Mrzi me da multi-quoteujem..
@ Baner, ok, dokumentovao si, ne mogu sa posla da gledam ni Facebook ni Youtube linkove, pogledacu kasnije...
@ Race-Drajver Grid

Ja do 18:00 radim, tako da drugi put, mada bolje autokomerc, izjednaceniji su kartinzi i barem imaju merenje vremena, ne znam da li imate neke posebne privilegije ali nama kad smo bili nisu dali da se trkamo, ni na Huji ni na Autokomercu..
Sve je u redu ljudi, vozili ste prave automobile, ne znam koliko na limitu (ako se to vidi na tim snimcima) ali zaboravljate jednu stvar, a to izgleda ni GX-X ne kapira. LFS vas ne kaznjava kad vozite normalno, odnosno onako kako si sigurno ti Baner vozio na tim snimcima, kaznjava kad jurite najbrze moguce vreme i kad idete preko svojih granica, takodje i kad uradite neku glupu gresku, blokiranje tockova na neravnom delu, cesto proklizavanje, previse motanja volana i to sve prouzrokuje probleme sa gumama.
GX-X, pominjes neke Yuge i Astre, aj molim te sledeci put kad budes vozio LFS, baci pogled na brzinomer i reci mi koliko si brzo isao, nemoj lupati bezveze, em sto si vozio tastaturom sigurno, em sto si uleteo 150 u krivinu koja je pod 90 stepeni i onda kao "sto sam zavrsio u gumama".. Ako vozis 5, 6, 7 sekundi ispod najboljeg vremena na stazi, auto se ponasa skroz normalno, nema nikakvih nepredvidjenih situacija, jedino kad se juri vreme, tu dolazi do kaznjavanja pogresne voznje, kao i u stvarnosti... i btw, stvarno, ZASTO ulazis u ovakve teme ako ti je tvoje "iskustvo" u voznjama vozenje TDU-a i svih NFS i Race Driver delova na tastaturi?? Ispadas smesan, kao sto bi ja ispao smesan da sad udjem u WoW temu...
Opet cu pomenuti GT4, jer nisam vozio ovaj demo sto se placa... Celo iskustvo voznje je nekako uprosceno, to svako normalan shvata (cak i na najvecim GT Fan forumima koje sam posecivao ranije kad sam imao GT4, i najveci fanovi su priznavali da to naravno nije nesto najrealnije sto postoji). Dakle ono, osnove fizike automobila su tu, prednja vuca hoce da understeer-uje, zadnja proklizava, sve je to cool, ali nekako ne osecam gde mogu da izvucem jos bolje vreme, nema tog osecaja, te detaljnosti, mozes da provalis ako si negde pogresio za sekundu, ali nema neke satisfakcije u jurenju dobrog vremena, jer ne dobijas mnogo povratnih informacija... Ali dobro, mozda se zato ni ne naziva "real racing simulator", vec "real driving". Ako se vozikas onako lagano, uzivas u pravim zvukovima motora, to moze proci kao simulator, ako krenes malo brze da vozis, sve to pada u vodu.. Mozete vi voziti i F1 u stvarnosti, ove cinjenice ne mozete da opovrgnete..
Videcemo sta ce uraditi sa GT5, da li im je "simulation-mode" ili kako se vec zove, pravi simulation mod. Imaju ljudstvo i finansijska sredstva. Kazem, ne prihvatam voznju kao simulator ako ne bude bilo hard-core simulacije guma. Ako trojica momaka "iz supe" mogu da naprave najrealniju simulaciju gume dosada, ne vidim zasto ne bi mogli i Japanci, naravno ako znaju i ako ZELE to da urade prvenstveno. To ne moze magicnim stapicem, to su godine peglanja i usavrsavanja, a predhodne gume su im bile samo za jedan stepenik realnije od ostalih arkada...