Šta je novo?

God Of War 2

Pa zato sluzi toxic patcher, sve DVD9 igre posle GT4 (ili bar sve koje sam probao :)) to isto traze da bi mogle da rade...

Drajveru druze moj znam ja za toxic patcher al je problem sto kad pacujem iso u label delu izadje Error: Not a dual layer disk.I da,ubacen mi je dual layer disk.Sta ciniti onda?

Uradio sam to puno puta i radilo je bez problema.

Ja sam imao dosta srece sa GoW 1 posto nisam patchovo image sa Toxic-om... Ispalo je da kod moje konzole sa Matrix Infinity chipom nece da radi ako je patchovana, bilo da je DVD9 podrska ukljucena ili iskljucena. Kod mog brata recimo GoW 1 patchovan sa toxicom ne radi ( mada ne znam koji je cip ugradjen). U svakom slucaj treba znati koji je cip u konzolu pre toxic patcha i trosenja dual layera.

Pa GOW1 nije ni bilo potrebe patchovati ako se dobro secam :)

^ Koji si n00b, ladno nisi igrao drugi deo :) Bolji je jedno 50% :)

Ajd leba ti po cemu je 50% bolji 2 deo???????Ja sam presao i prvi i drugi jedno 10 do 15 puta nisam ni brojao vise to je valjda jedina avanturica koju mogu igrati uvek iako je znam napamet:)jer ako cemo o tome koji je deo bolji meni je licno prvi.Zato sto si u prvom delu blago receno klosar:) mislim u prvom delu se svetis arisu zbog smrti zene i deteta,a u drugom te kao zevs izda nesto pa onda ides da njega ubijes.Kolko ja kontam ispada da je i u prvom delu zevs onaj pogrebnik sto kopa kad izadjes iz podzemjla pri kraju.Ali to opet nije nesto posebno povezano jer kada zavrsis igricu (prvi deo)na kraju ti se pojavi kraci video klip gde sedi kratos u svojoj fotelji na olimpisu i idu slike kako je on kontrolisao drugi svetski rat i tako dalje i bla bla bla da nesmaram vise:) Tako da realno nije bilo razloga da se odradi drugi deo ali opet volja je pobedila i sony zaradio jos vise para.Tako da su srazlogom uradili drugi deo nerazresen.Bas me zanima kako ce izgledati pocetak trojke garant ce opet igrom slucaja izgubiti moci:) i opet ici po neke nove.Samo zbog GOW3 sam i kupio ps3 ali videcemo dal je vredan toga ispao ???????

Stavi jos par upitnika, malo ih je... ;)

.... Tako da realno nije bilo razloga da se odradi drugi deo ali opet volja je pobedila i sony zaradio jos vise para.Tako da su srazlogom uradili drugi deo nerazresen.Bas me zanima kako ce izgledati pocetak trojke garant ce opet igrom slucaja izgubiti moci:) i opet ici po neke nove.Samo zbog GOW3 sam i kupio ps3 ali videcemo dal je vredan toga ispao ???????

S ovim delom se ne slazhem..
Mislim da je God Of War planiran kao trilogija. Chisto zbog mitoloshke povezanosti. a po mitu sin uvek zbaci oca sa trona i dodje na njegovo mesto. tako je zevs uradio kronosu, tako ce kretos uraditi zevsu. a trojka bi po meni trebalo da izgleda kao direktno ubijanje jednog po jednog stanovnika olimpa, dok na kraju ne dodje do tatice i prebije ga(opet). I ne vidim sto je nerazresena dvojka. Lepo kretos na kraju kazhe: Olympus will crumble befor me, s sve ovakvim izrazom lica>:mad:

Postoji jednostavno objashnjenje zashto je drugi deo bolji. Da je isti, niko ne bi imao utisak odlichne igre jer je to slichno vec igrao, vec igra mora da bude bitno bolja da bi ostala odlichna kao njegov prethodnik. Drugi deo je samo dodao nove stvari na proverenu formulu, ali ne po shablonu "vishe oruzja, vishe neprijatelja, vishe nivoa, vishe svega", vec je dodao raznovrsnost, svako novo oruzje je odlichno, sveze fazone (krila), chak i bolju muzichku temu (mislio sam da je nemoguce). Da su oba dela izashla u isto vreme, drugi deo bi bio mnogo bolji.

Nisu Persijanci pobili 300 spartanaca vec:
God-of-War-2-PlayStation-2-1258.jpg
:D

S ovim delom se ne slazhem..
Mislim da je God Of War planiran kao trilogija. Chisto zbog mitoloshke povezanosti. a po mitu sin uvek zbaci oca sa trona i dodje na njegovo mesto. tako je zevs uradio kronosu, tako ce kretos uraditi zevsu. a trojka bi po meni trebalo da izgleda kao direktno ubijanje jednog po jednog stanovnika olimpa, dok na kraju ne dodje do tatice i prebije ga(opet). I ne vidim sto je nerazresena dvojka. Lepo kretos na kraju kazhe: Olympus will crumble befor me, s sve ovakvim izrazom lica>:mad:

Nemas pojma :smoke:

Postoji jednostavno objashnjenje zashto je drugi deo bolji. Da je isti, niko ne bi imao utisak odlichne igre jer je to slichno vec igrao, vec igra mora da bude bitno bolja da bi ostala odlichna kao njegov prethodnik. Drugi deo je samo dodao nove stvari na proverenu formulu, ali ne po shablonu "vishe oruzja, vishe neprijatelja, vishe nivoa, vishe svega", vec je dodao raznovrsnost, svako novo oruzje je odlichno, sveze fazone (krila), chak i bolju muzichku temu (mislio sam da je nemoguce). Da su oba dela izashla u isto vreme, drugi deo bi bio mnogo bolji.

Ako ti tako kazes?Ali u svakom slucaju ja sam rekao da na kraju prvog dela nije bilo nista sto bi prouzrokovalo da se uradi dvugi deo a u drugom delu nezavrsis igricu sa nekim krajem kontas sad?U prvom ima video kako ce se odvijati ratovi u buducnosti i kako ih je sve cratos kontrolisao kao.Samo sam to hteo da kazem da je mogao biti samo jedan deo,a da vidimo bas kakav ce kraj biti u trojci bas me zanima.Hoce sesti na presto olimpisa i biti vladar ili ce otici sve u k....... na kraju pa nece biti ni olimpisa.A kao on je kontrolisao ratove kontas sada? Uostalom nadji sejv na netu pa odigraj sam kraj prvog dela i pazljivo pogledaj sve zadnje video klipove!

Ako ti tako kazes?Ali u svakom slucaju ja sam rekao da na kraju prvog dela nije bilo nista sto bi prouzrokovalo da se uradi dvugi deo a u drugom delu nezavrsis igricu sa nekim krajem kontas sad?U prvom ima video kako ce se odvijati ratovi u buducnosti i kako ih je sve cratos kontrolisao kao.Samo sam to hteo da kazem da je mogao biti samo jedan deo,a da vidimo bas kakav ce kraj biti u trojci bas me zanima.Hoce sesti na presto olimpisa i biti vladar ili ce otici sve u k....... na kraju pa nece biti ni olimpisa.A kao on je kontrolisao ratove kontas sada? Uostalom nadji sejv na netu pa odigraj sam kraj prvog dela i pazljivo pogledaj sve zadnje video klipove!

a ti nemash veze s vezom :smash:
i argumenti su ti strashni.. skoro ko pravopis :D

Poslednja izmena:
Dobro pobedili ste ok.Ja sam covek sa sela pa sta ako su mi komentari buranija?Zato si ti tu (jovus) da pises bolje.

Zju Grujo nemoj biti emo... Ti izlozis svoje misljenje, ja kazem ok, ali se ne slazem s jednim delom, i napisem sta ja mislim, na shta Ti napishesh nemash pojma, a u pitanju su mishljena a ne neke matematichke chinjenice koje su tachne ili netachne.. i onda me tu dissujesh. mislim kreativna konverzacija nikom nije nashkodila... tako da take it eazy!

Poslednja izmena:
Samo da potvrdim da se na poslednjoj strani knjizhice koja se dobija uz GOW2 nalazi najava za GOW3 na ps3

isto kao i na knjizhici koja dolazi uz chains of olympus

Samo da potvrdim da se na poslednjoj strani knjizhice koja se dobija uz GOW2 nalazi najava za GOW3 na ps3

isto kao i na knjizhici koja dolazi uz chains of olympus

A ja samo da potvrdim da su u*rali motku i izbacili BC da bi smanjili troskove... Da se nisu qrcili sa citacem memorijskih kartica (???), 20 usb portova i espresso masinom, ne bi se doveli u tu poziciju da radi smanjivanja troskova moraju da izbace podrsku za PS2 naslove... :wall:

Poslednja izmena:
To uopshte nije zbog toga, nego zbog pritiska shto kupaca, shto konkurencije koja svoju konzolu predstavlja potpuno istom za manje pare..

USB portovi i chitach kartica ne koshta nishta u proizvodnji, ali PS2 chipovi koshtaju..

Nazad
Vrh Dno