D
Deleted member 2563
Guest
Imas dosta radnji jos, sto bi rizikovao?! Vise nista nije sigurno!
OverLine kod Dunav stanice:
U Subotu nema u radnji Sempron LE. Nabaviće u ponedeljak oko 11h pa će me zvati.
U Ponedeljak ja zovem posle 13h, javlja se ONA, nema pojma, nije obaveštena i ako je bila u Subotu tu i sve čula, ON je otišao u nabavku.
U Uorak odlazim tamo, ima, platim, častim, uzmem, dođem kući da ga montiram (kasnim sa isporukom mašine), procesor je već bio montiran... :S:
Eeee Srbijoooo !!!!!
OverLine kod Dunav stanice:
U Subotu nema u radnji Sempron LE. Nabaviće u ponedeljak oko 11h pa će me zvati.
U Ponedeljak ja zovem posle 13h, javlja se ONA, nema pojma, nije obaveštena i ako je bila u Subotu tu i sve čula, ON je otišao u nabavku.
U Uorak odlazim tamo, ima, platim, častim, uzmem, dođem kući da ga montiram (kasnim sa isporukom mašine), procesor je već bio montiran... :S:
Eeee Srbijoooo !!!!!
Pa nema sanse da se nabavi vise novi sempron kod nas, vec duze vreme.
Ljudi jedino nalaze preko oglasa, ali polovne.
Nista strasno.
Znači CT isporučuje po 1 komad kome treba ne idu ovi iz MP do CT-a?
Kad je stigao CPU prodavac je mogao da vidi da je isečena 1 ona holografska etiketa tj. da vidi da je otpakivano...
Ko zna odakle ga je nabavio, meni je bitno da mi je dao garanciju i račun kao za novo eno mašina radi...
Samo ja tamo više ne idem, nekorektan odnos a i radnja su sa malim tj. nikakvim lagerom.
Naravno na ITSvetu i PCBerzi imaju sve kao oni Microsystems ili kako već, isti prevaranti...
Ali recimo imao sam ok iskustvo sa Overline-om... ok su im cene i to se ceni valjda.
^
Iz tog razloga sam odustao od kupovine kod njih.
... i "fantomski" lager, vec sto puta pominjano. No thanks.Ja bi pohvalio firmu Microsystems, odgovorni serviseri i ljubazni prodavci.
... i "fantomski" lager, vec sto puta pominjano. No thanks.
Napisi bre lepo sta imas, sto lazes narod bezveze... sta imas - imas, sta nemas - pa nemas, jebga...
Da l' im jos uvek stoji na sajtu "u ponudi" onaj Thermaltake BigTyphoon... koji stoji, brat-bratu, vec 3 godine?Ma idi to je najača fantomska firma.
Jedno 15x sam naručivao nešto sa njihivig sajta i nikad ni telefonski poziv nisam dobio... :S:
Da l' im jos uvek stoji na sajtu "u ponudi" onaj Thermaltake BigTyphoon... koji stoji, brat-bratu, vec 3 godine?![]()
ZezasBas sam to kupio od njihinace gledaj samo excel cenovnik, update-uju ga cesto dok za sajt ne znam.
Problem Novog Sada je što je sva roba u Beeeeograduna žalost.
Tako da smo osuđeni na čekanje da ista stigne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari