Koji makro objektiv preporucujete do 150 evrova?
Kako se gleda do koliko objektiv moze da makrira?
Canon eos 1000d vs 400d vs drugi?
:wave:
E hvala ti puno!
A samo da pitam:sa extension tube-om kakve bi bile makro fotke sa kit objektivom?
Aha za sistem😛a za ovaj canon 1000d,svatio ja(konacno) bolje kupiti entry level dslr nego neki prenabudzeni prosumer.A za ove extension tubev ne vidim da imaju na bm foto i axel foto.
U cemu je razlika između canon-a 1000d i nikona d40x?
(sem marke)😀
Prenapičeno, ali u suštini tačno.😀Za tebe koji nisi video ni jedan, ne postoji razlika 🙂
Pa... dvocifreni EOS>trocifreni EOS>četvorocifreni EOSA znam...😀
Hteo sam da pitam koji je boji?
I sta je to DOF?
Grešiš, ovaj grešiš, sinak.😀Pa da...
Kupujem izgleda 1000d na zimu!
Pa kako ono tvoje > pa valjda je 1000d bolji od 300 i 400d
(ili gresim)?😀
Gledao si cene na sajtu BM foto, jel?E sad vidim da je 400d 450eura sa RB kitom?
A koja je razlika između običnog i RB kita?(obični je 500evra)?
Za tu razliku (između 400d i 1000d bi mogao da kupim neki objektiv).
Mislim da ti je ovo ok izbor, za početak i da vidiš šta te interesuje, a kasnije ćeš već videti šta i kako.Aha.
Dobro,nisam bas neki "zahtevan" korisnik.kod ovog 450d mi se ne sviđa prevelik ekran(verovatno sam budala😀)a kod 1000d spot način merenja(ni ne znam baš tačno šta je to).Tako da uzimam 1000d i "stabilan kit" i ako ostane love jos neki objektiv ili tripod i da me bog vidi...😀
... Telo + 18-55 IS, tzv. novi "stabilni kit" objektiv...
Da, naravno da se odnosi na objektiv sa optičkom stabilizacijom, zato je napisano pod navodnicima.😉Sta znaci ovo "stabilni kit" - pretpostavljam da se odnosi na objektiv sa IS - optickom stabilizacijom?
Ne samo spot merenje, nego i pojmovi spot svetlo i spot reflektor su nešto što predstavlja abecedu ne samo u fotografiji, nego i u filmskoj i TV produkciji (pa i pozorišnoj, ako hoćeš). Nemoj mi zameriti, ali ti se, s jedne strane, predstavljaš bezmalo kao profesionalac (stocker, traži dSLR itd), a s druge strane ne znaš pojmove koje bi morao znati da si ikada pročitao neku knjigu o fotografiji, filmu ili TV produkciji. Neozbiljno.E da pitam:sta je spot nacin merenja
E, sad već postaješ neozbiljan.A sto se ja predstavljam kao profesionalac?
To sto prodajem slike na stocku?-hocu da zaradim za dzeparac.
Sto kupujem dSLR-sa kompaktom nije dobro prodavati stock slike pa sam hteo prosumer,i na kraju shvatio da hocu neki entry level dSLR.
I sad ne vidim zasto se ja predstavljam kao profesionalac,to u ni u jednom trenutku nisam rekao,sta vise,fotografijom sam krenuo da se bavim na prolece,tako da nisam mogao da predstavim sebe kao profesionalca.😀
Ok,od sad slusam proffesionalce!
Wizz,izvini.
Ajde mi recite neki drugi kurs sem djulijana,sa njim imam problema sa skidanjem.
Pozz!
ps.sta je NHF?
I na kraju, NHF je No Heart Feeling, iliti - nema ljutiš.
Pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari