Šta je novo?

Wipeout HD!

ja sam uzeo danas jednu za 30$ al cekam da mi posalje kod i da znate moze maximum 5 konzola na jedan nalog nebitno koja igrica.

^ Mislish zbog deljenja PSN card-a ?

Poslednja izmena:
ja sam uzeo danas jednu za 30$ al cekam da mi posalje kod i da znate moze maximum 5 konzola na jedan nalog nebitno koja igrica.

^ Mislish zbog deljenja PSN card-a ?

ma reko je cini mi se bane-nz jos odavno da kad igru platis i skidas sa psn-a imas limit na 5 skidanja. tako da jedan moze da plati, petorica da skinu sa tog naloga (i da se mole da ne moraju da formatiraju hard 🙂) i plate po petinu.

tako da mozemo da se ogranizujemo za deljenje, ajm in 🙂

ma reko je cini mi se bane-nz jos odavno da kad igru platis i skidas sa psn-a imas limit na 5 skidanja. tako da jedan moze da plati, petorica da skinu sa tog naloga (i da se mole da ne moraju da formatiraju hard 🙂) i plate po petinu.

E pazi, jeste tako. ali to ti onda ne vazhi samo za tu igru. neku drugu igru opet mozhesh deliti samo sa tom chetvoricom, poshto su njihovi systemi(ps3-evi) aktivirani na tvom nalogu, a mozhesh imati aktivirano samo 5 systema po nalogu. ako deaktivirash neki system, on automatski gubi pravo da koristi sve sto je skinuo s tog naloga.

Ma nek se teraju sa tim njihovim sistemom placanja, zasto kog djavola ne moze da se plati kreditnom karticom iz Srbije?! Mogu igre iz Azije da porucujem ***, a ne mogu da kupujem sa PSN-a... 😡

Ajde nek proba neko sad da napravi Entropay nalog (ko vec ima kreditnu karticu, ja jos nisam izvadio), citam na SK forumu da je jednom liku proradilo odjednom...

Poslednja izmena:
ma da probao sam 10x i uzeli su po 1$ za proveru u roku od 30 dana ce vratiti :S

Ma to vazi za "male" igre samo. Velike kao Prolog, Warhawk ili sad Wipeout HD, ne mogu da se dele, mora svako da plati. Ja sam mislio da uzmem PSN karticu u vrednosti od 30$ na ebayu (koshta 45$) pa da podelimo nas dvojica i kupimo svako po Wipeout, a za ostatak mozemo da kupimo josh neshto i to mozemo da kupimo jednom i delimo.
Sad ako hoce josh ljudi, mozemo da uzmemo i vecu PSN karticu pa sve podelimo, ali u svakom sluchaju, svako mora da plati po 12$ za Wipeout, ili koliko vec koshta. U svakom sluchaju je dzabe za jednu full igru, ne kapiram shto su to uradili kad su mogli da je prodaju za 59$ 🙂

Mislim da moze Wipeout da se deli, barem po komentarima sa stranih foruma... Naravno da je dzabe 1200, 1300 dinara, dao bi i kao za Blu-Ray igru, samo kad bi radilo!

hehe proslo je kod gorana sve ok sa unlockom 🙂

ovo postalo ko droga kad kriziraju 😀

Poslednja izmena:
Ako si vec razdelio na 5 ljudi, nije problem, poenta je da to radi? Kako sad odjednom, sta si drugacije uradio?

Jel postoje privatne sobe online ili bilo kakav nachin da voze ljudi koji se poznaju ?

Kada praviš online igru postoji opcija da izabereš koliko će igrača biti u trci i koliko će od njih biti iz liste tvojih prijatelja.

Pretpostavljam da na ovaj način može da se odradi trka samo sa prijateljima, probaću sa drugarom 1 na 1 ovih dana pa obavestim, ako me neko ne preduhitri 🙂

Inače, zone mode je neviđeno dobar :banana:

Shta, na kraju ste uzeli za 12$ vas petorica ? 🙂

kakvih 12$ 🙂 za 30 pa cemo podeliti 🙂 moze pilac dogovoricemo se sutra na pm dok svi poskidaju 😀

ja inace uopste ne razumem proceduru 🙂 .. kakve psn kartice od 30$ za 45$ i deljenje 5 likova za 12$ tj 20$ takoreci 30$ i probavanje 10 puta po 1$ = 10$ i vracanje za mesec dana 🙂

ajde ispocetka ko debilu (nadam se da ne dobijam vorn za vredjanje samog sebe 🙂)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno