- Učlanjen(a)
- 16.12.2001
- Poena
- 1,020
Čestitam! Xbox360 je sa poslednjim brutalnim pojeftinjenjima uspeo da po prvi put ove godine bude prodavaniji od PS3 u Severnoj Americi!
Čestitam! Xbox360 je sa poslednjim brutalnim pojeftinjenjima uspeo da po prvi put ove godine bude prodavaniji od PS3 u Severnoj Americi!
Sa ovim snizenjem 360 jeste apsolutno najbolja konzola za kupovinu prema cena-dobijeno. Arcade paket me nov izadje 110 evra kad ga doteram iz inostranstva a toliko izadju dve igre za ps3. Jedini je zez lite-on citac ali za te pare se isplati uzeti makar zbog dzojpeda i hdmi-ja. JEdnostavno, sa ovim snizenjem xbox jeste best buy a sony ako zeli da uhvati prikljucak pa nek i on snizi cene ili nek gleda kako ostaje iza wiija i 360-ke i u mesecnim prodajama.
Ps3 je najbolja multimedijalna masina ali ne preko duplo bolja kolika je razlika u ceni.
Gde bre 110 evra da te izadje.Doteraj ga za meni za 150 i castim te 40 evrova,jel moze?
Sa ovim snizenjem 360 jeste apsolutno najbolja konzola za kupovinu prema cena-dobijeno. Arcade paket me nov izadje 110 evra kad ga doteram iz inostranstva a toliko izadju dve igre za ps3. Jedini je zez lite-on citac ali za te pare se isplati uzeti makar zbog dzojpeda i hdmi-ja. JEdnostavno, sa ovim snizenjem xbox jeste best buy a sony ako zeli da uhvati prikljucak pa nek i on snizi cene ili nek gleda kako ostaje iza wiija i 360-ke i u mesecnim prodajama.
Ps3 je najbolja multimedijalna masina ali ne preko duplo bolja kolika je razlika u ceni.
Gde bre 110 evra da te izadje.Doteraj ga za meni za 150 i castim te 40 evrova,jel moze?
Doteraj ga i meni
anyway, jedno pitanje. dal se u taj arcade moze ugraditi HDD i koliko je to isplativo, i da li on ima neki chitach kartica, nesto slichno tome, gde mozes pospremiti podatke i save-ove?
imam varijantu da uzmem xbox360, onaj bez harda, polovan. kako da znam koji drajv je unutra i dal ga je moguce fleshovati?(prodavac ne zna). ajd molim vas brz odgovor, da znam dal da uzimam ili ne.
Ima dosta priče po netu oko instalacije igara na hd, evo jednog linka sa nekim zanimljivim snimcima na tu temu:
http://www.talkxbox.com/forum/showthread.php?t=13392
E, sad je pitanje da li disk mora da bude u konzoli i posle instalacije ili se i to rešava nekim hackom?![]()
@BitrAtE
Imam ti ja poznanika u NS koji ce ti to mnogo jeftinije uradit,znaci ako uzmes
arcad verziju kod njega dobijas u njoj zamijenjen BENQ-u LITE ON drajv sa Samsung drajvom, falcon plocu i godinu dana garancije i to za 260e.Naravno konzola je nova kao i zamijenjeni drajv.
Ako osh javi se na PM da ti posaljem podatke za kontakt.
bila je buva i pre mesec dana, i need to see pics![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari