Šta je novo?

Nba 2k9

http://www.operationsports.com/newspost.php?id=272048

2K Sportsova konferencija, posvećena NBA 2K9. U principu, samo je potvrđeno ono što znamo - cena će biti 20 dolara (što je valjda 20 evra kod nas) a igra će biti IDENTIČNA Xbox 360 i PS3 verziji, minus online podrška.

^^^
Кад би тако било ;).

NBA 2K9
У продаји од 10. октобра (на мој рођендан :p).
Цена 29,95 € (иста је као и за PS2). Код нас не верујем да ће бити испод 2.500.

Извор.

51OCRxpDFTL._SS500_.jpg

Poslednja izmena:
sjajna vest :-devil-:

This item will be released on November 3, 2008

Znaci jos meseca dana!Posto je PES 2009 razocarao ove jeseni ce se igrati moj omiljeni sport!Konacno!!!

Poslednja izmena:
Mislim da ipak izlazi 20-tog.

Sigurno ce biti sjajna igra,pogotovo nama na PC-u koji nikad nismo igrali kosarku kako valja (nije valjda da NBA Live valja).

Pogledajte video na youtube-u iz Demo-a,pa kretnje igraca su nenormalno realne,a svaki igrac (barem ovi poznatiji za ostale ne znam) ima svoj specifican nacin igre.

Samo pogledajte kako izgleda K.G. kada se u reketu okrene ledjima i skok sut unazad,ili pak Bryant kada nakon driblinga skoci unazad i zbaci loptu (ko bolje prati NBA neka gleda Bryantov izbacaj,isti),a da ne govorim o lepoti suta Ray Allena itd... pa kao da ih gledam stvarno na TV-u.

Da, od prošle godine rade posebne animacije šuta za veliki broj igrača, skroz dobra stvar.

E sto mi je krivo sto niko nikad nije skinuo sut Majkl Dzordana i njegov fade-away - najlepsi sutevi :(

мало пажње

Не желим никога да вређам, али као да су неки неписмени па не умеју да прочитају шта пише на немачком Амазону:
http://www.amazon.de/s/ref=nb_ss_vg...rch-alias%3Dvideogames&field-keywords=nba+2k9
Vorbestellbar. Dieser Artikel wird am 10. Oktober 2008 veröffentlicht.
За све конзоле и Windows!

Даље, шта пише на британском Амазону:
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_ss...3?url=search-alias=aps&field-keywords=nba+2k9
Available for pre-order. This item will be released on 10 Oct 2008.
Иста прича!

И амерички Амазон:
http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_gw?url=search-alias=aps&field-keywords=nba+2k9
Available for Pre-order. This item will be released on Oct 7, 2008.
Али само за конзоле! За Windows: Available for Pre-order. This item will be released on Nov 3, 2008.

Овде се мешају тржишта.

И погледајте када излази NBA Live 09 :p.

A demo? Pa nece valjda igra da izadje 10. a demo 15. :trust:

Uffff morace nova konfa da se kupi. S druge strane vise nemam razloga za kupovinu PS3. In yo' face Sony:d
Kako bre ljudi nikad niste igrali 2k8 makar u igraonici? Bicete odusevljeni kad stigne. Tolko je realan da utakmice izgledaju kao da gledate prenos. Kretnje, pokreti totalno realisticno

Poslednja izmena:
Mislim da iz 2k jos nema potvrde datuma izlaska,a razne stranice daju razne datume,a najbolje je za izvor informacija pratit 2ksport/forum.

Ja najvise nekako vjerujem Gamespot jer su oni prvi rekli da ce 2K9 izac za PC,prvi dali screens i od davno postavili datum 20 Oct.

И NHL не заборави :smash:. Најреалнији од свих поменутих. ;)

Ne bih nikoga da vredjam ali NHL 2K9 daleko losiji od EA NHL-a 09. Ovo nije samo moje misljenje vec misljenje cele svetske igracke populacije

Uffff morace nova konfa da se kupi. S druge strane vise nemam razloga za kupovinu PS3. In yo' face Sony:d
Kako bre ljudi nikad niste igrali 2k8 makar u igraonici? Bicete odusevljeni kad stigne. Tolko je realan da utakmice izgledaju kao da gledate prenos. Kretnje, pokreti totalno realisticno

Nikad nisam igrao NBA 2k jer nisam imao priliku (ni u igraonici) samo sam danima sa frendovima igrao NBA Live (protiv kompa jednostavno nisam mogao,jer bez imalo pretjerivanja onakav AI sam i ja mogao napravit).

Zbog toga se sav jezim od pomisli na trenutak kada cu zaigrati NBA 2K9 i prvu utakmicu :zgran: na omiljenoj konzoli zvanoj PC na svom 22" monitoru.

Ne bih nikoga da vredjam ali NHL 2K9 daleko losiji od EA NHL-a 09. Ovo nije samo moje misljenje vec misljenje cele svetske igracke populacije

Apsolutno tačno, EA-ov NHL je uvek bolji od 2K Sportsovog. Dodao bih i da Fight Night serijal (EA) briše patos sa 2K Sportsovim Prizefighterom.

Apsolutno tačno, EA-ov NHL je uvek bolji od 2K Sportsovog. Dodao bih i da Fight Night serijal (EA) briše patos sa 2K Sportsovim Prizefighterom.

Briga me za ovo nije mi ni vazno vazno mi je fudbal i kosarka , a 2K NBA melje EA Sportov :smackbum:

датум излазка је 10. октобар

A demo? Pa nece valjda igra da izadje 10. a demo 15. :trust:
Демо је изашао 2. октобра, али за XBOX360 & PS3 ;).
Зар је уопште најављен излазак демоа за Прозоре? :trust:

Mislim da iz 2k jos nema potvrde datuma izlaska,a razne stranice daju razne datume,a najbolje je za izvor informacija pratit 2ksport/forum.

Ja najvise nekako vjerujem Gamespot jer su oni prvi rekli da ce 2K9 izac za PC,prvi dali screens i od davno postavili datum 20 Oct.
Верује ти коме хоћеш, али Амазон није транге франге корпорација. Игра излази кад је написано на Амазону, јер они не продају маглу.

Ја нисам ни спомињао NHL 2Kx, već NHL (избио је неспоразум ;)). Да је у питању крш од хокеја на леду, јесте.

Демо је изашао 2. октобра, али за XBOX360 & PS3 ;).
Зар је уопште најављен излазак демоа за Прозоре? :trust:

Верује ти коме хоћеш, али Амазон није транге франге корпорација. Игра излази кад је написано на Амазону, јер они не продају маглу.

Ја нисам ни спомињао NHL 2Kx, već NHL (избио је неспоразум ;)). Да је у питању крш од хокеја на леду, јесте.

Amazon,Amazon i samo Amazon.

Prijatelju da ti kazem sta je napisao Admin na 2ksport/forum,a sve sto je on dosad napisao pokazalo se da je istina (i sve je prvi napisao da ce izaci za PC,da ce biti port sa XboX-a 360 ...).

Basketball will be coming to your computers this year. Many of you have already seen that NBA 2K9 will be released on the PC on various sites, and I wanted to confirm that. The extra bit of news, however, is that the game will be a XBOX 360 port. It will be released October 21st in PC gaming stores everywhere. Feel free to discuss!

Ako laze on lazem i ja :angel:

Sta se lozite!!!
This item will be released on November 3, 2008 AMAZON

A to da je Gamespot najtacniji sto se datuma izlazaka igara tice nije tacno!Umeju zestoko da lupe!

Zanimljivo!

Oduševljen izlaskom najbolje basket igre na svetu za PC, malo sam jutjubovao i našao nešto zanimljivo! Ako nekoga zanima kako može da se "pravi" igrač u NBA2K9, može da pogleda ovde.
Jedino što ne mogu da shvatim je da je igra u americi 20$, a u evropi 30€ (skoro 50$). Da li je ovde štampaju na pozlaćenim DVD-ovima.
Ali nema veze, ovo je igra koja se MORA imati i koja se neće skidati sa kompa najmanje godinu dana.

Prijatelju da ti kazem sta je napisao Admin na 2ksport/forum,a sve sto je on dosad napisao pokazalo se da je istina (i sve je prvi napisao da ce izaci za PC,da ce biti port sa XboX-a 360 ...).

Basketball will be coming to your computers this year. Many of you have already seen that NBA 2K9 will be released on the PC on various sites, and I wanted to confirm that. The extra bit of news, however, is that the game will be a XBOX 360 port. It will be released October 21st in PC gaming stores everywhere. Feel free to discuss!

Citiram sam sebe i ponovo podvlacim sta kaze Admin na 2ksport/forum , a tog coveka placa 2kSport da radi svoj posao.

It will be released October 21st in PC gaming stores everywhere

Aman ljudi pustite amazon i gamespot,kao da su malo puta pogresili datum.Igra izlazi 21. potvrdjeno od Ron-a,admina na forumu i na konferenciji koju su odrzali producenti igre.Kladim se da ce pustiti vise informacija tamo posle 10. kad prodje promaocija verzije za konzole.

Poslednja izmena:

Прво да те поздравим као навијача Арсенала :wave:.

Ја преносим шта пише Амазон, а неће Амазон продавати маглу тј. објавити да је доступно у продаји од 10. октобра, а онда купцима каже (ово поготово погађа купце који су унапред наручили/купили): "Мало смо се шалили :d." Па није Амазон српска корпорација :d. Ако неко зна када ће нешто изаћи на тржиште, то је Амазон, јер он представља велики канал продаје за сваког издавача тако да Амазон мора да зна тачaн датум излазка због могућности преднаруџби :).

Aman ljudi pustite amazon i gamespot,kao da su malo puta pogresili datum.Igra izlazi 21. potvrdjeno od Ron-a,admina na forumu i na konferenciji koju su odrzali producenti igre.Kladis se da ce pustiti fise informacija tamo posle 10. kad prodje promaocija verzije za konzole.
Aко не изађе 10. октобра, онда је Амазон транге франге корпорација у будуће за мене.

Sta se lozite!!!
This item will be released on November 3, 2008 AMAZON

A to da je Gamespot najtacniji sto se datuma izlazaka igara tice nije tacno!Umeju A to da je Gamespot najtacniji sto se datuma izlazaka igara tice nije tacno!Umeju zestoko da lupe!
Да, али у САД. У Европи 10. октобра.

Poslednja izmena:
Ma ljudi diskutujemo o glupostima,izace kad izadje,samo sam rekao da je nekako najveca sansa da izadje 20-tog.

P.S. Wenger is Best Coach ever :banana:.Fergusson isnt coach,hes just manager.

Aman ljudi pustite amazon i gamespot,kao da su malo puta pogresili datum.Igra izlazi 21. potvrdjeno od Ron-a,admina na forumu i na konferenciji koju su odrzali producenti igre.Kladim se da ce pustiti vise informacija tamo posle 10. kad prodje promaocija verzije za konzole.

Upravo tako, čak i piše na zvaničnom sajtu igre da izlazi 21-og. Mada, tamo piše da Xbox i PS3 verzija izlaze 7-og, ali se već od pre tri dana mogu "kupiti" na Rapidu i Megaupload-u.:trust:

Списак свих игара за све платформе које излазе у октобру:
http://www.vgchartz.com/games/releases.php

Занимљиво да нема NBA 2k9 за PC на списку :trust:.

Кад смо код кошаркашких симулација... Сутра излaзе:
NBA '09: The Inside (Sony Computer Entertainment),
NBA Live 09 (Electronic Arts) и
NBA 2K9 (2K Sports) :D.

Списак свих игара за све платформе које излазе у октобру:
http://www.vgchartz.com/games/releases.php

Занимљиво да нема NBA 2k9 за PC на списку :trust:.

Кад смо код кошаркашких симулација... Сутра излaзе:
NBA '09: The Inside (Sony Computer Entertainment),
NBA Live 09 (Electronic Arts) и
NBA 2K9 (2K Sports) :D.

Ma, ko zna kakve dileje pišu to, najvažnije je da na ZVANIČNOM sajtu igre piše da ima PC verzija i da može da se naruči, kao i da izlazi 21. A i za 2-3 dana treba da se pojavi demo za PC.:type:

Nazad
Vrh Dno