Šta je novo?

Crni pojas „Intela” za srpskog programera

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opet ja, a zasto ovo administracija ne prebaci u Vesti :smash:
Sramota :zgran:

To prvo, a drugo meni je ovo u najmanju ruku ravno osvajanju medalji na olimpijadi, znaci baje iz US dodju kod Audija i kazu "Brate ti si car, evo ti ovaj pojas jer izuvas".

@yooyo
nisam ni video tvoj post, al to je to apsolutno

Poslednja izmena:
Samo sto se na olimpijadi dodeli pregrst medalja, a u ovom programu ih ima trenutno samo 2-je tako da intelov crni pojas > olimpijada.

A sako kada se setim da je do samo pre par godina gomila ljudi prozivala audia, ali im je audio uzvratio samo tako :d

Stvarno najmanje je sto moze administracija foruma da uradi je da mu da VIP titulu.Vesti i neki intervju sa audio-om od strane bencha bi isto bilo prikladno.

Poslednja izmena:
Stvarno najmanje je sto moze administracija foruma da uradi je da mu da VIP titulu.Vesti i neki intervju sa audio-om od strane bencha bi isto bilo prikladno.

Odlican predlog, podrzavam 100%. Ako neko zasluzuje da se razlikuje od nas smrtnika, onda je to Audio...

Opet ja, a zasto ovo administracija ne prebaci u Vesti :smash:
Sramota :zgran:

bolje da urade neki dobar intervju...dve, tri strane da saznamo sve u sitna crevca (u prevodu - malo kur..nja, pardon, marketinga nece da skodi :d)

@audiofreak - mogu samo da se prikljucim cestitkama. sve najbolje

Poslednja izmena:
Svaka chast. Samo napred. Nije on samo audiofreak nego i assemblerfreak.
Ovo shto on radi je samo dokaz da snaga bez kontrole ne znachi nishta. :wave:
Dokaz da mashina ne razume, vec samo chovek. On je taj koji treba da kaze kako ta mashina treba da reshi problem shto brze.

P.S. Nemoj vishe nikad da precrtash avatar. ;)
P.S.S. Sledece godine, Crni pojas, Dan 2 :D

Svaka cast maheru!

Svaka čast Audio !!! :wave:

Cestitam i zelim ti puno uspeha u daljem radu !!!

Alal vera, Audio!

:banana: Svaka cast care!! Sest kapa dole! :Klanjanje I naravno, puno uspeha u daljem radu..

Kao kolega programer, pridruzujem se chestitkama, od srca! Svaka chast!

Svaka cast samo napred

To mu i ja rekoh :) al nije hteo da slusa ;)

Svaka čast! Nisam imao pojma da si to ti, audio.Sve čestitke.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno