Ha, ha, ha, ok....inache, ispao je ok, klepatje 100 jura po fonu (na cenu koju plati+mito za ove shabane).
kao shto sam rekao, nije prvi put da uzimam neshto od njega tako da mu verujem.Ha, ha, ha, ok....
Kolika je cena phone-a? Nemaš pojma (možda i budeš znao, ako priloži račun).
Koliki je mito? Tek nemaš pojma, niti ćeš znati.
Tako da ostavimo to ok, pošteno i druge munje. Lepo će on da zaradi (što je i poenta njegovog akanja) - pošteno.
:d:d:d:d:d:d:d:d:devo kakvu informaciju imam trenutno. jedan chovek mozhe da uzme tri fona, tako da podmazivanje prodavca sluzhi tome da prodavac dopishe drugi ili tretji nekom ko je vetj uzeo (ako to narqavno ne povlachi izmenu ugovora koji je vetj potpisan u shta ne verujem) ima josh kombinacija da se proglasi pokvarenimn beyond repair i josh neka ali ga nisam bash razumeo. do sada nisam imao razloga da sumnjam u lika tako da bi i ovo moglo da bude istina mada je rekao da ipak mozhda netje itji tako ali da uglavnom donosi pochetkom avgusta a od lakotje postupka muvanja zavisi kolichina. inache, ispao je ok, klepatje 100 jura po fonu (na cenu koju plati+mito za ove shabane).
Prvi i najvazniji je otkljucavanje koje jos uvek nije user friendly.
... Ja sam coveka razumeo da otkljucavanje 2.0 firmware-a nije lako (a koliko ja znam - jos je nemoguce), a tvoj link ne vodi ka korisnoj adresi...
Inace nam je Zibri porucio da malo oladimo i da se nece mnogo cimati oko razbijanja nove verzije OS-a. :S:
Kanadski je kako kad nekad je jaci nekad slabiji ali uglavnom su nijanse.Nema aktivacije ovde gde sam gledao u ovoj prodavnici 8gb=550$ i 16gb=650$.Cisto informativno... taj tel koji bi npr ti doneo iz Kanada ili bilo ko ... koja bi bila procedura sa aktivacijom i jel bi onda mogao da se koristi ovde bez krekovanja ?
I jel Kanadski $ sad isto vredi kao Americki ?
:d:d:d:d:d:d:d:d:d
Trece telefon sam probao i ne znam o kojoj plastici ti pricas?
:
Netacno i ne slazem se.Znam vec par ljudi iz Srbije koji su me pitali da im kupim znaci ima se moze se.
pa srbin bre moze da seta gologuz i da nema ni za burek i dopunu ali za mobilni ce uvek iskopati pare tako da tvoja konstatacija nije na mestu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari