Šta je novo?

God Of War 2

Da priupitam nesto oko GOW keca... da li neko zna u kom delu igre dolazi do layer breaka? Znaci zanima me u kom delu igre moze doci do bugovanja/zaglavljivanja ako nesto nije u redu sa diskom, kod dvojke je layer break tu negde kod bitke sa ikarom, dok za keca nemam pojma gde je, da li je tu negde kod one pustinje i sirena ili...?

Izvini,ne znam. Nisam igrao keca ali za dvojku sam se odusevio. Znaci,nemoguce dobro. Kao da gledas film,nema sta. Mastovitost i brutalnost su na nivou. Najvise mi se svideo kraj kad treba da bijes Zevsa,kad mu u sake zabodes maceve pa ga naknadno unistavas. Nema sta,igra zasluzuje oskara. :D

E ovako... Ne znam koliko je vas ustvari igralo prvi God of War ( svi vi koji niste trebali bi! :) ) ,ali evo uskoro tj 13. marta treba da izadje i GOW2! Naleteo sam na Video Interview od pre neki dan, na IGN-u sa glavnim direktorom igre! Video je nekih 25mb. Ali ovo treba videti! Koja ludnica! IGN predvidja da ce ovo biti i mozda najbolja igra koja se pojavila na PS2 platformi...
Pogledajte obavezno, ovako treba da izgleda svaka akciona igra! :)

http://media.ps2.ign.com/media/811/811719/vids_1.html

tesko da ce biti najbolja :D MGS pwns :D
elem fin je taj GOW dosta akcije i lepih scena

Na koliko dvd diskova dolaze kompletne igre GOW 1 i GOW2.
Ja imam kopije na kojima su igre zapakovane na po 1 dvd.Da li su to kompletne igre ili njihove ripovane verzije?

Ja imam kopije na kojima su igre zapakovane na po 1 dvd.Da li su to kompletne igre ili njihove ripovane verzije?

Keca sam i ja imao na jednom DVD i mislim da je toliko a dvojka ide na Dual Layer tako da ti imas rip verziju

Za drugi deo znam da je verzija na dvd5 imala video sekvence koje su bile jos vise kompresovane nego na originalu, tj. nizeg kvaliteta ali mnogima je radila kako treba a nekima je pravila probleme na odredjenom delu igre. Nazalost nisam odigrao prvi deo do kraja pa ne znam kakva je bila situacija sa prvim delom. Ja sam drugi deo narezao na dvd9 i nije mi bilo zao jer igra stvarno vredi.

Poslednja izmena:
Oba GOW zauzimaju po DVD9, a postojali su i DVD5 ripovi i neki su radili a neki glavili na nekom delu igre.

meni su animacije u kecu na DVD5 delovale kvaliteta isto kao i na DVD9 dvojci tako da mislim da nisu njih kompresovali kao sto jesu u dvojci(uzas, video sam)
Zaista je greh gledati osakacene onako dobre animacije, pa zbog njih sam velikim delom i igrao ovu igru...
Eh da, sad se setih da mi je DVD5 kec zaglavio na jednom mestu ali iz nekog puta prosao ipak dalje

Izvini,ne znam. Nisam igrao keca ali za dvojku sam se odusevio. Znaci,nemoguce dobro. Kao da gledas film,nema sta. Mastovitost i brutalnost su na nivou. Najvise mi se svideo kraj kad treba da bijes Zevsa,kad mu u sake zabodes maceve pa ga naknadno unistavas. Nema sta,igra zasluzuje oskara. :D

Probaj i keca :D Ja sam oba dela presao po jedno desetak puta samo zbog te igrice sam uzeo ps3:)

Probaj i keca :D Ja sam oba dela presao po jedno desetak puta samo zbog te igrice sam uzeo ps3:)
haha i ja sam izlaz 3 postavio kao krajnji datum kada cu morati da kupim ps3 pa makar ga nikad ne provalili :)
Jel se zna neki priblizni datum izlaska trojke?

Poslednja izmena:
i prvi i drugi postoje i u obliku 2 disc seta tj. dva dvd-a 5

God of war bi trebalo ocekivati tek sledece godine kanda isto u februaru kada se i kz2 bude pojavio:)

God of war bi trebalo ocekivati tek sledece godine kanda isto u februaru kada se i kz2 bude pojavio:)

Jok, bozic 2009-e je verovatniji datum (a i pise tako u jednom PS casopisu), videli bi do sada neki gameplay da izlazi u februaru...

meni su animacije u kecu na DVD5 delovale kvaliteta isto kao i na DVD9 dvojci tako da mislim da nisu njih kompresovali kao sto jesu u dvojci(uzas, video sam)
Zaista je greh gledati osakacene onako dobre animacije, pa zbog njih sam velikim delom i igrao ovu igru...
Eh da, sad se setih da mi je DVD5 kec zaglavio na jednom mestu ali iz nekog puta prosao ipak dalje

DVD5 verzija keca je bilo gomila, neke su bile sa svim filmovima ali komprimovanim dok su nekim bili poripovani svi filmovi osim onih sto pripovedaju pricu, znaci nikakvi extras, nikakvi making of... pa mora da su zato animacije delovale kao na DVD9 verziji dvojke. Kad se poredi ona verzija sa svim video sekvencama komprimopvanim i DVD9 verzija mislim da nema mesta za diskusiju... gomila kvadrata, artefakta i out of sync zvuka (ovo je iz licnog iskustva). Za God of War 1 i 2 vredi dati para za kvalitetni DVD+DL.

Inace po meni kec je najbolji... nekako mi se vise dopada nego dvojka... prirasla mi za srce.

Poslednja izmena:
^ Koji si n00b, ladno nisi igrao drugi deo :) Bolji je jedno 50% :)

nr zaboravite kratki ali slatki chans of olympus

ne znam, ne mogu da kazem da mi je neki deo bolji, bio sam zakucan i uz keca i dvojku, ali uvek da bi nastavak bio podjednako dobar uzitak kao prethodnik mora da bude bolji...

Poslednja izmena:
Ima li neko da hoce da proda GoW 1 i 2 originale ?

Igram samo realne igre i simulacije, ali ovako dobre "nerealne" igre su mnogo retke, i sve su na PS1/2/3 :D

Poslednja izmena:
E kad ti kazesh... :)

Poslednja izmena:
E ljudi aj da ne dizem druge majkale teme,pa da pitam u ovoj.
Kako da narazem konkretno Gran Turismo 4 nA dvd9 disk.Imam DVD Decrypter preko koga rezem ostale single igre e sad kakva je procedura posto je dual layer disk?

Za GT4 DVD9 ti treba toxic patcher za ISO i onda DVD decrypter.

Chudi me kako to nisi znao, rekao bi chovek da sve znash :)

nisam ni ja znao, imam original :) ali znam da ima neka fora da prochita samo prvi layer ako ne narezhesh dobro

Pa zato sluzi toxic patcher, sve DVD9 igre posle GT4 (ili bar sve koje sam probao :)) to isto traze da bi mogle da rade...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno