neverovatno maltene je SVAKO ovde zaglavio... pa koristite mashtu malo ljudi ,)
Kako da odbranim brod od napada masina?
neverovatno maltene je SVAKO ovde zaglavio... pa koristite mashtu malo ljudi ,)
Predjeh igru, sa zakashnjenjem. Ako mi ne verujete (da sam tek sad preshao igru staru skoro god.) imam svedoka.Preshao sam je iz 2 cuga. U dva dana po malo. Igra ima tripove do daske. Najachi su mi NPC likovi koju su oklopljeni do jaja i nose minigun a imam utisak da imaju mozak curke...kao da su ispali iz Mad Max-a. I sad se pitam kako je iko mogao da ima problema sa snalazenjem u ovome? Te ne znam gde ovo, gde ono. Sve je to CS shkola nauchila da se shunja i da ne obraca paznju na nishta okolo pa je tako moguce da se zaboravi/poseje TAC gun i sl.
nano-suit. paz da ne bi, pored nuk. reaktora al' ajd. crysis je ipak SF igra.
Bolje da su je nazvali Cryices kad sam iskusio onaj trip kad me zalede na par trenutaka.
A maximum speed mi izgleda kao da je neko ukljuchio noclip sa izuzetkom da ne prolazish kroz predmete. Kamuflaza ala predator. Maximalna snaga, hm, jedi force jump, force choke isl.
Vanzemaljci meshavina matrixovih sipa i npr. starshiptruper bugs-a, a mali zuti se vec zna -> CS element.
Jel' ti zapeo mozda tenk o zhbun?
Ma jok samo teshko ide u rikverc uzbrdo.![]()
A provukao sam ga kroz neki kamenjar, ma idi.
Igrice i kladionice su zlo :dSamo da se pohvalim da sam presao Crysis. Ovo je definitivno jedna od boljih pucacina koje sam ikada igrao. Bila je na stand by-u kod mene, dok nije dosla na red, ali sada tek vidim kakvo je zlo.![]()
OS je XP SP2. Patch-eve imam u vise primeraka koje sam skinuo sa razlicitih mesta. Imam Windows Installer 3.1 (KB893803). Da probam Windows Installer 3.1 Redistributable v2 (3.1.4000.2435)?Koji OS?WinXP sa SP2?
Mozda je do win installer-a, probaj sa nekim update-om (http://support.microsoft.com/kb/893803 ).Pod uslovom da je sve ok sa tim patchem (da nije corrupted ili nesto).
mislim da se to događa ako učitaš poziciju koja je snimljena sa nekom prethodnom verzijom i nastaviš odatle..
Predjoh bez problema...
Cek, cek, jesi presao na kompu iz profila? :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari