Šta je novo?

Diablo 3

Ako uprskaju budzenje (klase, skilovi, oruzja, armori, unikati, set-ovi...) to jest ako ne postignu efekat kakav je D2 imao (ne i D1) po tom pitanju na konju su. Ako ne, D3 nece nista biti bolji od TQ na primer. Al Blizzard je uvek bio jak na tom polju (balans, polish igre to blistavog sjaja) tako da smatram da ni ovog puta nece uprskati.

Meni licno sarenis ne smeta ali mi smeta WoW-like dizajn likova. To ne podnosim.

A to kada ce izaci, to niko ne zna. Moja ideja je kraj 2010 najkasnije (gledajuci D2). Mozda bude i ranije.

Snimak koji su na prestavili bas je extra , nista sladje od cepanja hordi monstruma i bas kad mislis da si dobro ojacao i da ti niko nista nemoze (sto nije bas slucaj kod D2) odjednom naletis na neku karakondzulu koja te istrese iz oklopa ako nisi obazriv a dok je ubijes dobro te oznoji... i posle dragocen reward , mhhhhhhh cant wait.

Ovo je vec klasa na mestu. Onog witch doctora mogu slobodno da izbace...kakve vestice,kakvi doktori.Imaju izbor od sto klasa a oni nasli da uzimaju neki krsh iz Warcrafta.

Ovo je vec klasa na mestu. Onog witch doctora mogu slobodno da izbace...kakve vestice,kakvi doktori.Imaju izbor od sto klasa a oni nasli da uzimaju neki krsh iz Warcrafta.

Witch Hunter -> Warhammer ;)
Ovo je kao neki Wizard assassin barem mi lici na assassina ;)

edit: Hocemo demo D3ke ... Kao onaj lik sto je pisao mail da mu posalju demo pre nego sto izgubi wid i umre ... da se organizujemo i mi ... :D

Poslednja izmena:
Po mom misljenju, jedina mana novog Diablo-a je sto mislim da ce preterano da lici na WoW.. mislim na armore,weaponse itd... Cudno je kako svakom svojom novom igrom pokusavaju da vrate stare ili nadju nove "korisnike" WoW-a....

Ali da ce biti dobar u to ne sumnjam, cenim da Blizzard ima previse ulozenog u DIII da bi nesto zeznuli. Jedina sto vecina nas iz Srbije nece moci da igra online, khm, khm znate vec zasto :D... bice legalizacije, vidim ja :D

A realno mislim da ce mu ubaciti super multiplay preko neta, jer je ocigledno da je Blizzard posle WoW-a skontao da imaju potencijala da naprave MMORPG koji ce zaraziti svet.

Kolko sam ja skontao igra bi trebalo da izadje 2009. - Blizzard zna slatko da nas nasmeje:D.
Njihova taktika je, palimo, palimo, palimo masu, a onda prestanemo... kad se masa smori sto nema novih news, mi opalimo demo i igra izadje za mesec dva... zatisje pred buru, tako da kad prestane da bude vesti znamo da je igra blizu kraja,LOL

Ako se razvoj RPG-ova nastavi ovako kako je krenuo Blizzard ima da se ubije od zarade, jer vecina ovih "nazovi naslova" je totalni krsh... Dimensity,Legend - Hand Of God, itd... Ako nas do DIII ne izvadi Sacred 2 onda niko nece :D

Jedna stvar koju bih voleo da vidim u DIII je opcija da se nosi barem 5-6 prstenja (a da se oni jaci mnogo teze dobijaju) i jos neke zezancije tipa tetovaza ili krugova za nozne zglobove, mozda bi to unelo dozu raznovrsnosti u novi DIII... Spoj DI i DII - najbolje iz oba sveta bi bio idealan...

Za sada sve sto su nam pokazali izgleda bogovski...

Ovo je vetj full, ona lopta, vrsta shield-a, samo ne bih hteo da izbace frozen orb, najjacha madjija iz D2 od tih shto se bacahu sa shtap ili rukavitzu.:d
Meni ni najmanje ne smeta nova grafika, samo kao bude igrivo i zahtevno u Blizzard stilu.

Poslednja izmena:
meni to poredjenje sa wow-om i ne smeta toliko, ako se uzme u obzir da je ceo wow preradjeni sound pack diablo 2jke. chak i odredjeni sistemi funkcionishu isto kao i d2, koji je bio genijalna igra.

e sad, fanovi shto vole da se pros***vaju, pa kad zumiraju, izgleda im slichno kao WOW, to je druga pricha, meni je ovo sa trejlera i gameplay-a totalni Diablo fazon, i ne smeta mi ama bash nishta, izgleda odlichno.

надао сам се да ће остати sorceress, моја омиљена класа из двојке, али поред witch doctor-а и wizard-а, шансе су минималне :(

Choveche, Nuclear, morash da znash da samo po DnD pravilima postoji razlika izmedju Sorcorer i Wizard klase.

evo malo all around Lore-a od strane Igoritza-e na tu temu -

DnD razlika:

u DnD svetu, obe klase su Arcane caster-i, shto znachi da svoje magije izvlache iz manipulisanja energije, za razliku od Divine caster-a koji to chine pod patronstvom svog diety-a *boga). dok Wizard svoje magije zasniva na nivou inteligencije, i prouchavanja, Sorcorer to chini uz pomoc harizme, odnosno instinktivno. te je glavna razlika to shto wizard moze da baca spell-ove na osnovu skroll-ova i svoje knjige, dok ih Sorcorer vadi iz glave - Wizard ih ima vishe, i baca raznovrsno, Srocorer ih ima manje, i baca ih kolko ima snage.

u Real Life-u je situacija slichna - Wizard termin se koristi za nekog ko je "uchen" u magijama (pod pretpostavkom da magija postoji, al to nije ovde tema), Dok se za Sorcorer-a smatra neko ko je u stanju da je jednostavno izvede. ovo poslednje ce da shvati bilo ko ko je iole upucen u Okultistu Aleister Crowley-a, odnosno kako ga nazivaju - last sorcorer taht ever lived. (te se ja izdvajam iz ove priche, jer znam za Aleistera iz opshteg obrazovanja, Nisam pratioc njegovog reda, niti verujem u Bahamuta, Demijurga, i ostalo. )

U ostalim igrama - obe klase se uglavnom vode kao Mage, i na osnovu toga su Wizard i Sorcorer sinonimi. Nekoliko igara, zajedno sa Blizzard-om se upravo i vodi time, te je Wizard u stvari samo fensi naziv za ono shto ce najvishe lichiti na Sorcoress iz D2. bitna napomena, kog zanima je da iako nemaju nazive, vecina proizvodjacha igra se drzi DnD standardom da su Mage-ovi Arcane caster-i, dok su Paladini Divine caster-i.

:)

Poslednja izmena:
Hebo ih Leoric. I vishe nego dovoljno puta sam ga ubio u Eastern Sun, smucio mi se bre. Ocu da vidim povratak Butchera.

релативно сам упућен у те днд појмове, научих их уз балдур и icewind, sorceress је "самоук, тј има природан дар за магије, а wizard је учен од малена и може да баца и веома јаке магије, чита књиге итд. вероватно ће и у тројци wizard бити главни што се тиче магија, а мој субјективни осећај је да бих више волео сорсерку. но, шта да се ради, лвловаћемо чаробњака.

e sad, fanovi shto vole da se pros***vaju, pa kad zumiraju, izgleda im slichno kao WOW, to je druga pricha, meni je ovo sa trejlera i gameplay-a totalni Diablo fazon, i ne smeta mi ama bash nishta, izgleda odlichno.

Pa nemoj tako kolega.... ccc... nisam ja zumirao, nego prva slika na koju naletis kad odes na DIII official site za wizarda... nista drugo nego wizard nosi iste alliance pauldronse kao u WoW-u... a daleko od toga da sam fan... vise se moze reci "izleceni narkoman" od WoW-a :D

A pravo da vam kazem Sorceress mi se smucio u DII, a realno bih voleo da DIII ima opciju da svaku klasu poteras i muzijaka i zenku... Al sto kaze Nuclear ma ce ga izlvlujemo, ce ga izlvlujemo :D

BTW skoro sam i definitnivno odlucio da cu uzeti oridjinale DIII, to ce se morati krljati na netu... :banana:

A za vas koji niste znali momci na GameSpotu su odradili Hands-On na DIII dok su se sepurili na BlizzCon-u...
Prijatno su se iznenadili dok su igrali Barbariana,a ovih dana ce da overe Witch Doktora i Wizarda... a priznaju da je soundtrack odradjen dobro i da je interakcija moguca sa podosta itema u DIII svetu...

check it out: http://www.gamespot.com/pc/rpg/diab...om_act=convert&om_clk=picks&tag=picks;title;1

E sad nadam se da taj Hands-On znaci da cemo do juna ili novembra 2009 imati u rukama DIII :eyebrows::rtfm::beer:

P.S. meni nekako bolje zvuci Wizard nego Sorceress.... to Sorceress mi ko neki selja sa sela, a Wizard baja iz grada :D

Poslednja izmena:
Ma samo Druid i Barb da rade kako valja, ostalo me ne interesira a kako vidim drugonavedeni i vishe nego pristojno mlati, dakle josh samo vuchka da dizajniraju po mogucstvu sa nekim glavama, kandzama i sl. i eto meni chupa chupsa...:smoke:

Poslednja izmena:
Samo ko ce da cheka toliko do izlaska igre...

Samo ko ce da cheka toliko do izlaska igre...

Pa kako KO? Ti, Mad_Skillz, Nuclear, G@W, Igoritza, MMarkovic, KJager, DAS, Zokocx, ZLI, Mali11030, blackadder, G!!!, nikola_pg, _Silent_, Jovyland, Rerna63, voodoo_, noob, orckristeg, Lord of Blood, Adanos, goran.a, Ivan(sa onim R djavolom), odisej, vechera, Rax13, shpajz, Ranko_SD, kUdtiHaEX, _Weasel_, Maca, gx-x, kuzma_x, ATI FAN, psaras, Vuk_Gamer, thegenius, StR4j0, Solesoslav, Drvodelja, staljin, Bane87, Boris Lozac, zulu, Vugla, Alex, Lammasau, kimi, dodgeme, Kunja, colt, Preacher, dogriz, kull, dragancce, warmaster, Doktor, NSlayer, darth zool, undefined, chava, Dandy, Dejan_xy, Bogdan, J Lo, Benny Blanco, Shimec, iIIidan, Scorpio76, Pike, rastafarian, Anubis, BaalBehrit, nenadh3, filipenko, starac, cc13, Zdravkelja, cipela, mastercula, Hromi Daba, MAD_MUzzY, Ripper, DusaN, Djura, Markosmi, M!ST!CX i naravno JA.... :D...

...za sada, a ne sumnjam da ce nas biti jos...

ahahaha kralj :d

ahahaha kralj :d

Naravno da je kralj. Ja sam u sali rekao ortaku da cu da imam i original i pirata, pirata cu da igram offline, a original cu da cuvam u wakumiranom staklu :)

D2 je bila jedna od igara koja se igrala minimum 12h na mom tadashnjem PCju od 433Mhz ... a sada D3 na 4x2.66Ghz cenim 14++ sati ;)

P.s. Mnogo mi se dopada sto nije MMo sa pretplatom, ovo je ogroman plus za Blizzard koji kao i uvek sam sebe prevazidje ;)

p.s. miloshs, Imenjace, kako te nije mrzelo :)

Poslednja izmena:
pochelo je da se pricha po internetu da ce biti auto levelovanje, jer je wizard na predstavljanju odradio auto level.

naravno, nema veze sa istinom, jer bi to bilo retardirano.

nisi :) ima nas gorih :d

Nego sta mislite ... koje ce jos 2 klase ubaciti ?
Cenim da moraju da imaju nekog archera kao sto je bila amazonka ... a od nekroa smo se pozdravili posto je blizzard objavio da nece biti starih istih klasa, vec mesavina ;)

Moje nagadjanje je da ce dodji archer (ranger ili kako ga vec krste) i neksto hao hanter (druid ili tako nesto) ali dobro de ... na blizzu je da se pokaze

Pa hunter je slicno kao archer/ranger :) Aj da kazemo da ce doci jedna klasa u vidu archer/ranger/huntera a druga bi mogla biti neki monk kao zamena za assasssian-ku :)

"So far only two classes have been revealed for Diablo III, the Barbarian, which returns from Diablo II, and the Witch Doctor, a brand new class. Blizzard has already confirmed that no other classes from Diablo or Diablo II will make it into the third game."

Znaci nista od monka,barem u startu..

Poslednja izmena:
moje mishljenje - od archera nema nishta, do ekspanzije.

dopune ce biti:

1. Leader type - paladin like lik. al verovatno nece da se zove paladin, vec neki celestial, divine, ultra holy son of an angel.

2. Nature guy type - neki koji ce da komanduje silama prirode, al nece da bude druid, vec neka meshavina, neshto nalik na dobrog warlock-a iz shume.

moguce:

archer type, mada mislim da ga chuvaju za ekspanziju.

elegant fighter type - ko ne voli sirovinu, ce da bira ovo mesto barbarice.

restored soul type - bio demon, sad krenuo da duva u flautu, i oce da pomogne dobricama, klasichna diablo pricha. imao bi neki unique skill set.

asian inspired character type - meshavina asasinke, nindze, hashashina, rogue-a, dzet lija, i dzeki chena. nije strano blizzardu, a i drugim firmama da u ovakve tematike uvode japanske/kineske pojmove u igru.

Ja mislim da je samo uradio Copy/Paste odavde. Ako nije... :zgran:
:lupko: nisam ni znao da to postoji :D, hehe....

A da se dodam na pricu o klasama...

definitivno vrsta Rangera, Paladin i mozda neki Fallen Angel kao u Sacredu (time bi dobili ninja-asian, jet li, brus li, ming li, ping li, pong li...... * LI varijantu):D
Ne bi me ni zacudilo da umesto Paladina ovaj put ubace Cleric-a, a ko sto kazete mogao bi doci neki Monk, kao sto je to bio u DI-Hellfire ako se neko seca... Monk je bio PWN!:smash:

Nazad
Vrh Dno