- Učlanjen(a)
- 12.07.2000
- Poena
- 800
btw: jel vidi neko yoyo-a? nema ga. siroma se zavuko digod. a samaro je postovima sve koji su navijali (manje ili vise) za ATI. sta sad bi? silence? 48xx serija je smece jel? tako bese? c-c-c
nije covek rek'o "smece", rekao je "drugorazredni proizvodi":
Jos nesto.. Intel & AMD prave general purpose proizvod, dok nvidia & ATI (AMD) prave gaming spravu. Ne poznajem dovljno svetski market pa da sudim koliko para od prodaje procesora odlazi na masine za igranje. Moje misljenje je da:
- Intel treba da se fokusira na ono sto dobro radi (da pravi procesore & chipset)
- AMD je pogresio sa kupovinom ATI-a jer ce od sada proizvoditi drugorazredne proizvode (i procesore i graficke)
- NVidia prave proizvode za igranje (i pomalo za pro upotrebu u racunarskoj grafici) i to jako dobro radi.
Na sta sam ja odgovorio:
![]()
![]()
e uvek se dobro nasmejem kad procitam ovo! Videces kad "drugorazredna" serija 4000 izadje sta ce da uradi sa kompletnom NVIDIA-inom mainstream gamom
![]()
A onda me je nas drugar Pike, onako momacki i samouvereno "prosvetlio":
Ajde da vidimo i to cudo![]()
Animan je pokusao da "urazumi" yooyo-a, ali to nije pomoglo:
Pa da uzmes sve najbolje od AMD + ATI opet nemozes da napravis dovoljno brzu spravu. Ja to zovem drugorazrednim proizvodima.
Ja sam pokusao da "hintujem" sta ce se desiti, ali Pike je bio samouveren:
Kako god ga merili ili kako god ga ti rekao, uvek su sporiji sto ih cini drugorazrednim proizvodima
Nije pomoglo ni sto je Chinaski pokusao da unese malo razuma:
a sta cemo kada izdaje 4870X2? jel' i on drugorazredan? :trust:
Pike je i dalje ostajao istrajan u svojim providjajucim stavovima:
Videcemo, ali obecava...
U smislu da ce biti drugorazredni![]()
na kraju yooyo je "skresao" Chinaskom, iako je on zapravo poceo celu "ŠBBKBB" pricu:
@Chinaski:
Necemo sad ŠBBKBB...
ah glory days
Poslednja izmena: