Šta je novo?

Crysis!

Imam problem da instaliram 1.2patch. Odbije da pokrene instalaciju zbog Windows Instalera. Prvo trazi da downloadujem noviju verziju Windows Inst. a potom izbaci neku gresku. Sta je problem?

12. septembar.

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) and Crytek GmbH announced today that Crysis Warhead®, the pulse-racing new installment of the Crysis® universe, will ship to retail stores in North America on September 16th and in Europe on September 12th. Beginning today, gamers can pre-order Crysis Warhead at the EA Store (www.eastore.com/crysiswarhead) for only $24.95; $5 less than the full retail price, or receive $10 off when purchasing both Crysis Warhead and Crysis

Imam problem da instaliram 1.2patch. Odbije da pokrene instalaciju zbog Windows Instalera. Prvo trazi da downloadujem noviju verziju Windows Inst. a potom izbaci neku gresku. Sta je problem?

Skini nov windows installer.Podrazi ga na mikrosoftovom sajtu.

Hehe, Warhead pljas na moj rodjendan :d

e ljudi, neshto me zaza kriza. netje da vidi mouse button 3 (stisak tochkitja) na logitechu mx510, shta da radim?

hvala :)

Moze odma' 1.2, skini posle i 1.21 vidim da ima :)

el sa tim patchom dolazi povetjana kolichina gore-a? :) lol

E ljudi pomoc! Zaglavio sam se kod dela gde je kao neka uvala sa bagerima a u pozadini planina sa koje padaju komadi stena.Pobio sam sve zivo i sad trebam kao da obezbedim zonu za sletanje! Sta dalje?

Prekontrolisi te zgrade (gde je kao neki rudnik i ti bageri), tu su bili i korejanci u nanoodelima, moguce da ti je jedan ostao (obicno ima jedan na krovu koji stoji sa snajperom, nevidljiv).Obidji dobro te objekte, penji se na krov.

Da, pre silaska u jamu treba jednostavno pobiti sve u okolini zgrade, verovatno je ostao neki nevidljiv u nano suit-u. Kada ih sve pobiješ, kreće animacija sa silaskom helikoptera...

u game settingsu u logitech programu imas keep keypress assignments.. ili tako nesto...

Ma ok je igra se nesto bila zabagovala,vratio sam se malo sa save-om nazad i uspeo! Sad sam usao u neku pecinu i picim valjda u nekoj vodi ili sta vec.E ovde covek nezna gde da ide valjda cu se snaci!!!

Ma ok je igra se nesto bila zabagovala,vratio sam se malo sa save-om nazad i uspeo! Sad sam usao u neku pecinu i picim valjda u nekoj vodi ili sta vec.E ovde covek nezna gde da ide valjda cu se snaci!!!

najbolesniji deo igre:D
najgore je kad sve zivo pocinje da se zamucuje (ili je to meni bilo muka:d)

ne mogu nikako da izadjem iz one sobe na brodu kad su brod napale masine ?
znaci posto je ispaljen nuklarni projektil na sveru a ona postala veca ?!

Poslednja izmena:
Strength pa razvališ vrata?

Nesto me zanima...Nisam bas pratio pricu i igrao sam krizu u serijama (nivo po nedelji) i zanima me otkud koreJancima nano odela???

Sto ih ne bi imali?
Postavi to ovako.To sto su izabrali Severnu Koreju kao negativca u ovoj igri je cisto iz razloga da ne bi "iznervirali nekoga" i ugrozili prodaju igre.Inace svi znamo da su ovo zapravo KINEZI :D Koja druga sila moze da se ravnopravno krlja sa amerima na nekom pacifickom ostrvu oko vanzemaljske tehnologije u bliskoj buducnosti? :p

Jamajcani :banana:

Poslednja izmena:
hahahahha.....

Ali,koliko mi se cini,u prvim misijama onaj "sef crnja" "vaporizuje" sve one sto su ih poklali vanzemaljci (one asteke i to iz nano-suit team-a) kako se "ovi" ne bi dokopali tehnologije..pa mi to nije jasno...

hahahahha.....

Ali,koliko mi se cini,u prvim misijama onaj "sef crnja" "vaporizuje" sve one sto su ih poklali vanzemaljci (one asteke i to iz nano-suit team-a) kako se "ovi" ne bi dokopali tehnologije..pa mi to nije jasno...

Sta te tu buni? Unistava odela da se koreanci ne bi dokopali te tehnologije neznajuci da je oni vec imaju...a "astek" je samo jedan.;)

Predjeh igru, sa zakashnjenjem. Ako mi ne verujete (da sam tek sad preshao igru staru skoro god.) imam svedoka. :D Preshao sam je iz 2 cuga. U dva dana po malo. Igra ima tripove do daske. Najachi su mi NPC likovi koju su oklopljeni do jaja i nose minigun a imam utisak da imaju mozak curke...kao da su ispali iz Mad Max-a. I sad se pitam kako je iko mogao da ima problema sa snalazenjem u ovome? Te ne znam gde ovo, gde ono. Sve je to CS shkola nauchila da se shunja i da ne obraca paznju na nishta okolo pa je tako moguce da se zaboravi/poseje TAC gun i sl.

nano-suit. paz da ne bi, pored nuk. reaktora al' ajd. crysis je ipak SF igra.
Bolje da su je nazvali Cryices kad sam iskusio onaj trip kad me zalede na par trenutaka.

A maximum speed mi izgleda kao da je neko ukljuchio noclip sa izuzetkom da ne prolazish kroz predmete. Kamuflaza ala predator. Maximalna snaga, hm, jedi force jump, force choke isl.

Vanzemaljci meshavina matrixovih sipa i npr. starshiptruper bugs-a, a mali zuti se vec zna -> CS element.

Na kojoj tezini si igrao?

Nazad
Vrh Dno