Šta je novo?

Crysis!

Predjeh igru, sa zakashnjenjem. Ako mi ne verujete (da sam tek sad preshao igru staru skoro god.) imam svedoka. :D Preshao sam je iz 2 cuga. U dva dana po malo. Igra ima tripove do daske. Najachi su mi NPC likovi koju su oklopljeni do jaja i nose minigun a imam utisak da imaju mozak curke...kao da su ispali iz Mad Max-a. I sad se pitam kako je iko mogao da ima problema sa snalazenjem u ovome? Te ne znam gde ovo, gde ono. Sve je to CS shkola nauchila da se shunja i da ne obraca paznju na nishta okolo pa je tako moguce da se zaboravi/poseje TAC gun i sl.

nano-suit. paz da ne bi, pored nuk. reaktora al' ajd. crysis je ipak SF igra.
Bolje da su je nazvali Cryices kad sam iskusio onaj trip kad me zalede na par trenutaka.

A maximum speed mi izgleda kao da je neko ukljuchio noclip sa izuzetkom da ne prolazish kroz predmete. Kamuflaza ala predator. Maximalna snaga, hm, jedi force jump, force choke isl.

Vanzemaljci meshavina matrixovih sipa i npr. starshiptruper bugs-a, a mali zuti se vec zna -> CS element.

Jel' ti zapeo mozda tenk o zhbun?

Samo da se pohvalim da sam presao Crysis. Ovo je definitivno jedna od boljih pucacina koje sam ikada igrao. Bila je na stand by-u kod mene, dok nije dosla na red, ali sada tek vidim kakvo je zlo. :)

Ne mogu da instaliram patch-eve 1.1 i 1.2. Procitao sam u temi sve u vezi instalacije patch-eva ali ne naidjoh na nesto sto bi bilo od pomoci. Probao sam i sve iz ovog posta http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1389825&postcount=1490, bez rezultata.

Greska prilikom pokusaja instalacije patch-a 1.1 je na slici 1, za patch 1.2 slika 2

Prilozi

• 0001.JPG
    0001.JPG
    160.9 KB · Pregleda: 72
  • 0002.JPG
    0002.JPG
    156.6 KB · Pregleda: 64
Koji OS?WinXP sa SP2?
Mozda je do win installer-a, probaj sa nekim update-om (http://support.microsoft.com/kb/893803 ).Pod uslovom da je sve ok sa tim patchem (da nije corrupted ili nesto).

Poslednja izmena:
Koji OS?WinXP sa SP2?
Mozda je do win installer-a, probaj sa nekim update-om (http://support.microsoft.com/kb/893803 ).Pod uslovom da je sve ok sa tim patchem (da nije corrupted ili nesto).
OS je XP SP2. Patch-eve imam u vise primeraka koje sam skinuo sa razlicitih mesta. Imam Windows Installer 3.1 (KB893803). Da probam Windows Installer 3.1 Redistributable v2 (3.1.4000.2435)?

I dunno, probaj, mozda resi problem.

Bleh, igrao sam Crysis do malo preko pola igre dvaput (jednom kod druga, dok smo mu testirali masinu, drugi put kod sebe) i oba puta se smorio ko letva. Prvi nivoi su navlakusa, a kasnije samo recikliraju Far Cry, koji je vec reciklirao pet drugih igara. Igra nema nikakav smek, mislim, fensi mi je sve to i mozda bi neko i mogao da napravi pristojnu igru od toga, ali ovako je to samo jos jedan shooter na koji zevam. Nije mi jasna fama oko ovoga, kao ni oko Far Cry-ja kad je izasao.Samo sto sam Far Cry ipak uspeo da se privolim da predjem...

Predjoh bez problema , vise muke su mi pravili oni korejci nego alieni . (iako me je onaj deo kad plutas kroz one tunele u njihovoj bazi zesce smorio ) . Posle onog broda taman pomislim : sad krece prava akcija , kad ono ... idu ending credits haha :S:

nego mnogo nesto psuju one chike :D svaka druga rech , shit , fuck .. i to onako paljevinski , bar da su bili malo kreativni .

e jel zna neko o ovome,, posto sam instalirao v1.2 patch u igri ima bug kod onih hummera korejanskih( bukvalno nema zadnjih tockova a pokretno je vozilo)....predpostavljam da se ovo i ostalima desilo, pa da vas pitam jel postoji neka fora da se to popravi.... + izvinte ako je neko vec postavljao ovo pitanje..

Nisam 100% siguran, ali mislim da se to događa ako učitaš poziciju koja je snimljena sa nekom prethodnom verzijom i nastaviš odatle. Trebalo bi da se to ne događa ako kreneš iz početka.
Meni se lično to nije ni jednom desilo, a prešao sam igru 4 puta.

mislim da se to događa ako učitaš poziciju koja je snimljena sa nekom prethodnom verzijom i nastaviš odatle..

vrlo moguce da je to posto to bas i jesam uradio, probacu da pokrenem igru izpocetka pa cemo da vidimo...

pishurija, na nosachu na kraju game 200x propado kroz texture na donju platformu a posto su sva vrata zakljucana nemogutje vratiti se gore ili propado u more kad ovaj riknjava a kad se ne desi to propadanje onda izbacivanje na desktop, tako da sam 1h napucavo ona 2 monstruma i aliene sto je extra bilo zabavno sve dok iz nekog nepoznatog razloga nisam uspeo da predjem :)

zao mi sto nisam snimio koji shot tada vetj samo 1 na mapi po snegu gde su me pratile teskture stena do pola nivoa :D

kapiram da je to do ovog leka 1.20 ili 1.21 koji je neko neovlastjeno skino sa mog compa a zbog koga sam dobio abuse mail od providera :d

Prilozi

• bug decenije.JPG
    bug decenije.JPG
    171 KB · Pregleda: 95
ma daj bre...ima svuda savegame po internetu,pa preskoci..:d

Ionako nije toliko zanimljiva igra..;)

Nisam mogao da uzmem TAC gun a kada sam reloadovao chak je i ona vitrina u kojoj se nalazio bila zatvorena. Jel moze neki save odmah poshto se uzima TAC gun.

Jel se nekom desilo ovo... Ja sam igru prvi put igrao na Normal, kasnije sam kad su izasli vanzemaljci stavio na Easy. Drugi put kad sam palio igru nako mjesec dana igrau sam stavio na Delta i bilo mi lakse nego prvi put. Nekako mi je na Delta lakse a u biti je teze. Nego nekako igram smirenije, vise pazim i to.

Meni je bilo najteye prvi put na normal , sa veryijom 1.0 jer su neprijatelji redovno ynali da popiju gauss rifle sarzer a da se cimnu ko da sam ih pogodio jajetom...i uopste bilo je skoro nemoguce bilo koga ubiti u tijelo ... sad sa ptchem 1.2 setam kroy njih na delta

E a sve je to lepo nego jel moze neko da mi da save gde u rukama drzi tac gun neposredno posle inspekcije kod doktora?

A sto jednostavno ne ponovis zadnji nivo iz pocetka , ne traje toliko dugo?

Brate traje kad ne znash da vozish onaj ******i avion dok te ona zone guta. Znaci umro sam 10 puta zbog nje!!!

Tek pre neki dan sam rešio da opeglam ovu igru, i oduševio se. Core nivo je predrk*n skroz.
Aj mi preporučite neki mod da opičim dok mi ne stigne Warhead.

Iako vec postoji tema (stickied) o Crysis modovima, tamo necesh naci nijedan zavrsen mod. Jedino sto bi moglo da valja a da je izaslo je X32I (http://www.x32i.org/). Ima samo prolog tj. episode I da se downloaduje. Drugi deo ce uskoro biti gotov ali nazalost autor ne planira dalje da prosiruje pricu.

Poslednja izmena:
^Nije zavrseno sta?:trust:

@Drumski_Ratnik:

U toj temi ima i zavrsenih i WiP modova, a to sto G@W ocekuje je total conversion i to ne nastaje preko noci...
U svakom slucaju, imas tih nekoliko modova koji su pomenuti u temi, a ovde imas odabir svega.Ne znam sta tacno trazis, ali tu imas gomilu singleplayer i multiplayer mapa, modove oruzja, grafike, itd itd...

Vrh Dno