Šta je novo?

Gde su zavrsile stare AMD masine?

Kod mene je i dalje NorthW 2.6 i IC7-G.

Jel hoce neko bivsu devojku na jednu strastvenu, vrelu noc ? :d

daj malo da se podsetim starih dana.....
:d:d

i moj je bio northwood 2.6, e sad necemo u sitna crevca sto je ic7-g :D, to mu dodje kao treca sisa :D .

Poslednja izmena:
I'am i ja ovde jednog north-a na 2.4 koji je proshao sito i resheto [2 strujna udara i ploche] i ne planiram da ga menjam. Radi ko zmaj :)

Sta vam je ljudi sta ste me napali,pa nisam nikog vredjao ili tako nesto.Ako ne treba da iznosimo razlicita misljenja ajde onda da ukinemo bench.Ja sam samo reagovao na naslov teme koji mislim da nije primeren jer po meni vredja ljude koji jos imaju stare AMD masine i nista vise.
mali perice pojasni to sto si hteo da kazes.
Izvinjavam se onima koji smatraju da sam smorio.

Ja ne kapiram poentu tvojih postova ovde... sem teb niko drugi se nije bunio.
Ako tebi Barton odgovara - odlicno, napisi "tu mi je ispod stola i srecan sam sa njim" a ostatak preskoci...
Uostalom, igre su samo jedan mali segment IT industrije a racunari nisu samo masine za igranje...

Pa izgleda da samo ja imam Bartona jos.:D
Koliki je procenat ljudi u Srbiji koji koriste kompjuter za nesto sto nije igranje ili surf?
Sem mene se niko nije bunio,pa nisam se ni ja bunio ali me je doticni pokretac teme "ucio gde da citam i sta da postujem".

Athlon 2800(socket 754,Clawhammer)sam prodao u paketu u Ča sa GA-K8N-E(daleko joj lepa kuća!)i za tu kintu sam uzeo Brisbane iz profila.Claw je radio super ali je zato ploča bila težak šit sa bagovima na kojim sam se doduše i edukovao:D

Barton 2500+ i dalje u funkciji,),doduse zadnjih dana stoji u ''mestu'' posto mi je riknula ploca a polovnu nikako da nadjem..

ehhh taj IC7...

Kod mene je i dalje NorthW 2.6 i IC7-G.

Jel hoce neko bivsu devojku na jednu strastvenu, vrelu noc ? :d

Ma to је sve mlaćenje prazne slame,:hump::shock: na noć, dan, nekoliko noći i dana. I opet ništa. Još ako je ta devojka daleko, ma samo treba reći :smash:;) i kraj.
Inače, od svojih para u životu nisam kupio intel procesor ili ploču, dok sam studirao ćale mi je kupio komp, P2 350MHz itd, a posle toga sam kupovao samo AMD, i ostajem pri tome:d:smoke:
A sada da se vratimo na temu: najžalije mi je što sam prodao Durona 600, evo ovog, koji je bio drfedjin davne 2001, pa moj, pa sam ga posle prodao ortaku, pa sam ga nazad uzeo, i koja sam budala, prodam ga nekom liku iz NS za 10eur pre neke 3 godine, trebao mu je za ruter:wall::wall: Inače, taj duron 600 mi je u Abit KT7E (ah kakva ploča) radio na 900MHZ ultra stabilno, nije mogao više stabilno jer ploča nije mogla da digne napon više od 1.85V, dok smo ga na AN7 i mojoj Epox RDA3+ terali opušteno na 2.2V:d
Uveren sam da još uvek radi!
@dok: da kojim slučajem ne voziš Golf 2 1.6D (auto nagazim) ili 1.3 benzinca??? Mislim tvoj profil nadasve ponosnog vlasnika Bartona se savršeno uklapa sa Golf 2 auto nagazim Balkan car of the year

Zaboravio si u kombinaciji sa golfom ide i Nokia 3310 kao state of the art phone :D

:d:d:D jao jeste, kako sam samo zaboravio:wall::wall:
Dođem ti bar 5 :beer:cheers za ovo. Care!
Znači ne mogu ti opisati koliko mi je taj telefon išao na jaja, i zaboravih da ga pomenem :p
PS
Podrazumevaju se Golf 1 (kockica) i Golf 2 (guzonja) 1.3 ili 1.6D. GTi (a naročito MK2 16V) je misaona imenica za seljačine, kako mi skoro jedan reče - skuuuupooo mu to za održavanje:wall:

Poslednja izmena:
Koja je svrha ove teme?
Da se vidi da li i dalje 70 % Bencha ima vishka para da prati "trendove" ili da se bivsi vlasnici AMD-ova javljaju ako su nalazili nove vrane i skupo (ili jeftino) im uvaljivali stare konfe?
Sledecu temu koju ocekujem je gde su vam zavrsili stari mobilni telefoni, stari televizori, stara kola...

Sto ne otvorite temu Koliko REALNO koristite pun potencijal vasih brand NEW full MAX overklokovanih masina?
Polovina bi samo zacutala.

:d:d:D jao jeste, kako sam samo zaboravio:wall::wall:
Dođem ti bar 5:beer:cheers za ovo. Care!

Nisam dugo bio na :beer: taman ce da mi legnu :D

A hvala bogu imam prilike da se sretnem sa golf/nokia/barton frikovima. Imam drugara koji ima bartona od 2004te i josh uvek ne moze da svari da su X2 i C2D ga pregazili samo tako. I nedavno mu rikne plocha i umesto da lepo kupi sebi novu mashinicu (realno i AM2 Semprom bi ochistio patos sa Bartonom), on pokushava da nadje plochu za bartona, a shto je najgore on je ubedjen da je kompjuterski struchnjak :D

Koja je svrha ove teme?
Da se vidi da li i dalje 70 % Bencha ima vishka para da prati "trendove" ili da se bivsi vlasnici AMD-ova javljaju ako su nalazili nove vrane i skupo (ili jeftino) im uvaljivali stare konfe?
Sledecu temu koju ocekujem je gde su vam zavrsili stari mobilni telefoni, stari televizori, stara kola...

Sto ne otvorite temu Koliko REALNO koristite pun potencijal vasih brand NEW full MAX overklokovanih masina?

Ja kupujem HW zato shto volim da ga kupujem, ne znam ali se jako lepo osecam kad kupimneko parche hardvera. A i generalno bolje da kupim HW nego da potroshim u kafani. Zashto moramo da imao korist od kompa? Meni komp pruza zadovoljstvo i to mi je dosta, ako budem imao potrebe upregnucu ga i u druge svrhe.

Koja je svrha ove teme?

Evo ja da se javim: za download i igre, i kao kućni multimedijalni centar, mada nisam igrao ništa poslednja 2 meseca, nema se kada, a i ne pamtim kada sam u poslednja 2 meseca došao kući pre 21h :wall::wall: I naravno, za neku tezgicu ili ako ne stignem da završim sve na poslu. Meni ne treba neka zver za ACAD u 2D, iskreno, i za projektantski posao kojim se bavim. Doduše, briga me, ja sam kupio njih a ne oni mene :smoke: Naravno, iz pricipa za proc ne dam više od 60€ (vidi moja mašina), ali za grafičku ne žalim, mada nemam vremena :S::S:
Jel dovoljno od mene, iskren sam bio:type:

@R_U_S shta da ti kazem ja sam imao taj fon oko 2 nedelje. Svi ga nahvalishe i ja prodam T28 i puknem kintu za nokiju. Posle 2 ned dao sam ga 50 maraka jeftinije samo da ga moje ochi vishe ne vide i kupio T20. Al garantujem da 50% ljudi u Srbiji ima 3310 i ponose se njime :p

Moskvich Aleko, 4 tone lima i 15 litara na 100 km :D

Ne vozim novu Zastavu 10 sa full opremom kupljenu 15.03.2008god. placenu 9120 evra do sad presla 750 km.A sta ti vozis?

Škodu Feliciu 1.9D - 99god, prešla šatro 90.000km kada sam je kupio.Kupio sam je polovnu negde u novembru 2007, prešao sam do sada preko 10.000km. Platio sam prokletinju 3800EUR, pa sam pukao još 1150 za generalnu, i još nekih 500 za sitne opravke (tj veliki servis, zamenio sam homokinetičke, neke ležajeve itd). ***, da sam bio pametan pa da sam digao kredu i kupio neku fabiu 1.9tdi, ili pola 1.9tdi, nego nisam hteo da se ulećem u kredite. Inače, žarko sam hteo da kupim Golfa 3 2.0 16V GTi, al su cene bile sumanute, a ovaj moj auto je bio jedan od najpristojnih koje sam gledao, ali džaba. Ko ne plati na drumu plati na ćupriji. Sada ćutim i vozim, jedino me teši što malo troši i ide dobro uzbrdo :d, i što je održavanje jeftino.
Uff, nadam se da je odgovor bio dovoljno iscrpan. Pozdrav Bartondžija, laq noć :smash:

Poslednja izmena:
Moja josh nije otisla nigde :)
Uh koliko je grafickih progutala ovih zadnjih 3god ihaa :D

Ma nisam ja "Bartondzija" u decijoj sobi je Sempron 2800+,2giga rama,i AIW x800xt,umrezena su oba kompa preko swicha i vezana za ADSL 1mb/128kb,nego drzao sam se one narodne "kad nesto dobro radi ,ne popravljaj".

Obirasli sve postove gde se spominju psi.

Koja *****ska tema!Pa ja jos imam Bartona u masini,samo sam dokupovao rama i menjao graficke,i dalje gura 95% igara super.Jedan moj prijatelj presao na intela .ploca PCI-e,DDR2,8600 GT i ima samo 1500 poena u 3D Marku 03 vise od mene.Zasto bih menjao nesto sto dobro radi?Zbog Crysisa? Za to vreme kupio sam jos jedan komjuter i sad uzimam laptop.

Ček a šta je ovo, i nisi bartondžija, a lepo ti barton stoji u moja mašina, sa sve Epox RDA3+:d
Ne operu te ni Dunav ni Sava.
PS
Za koliko si prodao Golf2 auto nagazim?? ;):D
E šala, nego iskreno, koliko ti troši taj Zunto (Zastava+Punto) u gradu isključivo. Mada malo si prešao, mislim batali šta ti glupi bord kompjuter pokazuje, nego sipaš do vrha, spržiš sve, pa ponovo do vrha, i nađeš potrošnju.
Pozdrav :smash::smash:

Sta ti je sto si poludeo,pa vidis da sam napisao da imam dva kompjutera u kuci,sto ludis?Jedan je:Barton,1,5 giga rama i 7600gs a drugi Sempron 2800+,2 giga rama i x800xt.Ne trosi mnogo,6-7 litara po gradu,sa klimom malo vise ali sam zadovoljan,motor besuman unutra sam ubacio dvd/cd player.Unutra je potpuna izolacija tako da na semaforu ne znas da li motor radi ili je ugasen.

Dobro dobro, kako god jos imas Bartona, znaci Bartondzija :D Sto se ljutis, da samo znas koji sam bio Durondzija, pa posle Semprondzija, sve vrh OC masine :D (pogledaj onaj linak za Durona).
Nerealno ti pokazuje potrosnju-toliko trosi, al kada ga guras. 9 litara minimum, pazi sta ti kazem. Kod mene bi cepao i 10 :D

486 na ormanu, duron 1.3 spaljen, sempron 2200 kod burazera

Zar nekome treba bolji procesor od s754 Semprona?:D Jedna mašina je još kod mene a jedan Semp 2500+ i ASRock K8Upgrade je prodat prekjuče.

Nazad
Vrh Dno