Šta je novo?

iPhone 3G u Srbiji?

Ne, već mesec dana su out of stock, a od 11. jula worldwide, kreće prodaja 3G modela, isključivo na ugovor...

Sto ce reci da ostaju dve solucije, ili sada kupovina nekog polovnog na crno ili cekanje 11. i kupovina preko u zemljama u kojima ce moci da se uzme bez ugovorne obaveze (cini mi se da sam za Italiju video da ce kostati oko 600e bez ugovorne obaveze).

Da, 500 ce biti 8GB a 570e 16GB model. Moze da se nadje I Phone nov jos uvek, ali za 400 evrica sto je mnogo.

ima i za 350

"Da, 500 ce biti 8GB a 570e 16GB model. Moze da se nadje I Phone nov jos uvek, ali za 400 evrica sto je mnogo."
A 500+ evra nije mnogo skupo ? :d:d:d
Sto je previse previse je.

Slazem se, ni ja ne bih dao 500 za 3g model ;)

Pa mozda za njihov standard ali za nas bas i nije, pretplata 2300 dinara mesecno, skoro 23 dinara minut, samo 50 besplatnih minuta, nijedan sms i 500mb protoka. Jaci paketi imaju flat internet putem bezicne i UMTS-a, ali nista povoljno.

Poslednja izmena:
Te bice na ugovor,te nece,te u Nemackoj toliko,u Srbiji ga nece biti,svi znaju sve i niko nezna nista,sacekajte lepo 11.jul pa cemo videti.

11.jula idem u Apple Store ovde u Majamiju pa cete imati informaciju iz prve ruke odmah iz prodavnice.

Pozdrav

Poslednja izmena:
Ne, već mesec dana su out of stock, a od 11. jula worldwide, kreće prodaja 3G modela, isključivo na ugovor...

Ne tacno, znam da o2 ovde u UK, planira da prodaje i bez ugovora, hoce da budu otvreniji.

Planiraju to mnoge evropske zemlje ali po kojoj ceni? Nekih 600e su prve procene.

Planiraju to mnoge evropske zemlje ali po kojoj ceni? Nekih 600e su prve procene.

Ne, iphone ce biti mnogo jeftiniji. Vec su smanjili cenu za $100 na ugovoru, a na pay as you go, nisam siguran ali oko 300-400 evra.

Koliko ce biti upotrebljiv iPhone-3G bez unlockovanja, za gmail, surf i GPS navigaciju u Srbiji?

Ne razumem pitanje? iPhone ne mozes koristiti bez unlockovanja.

Moja greska onda, razumeo sam da unlock sluzi samo da bi mogli 3rd apps da se instaliraju na njega.

To je jailbreak koji se radi na vec otkljucanim telefonima.

imatju ja mozhda jedan ili dva 3gpa tju vam javim el valja. btw sve mozhe bez ugovora ako dobro podmazhesh prodavca.

Odakle ti uopste takva informacija kada prodaja 3G iPhone-a jos nije ni pocela?

imam choveka koji zna kako sve funkcionishe. sve i svashte je donosio ovih godina.

treba nam iPhone na ugovor u srbiji!

u srbiji ne postoji povoljan ugovor ako ne prichash 20 sati mesechno

Pa mozda za njihov standard ali za nas bas i nije, pretplata 2300 dinara mesecno, skoro 23 dinara minut, samo 50 besplatnih minuta, nijedan sms i 500mb protoka. Jaci paketi imaju flat internet putem bezicne i UMTS-a, ali nista povoljno.
Jesi ti procitao sta si napisao? Pogledaj da tu ima 50 besplatnih minuta + 500 MB protoka, pa onda vidi kod mts koliko te izadje 50 minuta + 500 MB protoka... iPhone stavlja akcenat na net, pa se ocekuje i da ces koristiti dosta net na iPhone-u, a 500 MB bi te kod mt:s-a i ostalih izaslo papreno... :d

Nazad
Vrh Dno