@ Herros
Hvala na odgovoru.
Ne mogu a da ne primetim da si chekao da se javish pod ovim nick-om 2 godine, al ajde barem ti je konstruktivan "prvenac".
Izvini ali meni se nikako nije isplatilo da idem na adresu autoput br 22 jer i sam taksi do tamo bi me izashao kao pola misha, nazhalost nemam auto ali da imam rado bih otishao. Zashto tamo da idem kada mogu da ga vratim u Gigatron u centru kod vuka aka 10 min peshke od posla !?!?!?.
Dalje meni na garanciji pishe da je to GIGATRON a ne Compland. To shto ja znam da su oni, ispada sada jedan OD generalnih uvoznika i servisa za Logitech je samo moja informisanost, zar ne ? Ne daj bozhe da sam krenuo po tvojoj prichi da zovem i "ostatak sa liste" jer bih onda zaista izgledao kao istripovani retard, dovoljno mi je i ova blamazha na forumu. Sa jedne strane boli me uvo za glupi mish jer sam se naravno snashao za drugi koji koristim, a sa druge zaista nije u redu i na kraju krajeva mene i ne treba da interesuje sve sa ove strane topika i kraja predhodne ko koga tu zove, cheka da se sakupi roba pa nosi, zakonski rokovi koji se poshtuju "do poslednjeg dana" i ostalo. Znam samo da su 3 drugara koji su imali problema sa mx518 u proteklih par meseci proshli totalno drugachije nego ja. Jedan se iscimao kolima do Iris-a i dobio nov, drugi je posle 3 dana dobio i rekao mi - zovi ih svaki dan smaraj i dobicjesh [odnosi se na Gigatron i "dokaz" da je problem dotichne serije ipak neshto shto postoji i shto mi je serviser i rekao preko telefona da je u poslednje vreme ta serija krsh zhivi, a ne kako su mi u prodavnici rekli da sam ja prvi koji se zhali ?!?!], dok na kraju trecja osoba je dobila tachno posle mesec dana i to "batman" ediciju krajem avgusta, tachnije 18-og.
Podvlachim, izvinjavam se svima i nadam se da cje ova pricha ipak pozitivno delovati kako na shto kazhe Jaksa, nas sa ove strane pulta tako i na gospodu sa druge strane.