Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Free 1 month gold ces dobiti svaki put kada napravish novi account : ) Sto znaci mozeshesh da pichish online kolko hoces. Ali ako se nalozhish na ove achievements onda ce ti biti trulo da opet pocinjesh sa 0. A vecina igara odredjuje tvoj online okrshaj na osnovu accounta to jest kolko dugo si igrao online, kolko si dobar u toj igri itd.

Ne interesuju me achievments uopshte, najbitnije mi je da imam neke trailere, demoe i to, da odigram po nekad online, a ovo prvo je pokriveno silverom koliko znam..

50E godishnje. Ali mislim da je svima najveci problem dati tih 50E kada se ne zna dal ce da rikne konzola u medjuvremenu. Da sam znao da evo vec 11meseci shljaka ko prvog dana, uplatio bih.

Kod novih konzola je reseno, bar nema zabelezenih crkotina konkretno mislim na moju Xbox360 60GB, i da dodam ogromna je razlika u nivou buke izmedju strare i nove konzole, u korist nove naravno

^ Jel ima negde fotografija fabrichke ploche bez Xclampa ?

Poslednja izmena:
Nisam ga pushtao da se pregreva jer nije bilo potrebe, sa clampom je radio pola sata pre RRODa, tako da mu se lemovi nisu uz*ebali toliko. Evo radi vec 26 sati bez gashenja sad :)

Ugrađivanje je zagarantovano svugde (sem možda na Kubi ili Severnoj Koreji), ali ako se radi na veliko (pravno lice) onda je razlika u ceni minimalna ili ne postoji. Ako to radi fizičko lice komad po komad, onda se i ne može očekivati ista cena kao napolju, uostalom tamo nemožeš kupiti flash-ovanu konzolu, bar ne zvanično. :)

Mislim da je covek pricao o flash-u konze posle placenih 250 yurona,sto doprinosi dodatnom dizanju cene,tako da neznam zasto se prsis,da ne prodajes mozda:p.

Ne volim da zalazim ovde ali video sam da je Fable 2 izasao. Nisam nasao temu. Ako je neko probao bilo bi lepo da kaze da li je ovog puta ispunjeno ono sto je Molyneux obecavao za prvi Fable. Nisam pratio razvoj dvojke pa ne znam sta su najavljivali. Hvala unapred.

Ne voliš da zalaziš ovde, ali tražiš utiske...:d A šta je to uopšte obećavano za prvi Fable što te toliko zanima?

Pa ovako:

- svet veci od Morrowinda (posto su bili konkurencija u ono vreme)
- potpuna nelinearnost i shape-ovanje sveta u zavisnosti od tvojih akcija kao igraca (uvek se upisam od smeha kod vidim ovo u najavi neke igre :d)
- kompleksan razvoj glavnog lika
- customizacija svega i svacega
- bla bla bla (sve ono sto karakterise savrsen RPG)...

Mada posle B&W (kec) P.M. nije izbacio nista revolucionarno ali nada uvek ostaje :S:.

Morrowind konkurencija ? Fable je izasao 2005. a M 3 godine ranije. I kako su oni konkurencija medjusobno ?

Poslednja izmena:
***, pa da to sve ima ja bih prvi igrao :D

Pa dobro bre, nisam ja zasao na neprijateljsku teritoriju da bi ste se vi sprdali sa mnom. Je li neko probao igru?

Na Metacriticu je dobila 9.2 i cova je bas nahvalio i neke stvari koje je pomenuo mi se mnoogo svidjaju.

@colt Znam ja to ali je Molyneux uzeo Morrowind kao primer uspesnog RPG sa ogromnim svetom, izborima itd.

I sta mu dodje ono Only on XBox360??

Poslednja izmena:
Ne volim da zalazim ovde ali video sam da je Fable 2 izasao. Nisam nasao temu. Ako je neko probao bilo bi lepo da kaze da li je ovog puta ispunjeno ono sto je Molyneux obecavao za prvi Fable. Nisam pratio razvoj dvojke pa ne znam sta su najavljivali. Hvala unapred.

Mislio sam da je krs, ali posto sam video da je u novom Edgeu dobila 9 sad je skidam i jedva cekam da je isporbam. Izgleda da valja necemu, za razliku od 1. dela :)

Mislio sam da je krs, ali posto sam video da je u novom Edgeu dobila 9 sad je skidam i jedva cekam da je isporbam. Izgleda da valja necemu, za razliku od 1. dela :)
koliko si igrao prvi deo?

koliko si igrao prvi deo?

Nekoliko sati i smorio se. Valjda sam imao prevelika ocekivanja ali smorno ucitavanje, repetitivna prica i nekako nesretno resena borba su me smorile. Kod mene uvek najbolje prodju igre od kojih ne ocekujem mnogo sta pa se iznenadim :) Mada i u ovom trenutku imam fallout 3, fifu 09 i FC 2 na cekanju pa ako me fable 2 ne odusevi na startu imacu cime da se zabavljam :D

Sada uđoh, pa da podelim detalje sa vama. Ova igra se ne može igrati na konzolama. Pustite na stranu tehnikalije, pucanje je jednostavno nemoguće na iole većim nivoima težine. Zbog kretanja i sl. jednostavno mora miš. Ja praktikujem igranje ovakvih igara (Crysis, MGS4 i sl. klasike) na najjačem nivou težine (Infamous, u konkretnom slučaju) i bez problema odmah zaginem čim se skupe 3-4 neprijatelja. Što će reći, odmah se u drugom kampu gine bez problema. Prijatelj kod koga sam probao je još više pizdeo jer on nije mogao ni na medium da igra :d U svakom slučaju, ovo mora da se igra na PCju, ovde ne vredi. Bez obzira na tehnikalije. Samo napucavanje...šta znam, ja igram bez crosshaira, sa onim navlačenjem oružja na vizir. Ne vredi, mora PC verzija da se čeka. Pretpostavljam da će slično biti i sa PS3 verzijom, pa savetujem svima koji eventualno planiraju uzimanje ovoga da, ako ikako mogu, igraju na PCju.

Što se grafike tiče, Crysis je dosta ispred, ne samo po oštrini tekstura već upravo po tom realističnom šmeku. Bedak je što nivo detalja jako brzo opada sa udaljavanjem, ali verovatno je to nešto bez čega se nije moglo na XB360. Zauzvrat, igra radi odlično u smislu frejm rejta, makar ovde na početku. No, o tim stvarima ćemo ionako ozbiljnije da sudimo tek u PC verziji...:) Prvo sam se nervirao što su konzole toliko ranije dobio Fallout 3 i FC2, ali sada sam se podosta smirio :) Jedino mi je bedak za Fallout 3, koji je pravo malo remek delo.

Da aponavljam™ proces kuckanja...

edit: odnosi se na Far Cry 2, naravno

Poslednja izmena:
Shta to sad znachi, da je pucanje uradjeno kao u Bad company ili mislish zbog same tezine ?

Pucanje je malo bolje nego u Bad Company, ako me sećanje dobro služi. Ali i zbog težine, mada opet, nisam se ubio od igranja, odigrao sam 20-25 minuta. Bez autoaima i sl. stvari. Meni je prosto neigrivo imajući u vidu kako igram ove naslove (najteži nivo, bez crosshaira, bez autoaima), mada nemam za čime da žalim u suštini jer ionako ovo mogu da igram samo na PCju. Maxi je, opet, daleko lakše, jer on sve igra na easy, pa će verovatno imati drugačije utiske :D

To znači jednostavno da se ovakve igre igraju milion puta lakše na kompu.

Fallout 3 remek delo? :laugh: Posle duzheg igranja, sto se tiche grafike i gameplay-a, osecam se ko da sam igrao neku ne dovrshenu beta verziju. Pored apokaliptichnog sveta, F3 i nema nesto previshe dodirnih tachaka sa prethodnicima. A sto se tiche FC2, odigrao si ga 20 minuta i to ni manje ni vishe, zapocheo igru na najtezhem nivou tezhine i doshao si do 100% zakljucka da igra nije za konzole. Pa da sam i ja igrao COD4 odmah na veteran, sigurno bih batalio igru nakon druge misije.

Poslednja izmena:
Samo da prijavim da je Xbox360 hardver djubre najgore... znaci vec DRUGI put ga opravljam ne sa peskirom vec sa sintetickim cebetom , koje stvara veci efekat pregrevanja nego peskir!!! Strasno. Naravno greska E74. I onda 360 radi OK neko vreme pa "opet Jovo nanovo" :zgran: Pa Jugo se manje kvari..... :d

To ti je do sada elaborirano 100 puta. Al sa tim cebetom samo mozes jos vise da urnises konzolu, uradi x-clamp. Btw, koji ti je MFR?

Znam da je elaborirano nego cisto da pomenem :d , gde pise taj MFR??? a x-clamp.. nemam ja zivaca za to uzeo sam konzolu ne da modujem nego da se igram... ima da ga akam ovako dok mu ne uzmem dusu :d, ma krsina stoji mi uspravno a ni vrata od diska ne otvara vec mora na silu, haos. A nikada bas nikada ga nisam ni kvrcno, ni ne diram ga sem kad ubacujem disk, redovno brisem prasinu, znaci mazim i pazim a on tako meni posle 1god10meseci. :wall:

Znam da je elaborirano nego cisto da pomenem :d , gde pise taj MFR??? a x-clamp.. nemam ja zivaca za to uzeo sam konzolu ne da modujem nego da se igram... ima da ga akam ovako dok mu ne uzmem dusu :d, ma krsina stoji mi uspravno a ni vrata od diska ne otvara vec mora na silu, haos. A nikada bas nikada ga nisam ni kvrcno, ni ne diram ga sem kad ubacujem disk, redovno brisem prasinu, znaci mazim i pazim a on tako meni posle 1god10meseci. :wall:

Nemoj vishe to da radish (peshkir/cebe). Donesi mi i sredicu ti konzolu da vishe nema problema sa RRODom.

Ima i onih koji već "cepaju" Gears Of War 2

Neverujem da je u pitanju Cliff Bleszinski :) (bar bi trebao da ima Elite i Gears skin)

041e332965608151bd50b3e4d6f9f5bco.jpg

933f9a0e192879259e879b5d7f800955o.jpg

6840de4c9f0b855a3e14c6c4e8b7ad18o.jpg

d813f6bafdd3f6b34c3fc46379ab69ddo.jpg

Nazad
Vrh Dno