kovacm
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.01.2005
- Poena
- 870
Voleo bih da vidim kompajliranu krizu na slack-u ili novom gentoo-u =)
Nema potrebe da se kompajliraju za Linux kad postoji CrossOver 😉
Voleo bih da vidim kompajliranu krizu na slack-u ili novom gentoo-u =)
Covek,pravili bi oni igre za Linux,ali : Linux je Open Source,znaci Free,a onda bi i igre morale da budu Free,a gde je tu profit,tj.ne postoji profit,samo troskovi...A sto se tice tog 9800 i 280 slucaja - pa naravno covek,samo pare maznjavaju...Ko je imao love za 9800 u 60% slucajeva ce imati love i za 280 ....odjednom mi izgleda da je prelazak na konzole nekako najbolji izbor....
Slazem se...Cini mi se da je DX11 zadnji marketinski potez diva na samrti...Ionako su M$-ove akcije na berzi pocele da padaju jos 2003...
Kad sednem za neki XP komp primetim koliko je zastareo.
Podržavaće i "tessellation", tehnologiju koja bluruje i spaja scene, sa ciljem da se "omekšaju" razlike između ultra-kvalitetnih prerenderovanih scena i scena koje se renderuju u realnom vremenu.
a sta mislis odakle mi to... 😀kovac, odakle si quotovao ovo? Meni ovo zvuci kao jako lose preveden i potpuno slobodno interpretiran tekst sa neta 🙂 blendovanje prerenderovanih scena sa reltime grafikom??? 😀 riiight...
@nex999 displacement koristi bitmapu na osnovu koje pravi dodatnu geometriju na modelu. Tessellation dodaje nove polygone na vec postojeci model tako sto uzima neku srednju vrednost izmedju postojecih poligona. Posto ne zna gde treba da doda nove poligone a gde ne, moze se desiti da zaobli model tamo gde ne reba i da se na kraju dobije efekat "gumenog mede" (sjajan opis MAD_MUzzY! 😉)
- idem da pogledam link koji si ostavio jer kazes da ipak "selektivno" radi... pa na onom linku nista ne pise! :\

I koja je prednost u odnosu na parallax occlusion?
teselacija bi trebala da je dosta brza, manje zahtevna, a i nije samo "prividno" 3D kamenje vec se poligoni fizicki dodaju na objekat.
I koja je prednost u odnosu na parallax occlusion?
teselacija bi trebala da je dosta brza, manje zahtevna, a i nije samo "prividno" 3D kamenje vec se poligoni fizicki dodaju na objekat.
kako moze da bude brza i manje zahtevna kad je njen rezultat jos vise poligona??
jel ima ovde neko ko moze strucno da objasni kakva je to tesalacija i kako radi? (samo ne autor onog nesrecnog prevoda iz vesti 🙂)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari