Vuk_
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.07.2007
- Poena
- 390
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7 5700 X + Antec A400i
- Matična ploča
- Gigabyte Aorus Elite B550
- RAM
- 2X16 GB Kingston Fury
- GPU
- Manli GeForce RTX 3070
- Storage
- 2TB Kingston SSD
- PSU
- Thermaltake Smart SE 730W
- Monitor
- 27' LG IPS 1920X1080
- Miš & tastatura
- Razer Naga + Sandberg FireStorm
- Laptop
- Lenovo T460S
- Mobilni telefon
- Xiaomi Mi 11 T Pro
- Pristup internetu
- Kablovski internet
e sad, sobzirom da sam sve ovo vreme, kao shto se vidi, igrao sa Mage like likovima, zamolio bih nekog da mi napishe - koja je najbolja varijanta za katana fajtera ? jel da idem na Fighter/Weapon master, il pure Fighter, i koja od te dve klase ima neke diablo like mega gotivne udarce ?
u sushtini, ovo hocu - neki light fighter (ne treba mi brute manijak) koji trchi, skakuce, i kolje s' dve katane. i pritom, ima uber poteze. nalik na Preston-a iz equilibrium-a.. pa mi vi sad predlozite kako da razvijam lika, fighter, ili fighter/WM, molim lepo .. ?
note: primetio sam da od pochetka MoTB-a pa do odredjenog dela, ne mosh da nadjesh katanu ni za lek, pa cu na debug mode da odradim sebi dve lepe iron katane.
Sto se tice klasa u NWN 2-jci, moram da priznam da sam bio malo ogranicen i uvek isao "pure"; znaci furam tu klasu, bez crossovera, i posle uzmem prestige za tu klasu. Mada su mi se crossoveri uvek cinili jako primamljivim i to je definitivno sledece sta cu da probam.
http://nwn2forums.bioware.com/forums/viewtopic.html?topic=621228&forum=121
...a neki su, opet, uz exotic weapon proficiency napravili likove koji su bili bukvalno nepobedivi, tako da sve zavisi od nacina levelovanja lika i rasporeda feat-ova. Sto se mene licno tice, ja najtoplije mogu da preporucim Paladina/Devine Champion; koji je zaista fantastican. Ne samo da su mu feat-ovi i armor class majka, vec je i uzivljavanje u casnog srednjevekovnog viteza u potrazi za pravdom, izuzetno cool iskustvo, bar sto se mene tice.... Ne volim one evil likove - sorcerer's, warlock's itd. ***, ja uvek zavrsavam na lawfull/good. :d
E sad, imam i ja nekoliko pitanja.