ne ljutim samo kaze a i mislim da je GT5P najrealni ali igrice nikad nece bit kao stvarnost mogu da budu blizu ali nije to to.Mozda jesam:-devil-::-devil-:Ili si ti možda vozio GTR na Suzuki pa znaš nešto više od nas.
Poslednja izmena:
ne ljutim samo kaze a i mislim da je GT5P najrealni ali igrice nikad nece bit kao stvarnost mogu da budu blizu ali nije to to.Mozda jesam:-devil-::-devil-:Ili si ti možda vozio GTR na Suzuki pa znaš nešto više od nas.
ne ljutim samo kaze a i mislim da je GT5P najrealni ali igrice nikad nece bit kao stvarnost mogu da budu blizu ali nije to to.Mozda jesam:-devil-::-devil-:
Nije logicno, a i dozvola i nije neko merilo, polozio sam za C, ali auto nisam vozio 2 godine.
Nece biti kao stvarnost ne zbog igre, nego zbog kontrola, odnosno volana. Kada budemo imali svi onaj simulator G sila, onda cemo moci direktno da uporedjujemo.
I josh neshto u vezi GT5p. Njegovi tvorci nisu neki geekovi vec ljudi koji se prvo bave automobilizmom, a onda razvojem igara, i ni jedan drugi tim koij pravi bilo kakve voznje ne radi tako. Pored toga imaju verovatno najveci budzet medju developerima bilo koje igre, za GT4 su mogli da testiraju 200 automobila koji se pojavljuju u igri, ali ne Fiat pandu ili Golfa, vec prave tunovane iz Mine's, Blitz, Spoon, i ostalih tunera, tako da sigurno bolje znaju od tvog ortaka kako se ti automobili ponashaju![]()
I josh neshto u vezi GT5p. Njegovi tvorci nisu neki geekovi vec ljudi koji se prvo bave automobilizmom, a onda razvojem igara, i ni jedan drugi tim koij pravi bilo kakve voznje ne radi tako.
Nex, jel ti to haluciniras ili sta...?Zato igra i jeste ovako osrednje isprogramirana... Dzabe sto radi u 1080p (mada i ne radi stvarno u toj rez.) kada izgleda gore nego igre pravljene u 720p. Veoma primetan aliasing, senke u kokpitu sa pikselima velicine sake, depth of field tragicno niske rezolucije koji izgleda kao mosaic efekat... Jedino sto valja su spoljni modeli automobila, sve ostalo sa graficke strane je previous gen.
Ne pljujem po igri, dopada mi se sve vise, ali je definitivno precenjena.
Zato igra i jeste ovako osrednje isprogramirana... Dzabe sto radi u 1080p (mada i ne radi stvarno u toj rez.) kada izgleda gore nego igre pravljene u 720p. Veoma primetan aliasing, senke u kokpitu sa pikselima velicine sake, depth of field tragicno niske rezolucije koji izgleda kao mosaic efekat... Jedino sto valja su spoljni modeli automobila, sve ostalo sa graficke strane je previous gen.
Zato igra i jeste ovako osrednje isprogramirana... Dzabe sto radi u 1080p (mada i ne radi stvarno u toj rez.) kada izgleda gore nego igre pravljene u 720p. Veoma primetan aliasing, senke u kokpitu sa pikselima velicine sake, depth of field tragicno niske rezolucije koji izgleda kao mosaic efekat... Jedino sto valja su spoljni modeli automobila, sve ostalo sa graficke strane je previous gen.
Pa nije merilo, ali sigurno da onaj koji je nema uopshte teshko moze da pricha o realnosti voznjeEvo recimo Boris lozach
![]()
Znachi bitnije je da igra bljeshti na sve strane nego da izgleda shto blize realnosti ?U realistichnosti grafike ni jedna voznja ne moze da prodje GT5p, ne moze da pridje ni GT4-ci, samo klinci mogu da se pale na SF grafiku gde sve bljeshti, sa fake sanchenjem i sve se vidi samo ne detalji.
A da si klinac koji još nije shvatio suštinu vožnje govori to da su ti kataklizmički delovi trkanja (bušenje gume, izgletanje i prevrtanje) najbitniji... Šta reći.
Borise, a to profesionalni vozachi voze LFS online ?
Ajde dodji na karting kad si takav pro vozach, da nam pokazesh![]()
Možda nisam imao slična iskustva u GT, ali sam imao uživo. Šta sad?
hebote al si naporan sa tim kartingom ! Necu da branim decka (posto se ne slazem sa njime) al stvarno *** ko da sad svako ima da baca 40e da bi se tebi dokazivao na kartingu koji je dupe i oko naspram pravih kola i voznje regularnih automobila. Sto ne stanete obojica na rolere ? Mislim, karting vs GT raceing je otprilike isto kao roleri vs karting...
Najbolje da ga izazoves na formulu 3 preko neke veze, da on mora da plati nekih 2000e entrance i osiguranje, a ti da sredis sebi dzabe pa da tako dokazes da si u pravu. Ako ti je LFS smesan i nerealan, onda ne bi trebalo da imas bilo kakav problem da ga vozis i da pobedis Borisa. Sedi i vozi LFS, pa onda vozite GT5p i tako se dokazite jedan drugom, a ne nesto sto zahteva vreme i pare koje nemaju svi. Mozda covek vise voli 2x blowjob za 40e nego karting :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari