M
Mandragoran
Guest
Sta mislite o ovoj ploci?
Kada ce doci kod nas i koliko ce kostati?
Kada ce doci kod nas i koliko ce kostati?
Nema potrebe za tim kada može iz OS ko još koristi floppy danas![]()
Ako moze neko da stavi podesavanja u bios-u za stabilan overclock ili mozda screenshots, za BE 5000+, bio bih mu zahvalan.
Koliko sam pratio forum mislim da postoji neki konflikt ca ss2 karticom.može li neko da mi kaže dali na ovoj ploči satelitska kartica ss2 u kombinaciji sa xp sp2 radi ili ne?
pošto vidim na početku teme da je bilo nekih problema oko toga.
Ako mislis na one dve na maticnoj ploci, ni jedna ne svetli. Da li ima neke veze sto nisam prikljucio ono dodatno napajanje za procesor, posto ima samo neko sa 4 iglice umesto sa 8?
Dobro, a sad mali off (otprilike):
Posto su se *****ali pri narucivanju :smash:, pa mi je stigla obicna A770 A2+,a ne mogu da cekam zamenu, koliko na njoj mogu da ocekujem klok (znam da nema toliko podesavanja, ali bar nesto malo da probam) ?
Da li je neko imao problema sa setovanjem cpu voltaze u biosu ove ploce??Hocu da kloknem nesto malo CPU iz potpisa(na 3.1ghz) i hteo sam da zakljucam voltazu na 1.3 jer mi ne terba vise ja mislim(?).Medjutim sta god da uradim u biosu,on uradi nesto svoje,tako da cpuz pokazuje 1.328(ono sto zelim) u idle,a zatim cim pokrenem nesto voltaza mi skoci na 1.44 ili tako nesto...ima li resenja?
P.S.Izvinjavam sto sam vasrkso temu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari