Šta je novo?

Gde su zavrsile stare AMD masine?

Masina 3000+ Venice, 2g rama i 7900GTO downloaduje :D

мој стари амд сам поклонио сестри да има за интернет и мај спејс :)

venice 3000+ sam imao samo 3 meseca, to mi je jedina AMD masina (venice 300+, asus a8n-2, 2x512 ddr kingstone hyperX) muka me naterala :D, to je bio prelazni peropd AGP -> PCIe, radio je odlicno na 2.7 hladan ko zmija,

nabavljen je preko bench-a, a zavrsio je kod ortaka koji ga je zavaljao posle 2 meseca jer je morao na put.

a gde su mi inteli zavrsili, ko ce to sve popamtiti :p ,
najvise bih voleo da znam sta se desilo sa northwood-om 2.8 i abit IC7, to mi je najzalije sto sam prodao, ovde na benchu, ali kao sto rekoh muka me naterala.

Poslednja izmena:
мој стари амд сам поклонио сестри да има за интернет и мај спејс :)

haha takodje :D samo sto je moja na Hi5-u :d

e stari dobri sempri...secam se kad sam ga pazario ovde na benchu, zajedno sa dfi nf4x! To je bio poso bre :type:

Brooka bre, eno sad nista pametno ne radi vise

Kroz moje ruke je proslo dosta konfiguracija, što Intel što AMD. Za neke znam gde su a nekima se izgubio svaki trag.

Iskreno, jedino bi me zanimalo kako je završio moj Cyrix 6x86-P166+.

semp 2800 ce tek da zavrsi.... jos se muci sa renderom :D

Barton 2600+ (zajedno sa Asus A7N8X) otisao za Nish,a posle toga cujem da je taj isti otisao na poklon...

Venice 3000+ S939 (sa Msi K8N Neo 4-F) sljaka vec godinu dana besprekorno kod drugara-komsije ! :type:

Ja sam moj A64 2800+(clawhammer) udomio preko PCberze a bas mi ga zao sad bi bio odlcian za net :)

Moj Duron 750MHz i neka Sis based ploča su i dalje u jednom kafiću, rade posao.
Athlon XP i Abit NF7-S su negde na Telepu u NS-u i ne znam da li i dalje rade (a baš me zanima pošto je Bench član u pitanju)
Winchester 3000+ i Chaintech su kod neke ovce ovde u SM i ne zanima me da li više rade :)

Poslednja izmena:
Koja *****ska tema!Pa ja jos imam Bartona u masini,samo sam dokupovao rama i menjao graficke,i dalje gura 95% igara super.Jedan moj prijatelj presao na intela .ploca PCI-e,DDR2,8600 GT i ima samo 1500 poena u 3D Marku 03 vise od mene.Zasto bih menjao nesto sto dobro radi?Zbog Crysisa? Za to vreme kupio sam jos jedan komjuter i sad uzimam laptop.

Barton sam davno udomio ovde na Benchu liku da mu gura net, Venice takodje otisao useru odavde. X2 mi radi savrseno i posle 2 godine a iza mene stoji jedna 754 konfa u delovima i ceka sklapanje. Claw ce ribi ici 99% ;)
Sledecu konfu jos ne planiram, videcemo od trenutne situacije tada kojem cu se taboru prikloniti :d

Koja *****ska tema!Pa ja jos imam Bartona u masini,samo sam dokupovao rama i menjao graficke,i dalje gura 95% igara super.Jedan moj prijatelj presao na intela .ploca PCI-e,DDR2,8600 GT i ima samo 1500 poena u 3D Marku 03 vise od mene.Zasto bih menjao nesto sto dobro radi?Zbog Crysisa? Za to vreme kupio sam jos jedan komjuter i sad uzimam laptop.

Pa dobro, sta se zestis :d
Niko te nije primoravao da citas ili postujes ovde.
:wave:

Pa dobro, sta se zestis :d
Niko te nije primoravao da citas ili postujes ovde.
:wave:

A ko je tebe primoravao da citas ili da postujes?:)Pa bench bas zato sluzi da iznosimo razlicita misljenja i iskustva.Ja na toj masina presao sam sve naslove osim Crysisa i Vegasa a nije dobro radio i Test Drive U...mozda je kriv i monitor koji imam 22"wide.Mislim da se kompjuteri stalno nadogradjuju bas zbog igara.Izadje neka zahtevna igra koja cecka na "nasem" kompu i mi posle nekoliko dana kad se smorimo trk u prodavnicu i kupuj novu graficku ili jos memorije,jer zaboga kako da kod komsije radi na full a kod mene nece?:wall:A da li ta igra ima bas toliko dobru grafiku ili je namerno neoptimizovana treba se zapitati.Po meni naj igra i dalje je Far Cry koja je stara preko 4 god. sa ubedljivo najboljom grafikom i atmosferom i da ne pricam vise jer svi znaju o cemu je rec.A ona super radi na 1 giga rama i ati 9600pro.Mislim da i PC kao igracka masina polako odlazi u penziju (pojavom LCD TV-a i konzola) nazalost.:wall::wall::wall: Da budem i do kraja objektivan Barton slabo gura HD u 1080p dok sa 720p odlicno izlazi na kraj.Da zakljucim na kraju ipak mislim nadogradjivati komp samo zbog igara je glupo,jer stalno izlaze sve vise zahtevnije i zahtavnije(citaj neoptimizovane)igre a ni jedna od njih ne zasluzuje da bacas najmanje 100 evra da bi je igrao.
P.S. Bioshock je radio odlicno na 1.5giga rama i OC 7600GS (500/450)DDR2.

AMD K6-2 500 + Chaintech 5AGM2 (sa sve USB i PS/2) + 2x128MB SDRAM,
ATI All-In-Wonder Pro sa 8MB memorije

Kakva to sprava bese... ,)

Udat pocetkom 2004, preko oglasa.
Sada vise nemam pojma za koliko para...

e da imao sam i ja K6 450 isto sa nekom pločom što je imala 2USB-a (doduše tada nisam znao za čega to služi :) ) i to sam davnih dana poklonio nećaku...nemam pojma šta je bilo sa njim...

A ko je tebe primoravao da citas ili da postujes?:)Pa bench bas zato sluzi da iznosimo razlicita misljenja i iskustva.Ja na toj masina presao sam sve naslove osim Crysisa i Vegasa a nije dobro radio i Test Drive U...mozda je kriv i monitor koji imam 22"wide.Mislim da se kompjuteri stalno nadogradjuju bas zbog igara.Izadje neka zahtevna igra koja cecka na "nasem" kompu i mi posle nekoliko dana kad se smorimo trk u prodavnicu i kupuj novu graficku ili jos memorije,jer zaboga kako da kod komsije radi na full a kod mene nece?:wall:A da li ta igra ima bas toliko dobru grafiku ili je namerno neoptimizovana treba se zapitati.Po meni naj igra i dalje je Far Cry koja je stara preko 4 god. sa ubedljivo najboljom grafikom i atmosferom i da ne pricam vise jer svi znaju o cemu je rec.A ona super radi na 1 giga rama i ati 9600pro.Mislim da i PC kao igracka masina polako odlazi u penziju (pojavom LCD TV-a i konzola) nazalost.:wall::wall::wall: Da budem i do kraja objektivan Barton slabo gura HD u 1080p dok sa 720p odlicno izlazi na kraj.Da zakljucim na kraju ipak mislim nadogradjivati komp samo zbog igara je glupo,jer stalno izlaze sve vise zahtevnije i zahtavnije(citaj neoptimizovane)igre a ni jedna od njih ne zasluzuje da bacas najmanje 100 evra da bi je igrao.

Tema ovog treda ( :p ) nije 'Zasto ste ili zasto niste menjali vas stari kompjuter'
Dovoljno bi bilo da si naveo da je jos uvek na tvom radnom stolu, recimo...

NHF

DFI ploca kod Chuck Norrisa...

Chuck Norrisu ne treba DFI ploča da bi OC-ovao procesor... :d

A64 (S753) je iza mene izigrava kucni server.
To neka specijalna serija za ovaj deo sveta, ima veze sa samsung monitorom ili si ga ti modovao - pokidao mu jednu nogu? :D :d :D

A sto da ga menjam. Kevi komp treba samo za office!
I da zagreje sobu zimi? :d

Inače od K6-2 sam napravio privezak, Palomino prodao preko foruma normalno, mnogo Venice-a i San Diega su završili na isti način, kao i po koja manila i brisbane G2...

Poslednja izmena:
Tema ovog treda ( :p ) nije 'Zasto ste ili zasto niste menjali vas stari kompjuter'
Dovoljno bi bilo da si naveo da je jos uvek na tvom radnom stolu, recimo...

NHF

Da si procitao nekoliko postova iznad video bi da sam upravo to i napisao.

Nisam propustio, komentarisao sam kvotovani deo...

Nisam propustio, komentarisao sam kvotovani deo...

Pa onda ti sigurno nije promakla recenica " Niko te nije primoravao da citas ili postujes ovde." Pa zar to nije cista glupost pa valjda imam pravo da citam i postujem gde ja hocu, to je sustina bencha,ili sam ja nesto propustio.Ja sam samo izneo svoje misljenje da je tema u najmanju ruku glupa.Pa mogla je da glasi npr."Gde su zavrsile stare Celeron masine" jer koliko se secam pre jedno 8-9 godina poklonici Intela koji nisu imali kintu za full pentium procesor koji je bio jako skup u to vreme (a takvih je bilo 95%) svi su vozili Celerone.Ili gde je zavrsio vas CRT monitor itd.Sam naziv teme provocira i u neku ruku vredja jer se ogranicava samo na AMD a to nije fer.Da je napisao "Gde su zavrsile vase stare masine"to bi vec bilo OK.Cilj mi je bio da ukazem na tu cinjenicu a ne da se upustam u neke diskusije,a isprovocirala me je na pocetku ovog teksta citirana recenica.

Ako mislis da nije fer, ti sad otvori temu "Sta se desili sa starim Intel procesorima"...

Ako se neko emotivno vezuje za bilo koju tehnicku stvar, mogu samo da zamislim kako je sa devojkama. :D

Dzizs...

Poslednja izmena:

Pa ja sam i postavio temu (da citas od pocetka video bi).
Nisam pitao "zasto ste menjali graficke" i " da li ste zadovoljni svojim 32-bit racunarom", vec se obracam ljudima koji su promenili (iz sebi poznatih razloga) jednojezgarne AMD masine (kao i ja).
A i ovo nije prva tema koju sam postavio u kojoj samo spamujes ili odvlacis temu u neku "idi-mi-dodji-mi" raspravu.
To je totalno bezveze.
Ovu temu sam postavio cisto i sentimentalnih :d razloga (mnogo sam voleo onaj komp:) ali sam ga poklonio bratu jer mi treba zbog posla brzi) i namera mi je bila da na neki nacin podsetim ljude sta su imali i da se prisetimo starih AMD kompova (to se odnosi na one koji su ih imali).
Druze, ako ne spadas u gore navedenu grupu onda te lepo molim da ne postavljas bezveze pitanja i odgovore koji ne vode nicemu.
Pozz :wave:

Pa onda ti sigurno nije promakla recenica " Niko te nije primoravao da citas ili postujes ovde." Pa zar to nije cista glupost pa valjda imam pravo da citam i postujem gde ja hocu, to je sustina bencha,ili sam ja nesto propustio.Ja sam samo izneo svoje misljenje da je tema u najmanju ruku glupa.Pa mogla je da glasi npr."Gde su zavrsile stare Celeron masine" jer koliko se secam pre jedno 8-9 godina poklonici Intela koji nisu imali kintu za full pentium procesor koji je bio jako skup u to vreme (a takvih je bilo 95%) svi su vozili Celerone.Ili gde je zavrsio vas CRT monitor itd.Sam naziv teme provocira i u neku ruku vredja jer se ogranicava samo na AMD a to nije fer.Da je napisao "Gde su zavrsile vase stare masine"to bi vec bilo OK.Cilj mi je bio da ukazem na tu cinjenicu a ne da se upustam u neke diskusije,a isprovocirala me je na pocetku ovog teksta citirana recenica.

Sustina Bencha foruma nije sigurno da se pise sta god se hoce i gde god se hoce.
To bi licilo onda na pijacu.
Bolje precutati nekad ako nemas neki konstruktivan odgovor.

Pobogu covece, sto se ti osecas isprovociranim!!!
Zato sto se vozis na Bartonu???
Kazes, nije ti cilj da se upustas u neke diskusije, a jedini ti diskutujes i zestis se u fazonu "Pa sta ce vam ljudi ti Dual-Core procesori, vidite da se ja lepo igram i na Bartonu" :d
Ako sam te isprovocirao postavljenom temom znaj da mi nije bila namera, a zbog cega se osecas isprovociranim, to je tvoj problem.

Ja ne kapiram poentu tvojih postova ovde... sem teb niko drugi se nije bunio.
Ako tebi Barton odgovara - odlicno, napisi "tu mi je ispod stola i srecan sam sa njim" a ostatak preskoci...
Uostalom, igre su samo jedan mali segment IT industrije a racunari nisu samo masine za igranje...

Ako se neko emotivno vezuje za bilo koju tehnicku stvar, mogu samo da zamislim kako je sa devojkama. :D

kada sam prodao gore pomenutu masinu northwood + ic7,
osecao sam se isto onako kada smo raskinuli moja prva devojka i ja, a svi znamo sta prva devojka znaci :D.
i tako mi je bilo dva dana,
mozda je bolsetno alo tako je :D.

Meni je i dan danas zao sto sam prodao IT7MAX 2 i NW [email protected] :|
A o IC7MAX3 da ne pricam.

Poslednja izmena:
Kod mene je i dalje NorthW 2.6 i IC7-G.

Jel hoce neko bivsu devojku na jednu strastvenu, vrelu noc ? :d

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno