Šta je novo?

Nepristojne ponude - Bench trading

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oj bre ljudi pogreshno svi razumete :D

Nisam ja prodavao nego cini mi se SALE ... Prodao je poshto sam ga kontaktirao oko kupovine iste... Ja imam "X-FI" shatro, to je ono shto sam dobio uz Maximus II Formulu, veze nema sa X-FI-jem ali bitno je da pishe da jeste :wall:...

@ BEGINER

Ja uzeo titulu i na poslednjoj trci sa 12-og stigao na drugo mesto pa sad da li je za bacanje ili nije nisam neshto siguran, + ovo je motorce za 2008 a slepi Stoner vozi na makini za 2009 i i dalje nije dominantan te stoga kad stigne makina za 2009 bice ponizavanja :D

:wave:

Poslednja izmena:
Nije sve u motoru, ima neshto i u vozachu, porediti Rossija i Stonera je smeshno, jedan vozi na kliker drugi na zicer. Isto kao shto je smeshno reci da je Ducati nekonkurentan motor.:wave:

Nije sve u motoru, ima neshto i u vozachu, porediti Rossija i Stonera je smeshno, jedan vozi na kliker drugi na zicer. Isto kao shto je smeshno reci da je Ducati nekonkurentan motor.:wave:

Morao sam da branim brata Valentina :D

Ne volem Stonera nikako :), a Ducati nije krsh, cak shta vishe ali ima retardiranog vozaca koji voli da pada pogotovo kad krene neko da mu se priblizava rapidno :D

No necu vishe da spamujem ovde, objasnio sam oko kartice shta i kako pa se povlacim sad :)

:wave:

prodata karica :d

uvaljena karica :D

4 BEGINER:

PCI varijanta kartice Creative SoundBlaster X-Fi XtremeAudio (SB0790) ima
CA0106-WBTLF digitalni signal procesor (DSP) koji nema veze sa pravim x-fi cipom
PCIe varijante Creative SoundBlaster X-Fi XtremeAudio (SB1040 & SB0820)
imaju CA0110-IBG DSP...
To su poboljsane verzije procesora koji se nalazi i na :
Soundblaster Live! 24 Bit modelima (SB049x) i (SB041x)
Creative SoundBlaster Audigy LS (SB0310)
Creative SoundBlaster Audigy SE / Value (SB0570)
Na svim ovim karticama je DSP CA0106-DAT

Da pojasnim ... sve ove kartice sviraju lepo na uvo.
Ako se koriste za slusanje muzike manje vise sve su iste ili slicne.
Takve kartice jednako su dobre kao ova moja "nazovi" X-Fi ... koja
je u stvari SoundMax HD audio kodek ... softverska kartica.
U nivo suma necu da ulazi jer nisam audiofil ...

Mana ovih kartica je ta sto podrzavaju EAX u igrama samo softverskim putem
Ko kupuje SB Live 24bit, Audigy LS, Audigy SE ili X-Fi xtreme audio
kupujue hardverski manje-vise istu karticu.
Jedino sto na X-Fi xtreme audio radi creative softver od prave X-Fi kartice.
Ima tu stvari koje se nekima svidjaju ...

Audigy i X-Fi su za "gejmere"

Poslednja izmena:
Pazi,ja ti samo kazem da sam cuo onu verziju oslabljenog Xfi-a znaci siromasnija verzija ne ona full i da ona sasvim lep zvuk daje za 40 evra(i sam znam da je osakacena i da nije ni 15%posto pravog Xfi-ja)ali zato je pravi XF-i dosta skuplji...Moje misljenje je zasto dati 40-50 evra za nesto sto je korisceno,kad za te pare imas novo sa garancijom koje sasvim pristojno radi,tj ima sasvim ok zvuk...E sad,druga bi prica bila da je cena kartice oko koje se raspravljamo niza,ali ako ti kazes da ta kartica vredi te pare,ok,nemam nista protiv...Istina verovatno znas vise o hardweru od mene jer pretpostavljam da se bavis time,ja sam samo izne svoje misljenje...
OK, izneo si tvoje misljenje... nemam problem sa tim. Ja, kao i jos par ljudi ovde, smo ti izneli neke kontra-argumente. I nadam se da si promenio misljenje :)

Bilo kako bilo, kako god taj "X-Fi" svirao (eeeej, X-Fi... a ni iste drajvere ne koristi kao ostatak X-Fi familije! BTW, si znao to?) - Audigy 2 ZS svira bolje. A, eto - za iste pare.
ZS je vrh ponude u Audigy 2 familiji, iznad njega su samo one Platinum, Pro & Co. varijante, koje samo imaju dodatne 5.25" drajvove, daljince i slicno. Zvuk je odlican, usudicu se da kazem da je egal sa X-Fi XtremeMusic-om ili tek za nijansu losiji, ako se ne pali Crystalizer koji ZS ne podrzava (kao ni EAX 5.0).
A sto se tice starosti - pa zvucna je to, realno nema tu sta da crkne, da nabubri, iscuri... to jednostavno radi ;)
A opet, daje vrhunski zvuk... a ne ni pristojan, ni OK, kako ti rece za Audio ;)
Uostalom,ako je cena povoljna,videcemo koliko ce je brzo prodati;)
O'slo to odma' :d

OK, izneo si tvoje misljenje... nemam problem sa tim. Ja, kao i jos par ljudi ovde, smo ti izneli neke kontra-argumente. I nadam se da si promenio misljenje :)

Bilo kako bilo, kako god taj "X-Fi" svirao (eeeej, X-Fi... a ni iste drajvere ne koristi kao ostatak X-Fi familije! BTW, si znao to?) - Audigy 2 ZS svira bolje. A, eto - za iste pare.
ZS je vrh ponude u Audigy 2 familiji, iznad njega su samo one Platinum, Pro & Co. varijante, koje samo imaju dodatne 5.25" drajvove, daljince i slicno. Zvuk je odlican, usudicu se da kazem da je egal sa X-Fi XtremeMusic-om ili tek za nijansu losiji, ako se ne pali Crystalizer koji ZS ne podrzava (kao ni EAX 5.0).
A sto se tice starosti - pa zvucna je to, realno nema tu sta da crkne, da nabubri, iscuri... to jednostavno radi ;)
A opet, daje vrhunski zvuk... a ne ni pristojan, ni OK, kako ti rece za Audio ;)

O'slo to odma' :d
Za drajvere sam znao;) a ovo ostalo je primljeno ka znanju:wave:

Trazis zlato na konektorima i to vec govori ponesto o samoj zvucnoj kartici :D
Ne znam kako se Kinezi jos nisu setili toga, da navuku raju -> "CMedia Gold Edišn" :)

:d:d
Pa kolega trudim se;),ne zameraj nekad zbog ishitrrenosti,ipak sam mlad i zelen:D

Sledeci put cu pazljivo da pogledam nick, da ne te opletem odma' :p :d :d

Poslednja izmena:
A meni nije jasno sto turaju zlato, kad je srebro bolji provodnik...

Jedan PM koji sam primio pre neki dan... znachi trazhi da mu dam BOX i 3xSDRAM za jedan box-koliko je ovo moguche?

Citiram korisnika: *********
TT volcano 6cu socketA
kao nov kuler

za

SDRAM X3 nisam siguran tu su slike pa pogledajte (cena po dogovoru)
3. BOX za s939

rekoh aj is*****hu ga za ovo prvo i napishem mu da trazhim 775 "komponente" i ladno ne odustaje... sad nudi 775 BOX za sve to.. ma ja reko zayebi i napishem IMAM 2 a i mislim da ovo vredi malo vishe od jednog box-a... kad ne lezi vrazhe eto ga ponovo "kako hoces.meni je svejedno."- e ta obrnuta psihologija najvishe pali-idem da ga zovem da mu sve chak i poklonim! nije da su delovi vredni-nisu, ali ova preseravanja-pff!
ma bre gde se gase ovakvi ljudi? rodjeni pregovarachi...

bio je josh jedan genije da mu dam DFI Ultra-D , AMDX2 i 2x1gb rama za 50e poruka: e chuli smo se danas za delove, dam ti 50 jura - pa ti cimni da te nazovem da se dogovorimo za preuzimanje.
stvarno ima sjajnih ljudi...

...
...rekoh aj is*****hu ga za ovo prvo...
...

bio je josh jedan genije da mu dam DFI Ultra-D , AMDX2 i 2x1gb rama za 50e poruka: e chuli smo se danas za delove, dam ti 50 jura - pa ti cimni da te nazovem da se dogovorimo za preuzimanje.
stvarno ima sjajnih ljudi...

Ne znam sta is*****hu znaci, ali nema veze.

Pa coveka nije blam da proba, pa ako mu ulete te komponente za 50€, onda super, a ako ne, bas ga briga...

To nije takav problem, koliko su problem besramni politicari i biznismeni :S:

Zlato je daleko manje podlozno koroziji ali je i mekse dosta pa se pozlata zna skinuti i uglavnom se koristi zato na mjestima gdje nece biti neki prevelik broj on/off ciklusa odnosno cestog vadjenja konektora.

^Upravo tako, Ja sam prošle godine u Avgustu prodao

Celeron 1.7GHz
256Ram
Asus ploča - ne sećam se oznake
MX440
2x Maxtor 80Gb ATA
DWD-RW Pioneer
CD-RW
Kućište kinez, sa napajanjem 300W
Monitor, stara kršina, 17in

I sve to staro 4godine. Za 250€:zgran:

Prodao preko oglasa u novinama, dečko došao, iskeširao bez reči, još me zove posle 10ak dana da mi kaže da je zadovoljan:trust:da sam prodavao na Benchu ne bih dobio ni 150€:wave:

Nije to nista, ja sam prodo C-64 '97-e za 600DEM pa ti vidi...

Ako nisi stvarno primetio zasto bijem glavom onda ne znam sta da ti kazem...Uostalom necu da se raspravljam ni sa tobom ni sa bilo kim,imas pravo na svoje misljenje,ja na svoje,nego treci na svoje i to je tako...Sto se mene tice,to je mnogo,i pre bih kupio novog X-fi-a nego tu karticu i to je to...Pa bio ja BEGINER ili BEGINNER kako CAR kaze,moje misljenje se ne menja

Ma sta te briga i ja sam uzeo Audio bas iz istih razloga, eto 'teo sam novo, pa sta.
To mu dodje ko GF2 MX vs GF4 Ti4600 al sta da se radi, kolko para toliko i muzike, mada meni i ovo razbija.

Poslednja izmena:
Prodajem konfiguraciju:
Intel core2quad q6600 2,4Ghz,
MB - Asus P5KC
memorija: 2x1gb kingston ddr2 800mhz
Graficka: MSI 8800 gts 640 mb
Monitor: LG 204 wt tft
Muzicka: integrisana 5.1 Realtek
HDD: WD 500Gb
DVD: Pioneer DVD-RW 112D
Kuciste: THERMALTAKE Soprano VB1000
Cooler: Cooler Master Gemini II
Napajanje: LC POWER LC6550G

Kupljena pre tacno godinu dana,sve radi perfektno. Prodaje se u kompletu.
Cena: 850 eura

genijalno

Prodajem konfiguraciju:
MB - Asus P5KC

genijalno

Ovo je bas dobrano omasena cena...

Prodajem konfiguraciju:
MB - Asus P5KC

genijalno

Ovako na prvu loptu bez jurenja najnizih cena uspeo sam isto ovo (sem sto sam racunao 9800GT 512MB) da skopim za 750€ ali novo. :S:

petarde kad odstoje godinu dana da se isuse mnogo glasnije pucaju ... vino kad odstoji par godina dobije na ukusu ... verovatno je i masina dobila zalet... dok kupis novo pa dok se razgazi ovako dobijes sve spremno i podmazano...

Poslednja izmena:
Mozda je covek uzeo ukupan racun, oduzeo pristojan procenat i dosao do tih 850e. Ta graficka je pre godinu dana kostala mnooogo, a i procesor takodje.

Covek mozda ne prati trziste, ali kako ga prati tako ce i prodati...

Intel Core2Quad Q6600, Box, 2.4GHz, quadcore
Asus P5KC, P35, DDR2/DDR3, LAN, SB
2 x 1GB DDR2 Kingston, PC800
500GB WD, SATA2, 7200rpm, 16MB
MicroStar 9800GT-T2D512-OC, 512MB, TV, DVI
Pioneer DVD-RW 216D SATA
CoolerMaster Gemin II, universal
ThermalTake Soprano secc, Black
LC Power 6550GP2, 550W ATX 2.0, 14cm fan
20" LG L204WT TFT Wide, 5ms

815 EUR, 3 godine garancije ... maloprodaja sve na 1 mestu ... moze i za manje ako se jure cene ... a ovo je bolja varijanta masine iznad posto nema identicnih delova vise...

Poslednja izmena:
Ima da se nadje 8800GTS 640MB na PCBerzi za 300e.
Ko ne prati mnogo, moze da pokupi cenu sa PCBerze, pa jos i to sto ima 640MB (neko se hvata i za te brojke) i eto nama jedne greske u koracima o kojoj mozemo da pisemo :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno