Šta je novo?

Diablo 2 Battlenet

Ne kontam te sve najbolje, ali likovi koji su ti bili ladder vise nisu. Sada su non ladder i sa njima mozes i dalje da igras, ali u non ladder. Za novi ladder moras da pravis nove likove. Ja sam napravio sorc. Doduse nisam je jos zavrsio ali imam vecinu stvari. Imam ceo Tal. Treba da pravim spirit i da nadjem boots.

Ne kontam te sve najbolje, ali likovi koji su ti bili ladder vise nisu. Sada su non ladder i sa njima mozes i dalje da igras, ali u non ladder. Za novi ladder moras da pravis nove likove. Ja sam napravio sorc. Doduse nisam je jos zavrsio ali imam vecinu stvari. Imam ceo Tal. Treba da pravim spirit i da nadjem boots.

e svaka ti čast druže ja nemam ništa:bottle:

sta se dešava jel pikamo,inace nov acc mi je jinjuriki

Dosta ljudi se popalilo i resilo da evocira uspomene od kada su najavili zvanicno Diablo 3 :) Ja sam igrao nekoliko dana i batalio ali mozda se vratim ako budem imao drustvo...
cheers

ma ja sami ograo i pre najave diabla 3 nego nema nikog

Ja igram na non ladderu i europe softcore i imam na ladderu necromancera

Moj account je Rerna slobodno me addujte

obično sam posle 6 na bnetu i naravno ako ne znate počela je nova peta ladder sezona i opet sve iz početka...

Pocela je nova... Eto mene za jedno 2-3 meseca... Pa da krenem sa kradjom accounta...

Da, kradjom... Ima izuzetno glupih ljudi na bnetu... Meni su davne 2003, maznuli ceo acc!

Ponekad je najgluplji nacin najefektivniji!

Jedno pitanje, kada napravis ladder character i igras, po isteku tog laddera on postaje non-ladder i mozes da ga igras i singleplayer i multiplayer ili samo na bnetu?
Takodjer, ladder only runewords koje si napravio dok si bio ladder char, da li ostaju nakon zavrsetka laddera?

Hehe ondaK se bacam ponovo na igranje :D

Hvala mnogo.

ja već 46 lvl,deste ljudi

Strpi se tomase jos jedno mesec dana... ;)

ljudi jel igra ovo neko

ajde da se okupimo kao u dobra stara vremena

account: Kikibgd

jovcov jel igras ti jos?

Oce neko da mi proda igru za 500-800 dinara sa sve expanzijom? I kako funkcionishu ti ladderi.

Jel igrate vi ovo momci? Danas sam kupio D2+exp i probao malcice i ide nekako. Ne kontam kako radi ladder ali me ne zanima. Bitno je zabaviti se u dobrom drustvu. Hocete li da se dogovorimo za neki termin pa da se nadjemo i igramo malo?

Zna li neko kada je sledeci restart ladder-a?

Jel ima josh neko da igra ovo na bnetu?

Nažalost, retko ko. Većina ljudi koji su bili okoreli Diablo fanovi su batalili i prešli na neki drugi savremeniji RPG ili World of Warcraft =/

kakav wow pa to je basna za malu decu pred spavanje.
a restart laddera je svakog godine krajem juna (nema tacan datum zavisi kako oni odrede)

Ne možeš da porediš Diablo 2 sa World of Warcraft-om...

Jel ima josh neko da igra ovo na bnetu?

Igram ja kad stignem... Ali samo HC jer su ljudi previse bahati u normalnom modu. Igra gubi smisao ako je fora samo podici lvl sto vise i imato sto bolju opremu sto brze. U igri treba uzivati, a to moze da se izvede samo u HC i samo sa ogranicenjem nivoa heroja (razlika maks 8 nivoa).

Fora je kad treba da se medjusobno pomazete, a ne otimate za opremu ;) Zato je majka kad su svi razlicita klasa. :wave:

Aha... Ja sam igrao normal, ***-a tek sam od skora poceo... :)

Imam barba 44lvl na eurobattle-u... Nick je Rax-barb.

Ja igram ali jako retko. Sednem ponekad pa opicim pola sata i to je to. WoW sam batalio jer me je smorio, a i ne bih imao vremena za njega. Veliki pozdrav za staru ekipu: Milosa, Nenada, Miroslava i ostale. :wave:

Milose, vidimo se sutra nadam se! :D

EDIT: Ja sam lvl 44 necromancer summoner, nick Shelminidius :d Poceo sam sa barbom, ali sam presao na necro-a na lvl-u 23. Isto ladder, europe.

Poslednja izmena:
Ne možeš da porediš Diablo 2 sa World of Warcraft-om...

WOW je pokupio 90% stvari iz Diabla, tako da je WOW dete Diabla, itekako moze da se poredi sa WOWom.
Imam instaliran na kompu, ali nisam odavno igrao. Mogao bih da opletem opet sa Assasinkom.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno