Šta je novo?

E8x00 batch

pa i nije bas hladan, samerov je bio 32 na 4ghz @1.4V sa hyper 212, ambient ~25C
moj je trenutno 37C na 4GHz, al je ambient 22-23C sad posto je zaladilo, inace je 40-41 kad su one vrucine i kad je u sobi 27C

moj je ispod 50c u load-u i to gledano CORE tempom a vidim svi govore da treba real temp om da se gleda mo njemu bi bilo 40c

pa i nije bas hladan, samerov je bio 32 na 4ghz @1.4V sa hyper 212, ambient ~25C
moj je trenutno 37C na 4GHz, al je ambient 22-23C sad posto je zaladilo, inace je 40-41 kad su one vrucine i kad je u sobi 27C

isto :D

evo ga drugar moj uze 8500, fakin furuna, na 1.4V i 4ghz 71C pod OCCt-om. Ispada da su ovi 45nm sve gori i gori, ko je kupio - kupio je !

Kad budem svoj prodavao zavrsicu tamo u temi "nepristojen ponude" hehe

Poslednja izmena:
evo ga drugar moj uze 8500, fakin furuna, na 1.4V i 4ghz 71C pod OCCt-om. Ispada da su ovi 45nm sve gori i gori, ko je kupio - kupio je !

Kad budem svoj prodavao zavrsicu tamo u temi "nepristojen ponude" hehe
Pih, zar mu treba cak 1.4V za 4Ghz? Koji kuler je u pitanju?:) Na stranu shto je 8500 prilicno skup.:p
Nego, ti nisi vishe na vodi, sad furash CM 212?:)

moj je ispod 50c u load-u i to gledano CORE tempom a vidim svi govore da treba real temp om da se gleda mo njemu bi bilo 40c

to je vec jako nisko, ne znam kako je to uopste moguce, gledam sad onaj screenshot sa prethodne strane, kontao sam da je ono idle temp, ali ako je load, onda su ti temp 32 i 35 na full load u blend testu. Kolko je idle ? 22 ?

nešto ne štima,si proverio kako je nalego cpu cooler i kolko paste si stavio i probaj da flešneš bijos poslednjom verzijom

flesnuo sam poslednji bios na mojoj P5Q
hladim ga vodom i tako . . . :)

kakve ima veze sto ga hladis vodom ? Pa ne ide voda ispod sobne temperature majku mu :) Hladio sam i ja moj vodom, nije to nista posebno kad je 4ghz u pitanju (u smislu da hyper 212 nije mnogo losiji od vode, nekih 3~5C)...Hladicu ga ponovo, menjao sam kuciste, pravim rezervar i tako... :)

sta ne moze ispod sobne temp ej bre neznas kako vodeno imam :D :d

Vrh Dno