i onda:Izborom bilo kog od Postpaid Flat Internet paketa dobijate besplatnu digitalizaciju kablovske televizije, kao i svoje omiljene TV kanale iz osnovne ponude u digitalnom kvalitetu zvuka i slike (D3 Start).
ako je besplatno uz svaki flat paket onda zasto naplacuju 200din?!FlatHome 1024/128 = 1390 din
D3 Start = 200 din
FlatHome 1024/128 + D3 Start = 1590 din
onda lose reklamiraju. kazu sledece:
i onda:
ako je besplatno uz svaki flat paket onda zasto naplacuju 200din?!
Sve je to lepo što su ubrzali net, ali ipak neka svako dvaput razmisli pre nego što potpiše bilo koji ugovor na godinu ili dve. Ko zna šta još može da se desi u tom periodu, možda stvarno dozvole konkurenciju u domenu internet usluga (a verovatno triple play), u kom slučaju bi cene pale, a brzine drastično porasle.
Oni imaju napravljan jedan template i sta god da ih pitate oni upisu u prazan prostor tog templejta i gotova stvar.Tesko im je odgovarati na mailove od hiljaede i hiljade besnih ADSL korisnika pa im je ovako lakse.
Поштовани,
нажалост, тренутно не постоје прецизне информације о ________________________. Телеком Србија а.д. благовремено ће обавестити своје кориснике о свим променама везано за ___________________ услуге ADSL путем средстава јавног информисања и сајта:
http://www.telekom.nadlanu.com/.
Захваљујемо на разумевању, одабиру приступа Интернету преко Телеком Србија а.д. и молимо за мало стрпљења.
С поштовањем,
ДИРЕКЦИЈА ЗА УСЛУГЕ
Сектор за бригу о корисницима
11000 БЕОГРАД, Дубровачка 35
Телефон 9813
Mail [email protected]
www.telekom.rs
Ovo "molimo za malo strpljenja" je sifra za "boli nas q za vas" :-devil-:Захваљујемо на разумевању, одабиру приступа Интернету преко Телеком Србија а.д. и молимо за мало стрпљења.
[/url]
http://www.rwandatel.rw/services/internet.html :d
Treba, pak, imati u vidu da je u Ruandi razvoj interneta počeo tek 2006.
Dodaj tome i digitalni TV (D3). Postavio sam na elite, evo i ovde:Ljudi, ADSL ce morati da se poveca, jer ukoliko to ne urade u roku do nove godine, mislim da ce svi korisnici koji imaju mogucnost za SBB preci na SBB. Jer razlika nije 10% , 20%, vec DUPLO! 3mbps to je vec uveliko high speed internet. Za 2 100 din 2mbps. Pa za 1300 din 1mbps. Ne vidim ko bi se uopste dvoumio sa takvom ponudom.
Pa naplaćuju ti 200 dinara za D3 Start, ako se ne obavežeš za 12 ili 24 meseci...
I mislim da plus na tih 1350 se dodaje kablovska 609 dinara (u običnoj kablovskoj imaš 76 kanala, a u D3 Startu imaš 50 digitalnih)... Ali to opet ispadne jeftinije nego sada... Mislim ja ovako plaćam 1999 dinara za 1024/128 + kablovsku, a ovako ispadne 1350 + 609 = 1959
Dodaj tome i digitalni TV (D3). Postavio sam na elite, evo i ovde:
Izadje ovako:
SBB - net 2048/256 + D3 TV = 2020 din
Telekom - net 1024/128 + nista = 2136 din
Znaci duplo i D3 za dz...
http://www.sbb.co.yu/cms/view.php?id=822
Poseti sbb sajt imas stranicu sa kalkulatorom pa izracunajZnači ako ja odlučim da se od oktobra prebacim na sbb i da gledam tv i surfam internetom na 1024/128 koliko me para izađe ako potpišem ugovor na 1god?
SBB je blago receno lupio dandaru lelekomu ... Firma za koju sam oduvek verovato da maksimalno zloupotrebljava svoju dominantnu poziciju na trzistu, je ovoga puta prva povukla potez koji bi trebao da pojaca konkurenciju na polju broadband internet-a, na nasu sveopstu korist i radost ...
Ne sekiraj se previse, lupice i telekom SBB-u dandaru. Sve u svemu poceli su da se kolju, telekom ulazi u TV distribuciju a SBB mu uzvraca u net distribuciji. Nije SBB iz cista mira duplirao svoje pakete sad kad se je pocelo i zvanicno pricati da ce telekom ubrzati svoje pakete 50%. Kakva radost za nas :banana:, u svakom konkurentskom klanju korisnici imaju najvise koristi.
O kakvom se to klanju koje nije ni pocelo prica ?Nisam doziveo da je telekom uradio bilo sta od pomenutog kao ni "pomenuo" to na zvanicnom sajtu da ce biti.
Kad se nesto preduzme tek onda mozemo pricati o klanju a ne ovako izmisljati neke nebulozne bitke sa imaginarnim telekomovim oruzjima.
Ne sekiraj se previse, lupice i telekom SBB-u dandaru. Sve u svemu poceli su da se kolju, telekom ulazi u TV distribuciju a SBB mu uzvraca u net distribuciji. Nije SBB iz cista mira duplirao svoje pakete sad kad se je pocelo i zvanicno pricati da ce telekom ubrzati svoje pakete 50%. Kakva radost za nas :banana:, u svakom konkurentskom klanju korisnici imaju najvise koristi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari