Šta je novo?

Mass Effect - PC verzija

Probao sam i taj nuklearni djus medjutim pacijent je i dalje klinicki mrtav.

A vitalni farmaceuti nikako da isprave grešku u formuli.Dobro, pacijenta ću podvrgnuti dijeti sve dok nadležni ne nađu način da lekovi počnu da deluju na njega u predviđenom maniru.

Ne? Osh se bijes a a a a? :D :D :d

Poslednja izmena:
Ma kakvi ;) fiziko nasilje upotrebljavam samo na teniskoj i odbojkaskoj lopti. :D Nego pitam da nisam ugrozio mastovitu diskusiju o medikamentima, npr. nisam smeo da je pominjem i sl.

Ma jok samo molim za diskretnost kada su apotekari u pitanju :)

U virtualnoj apoteci se pojavio nov lek i to u privatnog vlasina apoteke :)))))

UFFFFF privatna apoteka TL ubila virtualnog, do sad nisam video da se ovo desilo :(((
pazite se lici na invaziju marsovaca

izgleda da doktori rade na ovome cak i riski izasao jos jedan lek:

Saves are fixed, Galaxy map not, have fun

=Russians=

I jel na kraju neka farmaceutska kuca izdala dobar lek za ovu cudnu boljku? Ako neko ima nek posalje goluba pismonosu putem foruma.

Do sada nepoznata farmaceutska kompanija izdala je lek koji rešava samo problem sa pamćenjem kod pacijenta.Za orijentaciju nije nađena dobitna kombinacija, tako da još uvek baulja uz pomoć drugih.

Jel ima neko da mi posalje bilo kakav lek, jer mi se ovaj koji imam ubudjao.

Vrhunac.Sad i Doktor trazi lekove :d

stvarno ste tragicni u ovom topicu postali |)))

Vrhunac.Sad i Doktor trazi lekove :d

Na nasoj maloj klinici nestasica lekova:D
Imam jedan lekic koji sam kupio u apoteci, ali je lek neka budala zarazila kijajuci u njega, pa mi je potreban jedan frisko zdrav i cist lekic. Desni cukanj izmedju mass effecta i ahilove tetive mi natekao, pa ako moze mala pomoc.

Zhemo se udje u Galaxy Map, evo ja ushao ... al o5 nije to to. Moracu josh malo da chachkam. :)

edit: U AC nisam mogao da udjem u Jerusalim a ovde ne mogu u Atinu. :D

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    214.7 KB · Pregleda: 147
Poslednja izmena:
kakav priceless topik :d

A zasto nisu napravili izometrijski? Sve ovo, samo smuckano kao Balduri?
A za XBOX naprave tastaturu, radi lakseg snalazenja.

Šta ste zapeli za izometriju, "epskije" je kad gledaš iz prvog lica.

Lepsa je izometrija 20 puta

Šta podrazumevaš pod "lepšim"?
Taktičkija jeste, bolja za organizaciju u poteznoj borbi itd. Ali prvo lice daje bolji "vau" efekat kad vidiš nešto veliko i opasno.

Lako cemo za izometriju, nego dajte savet kako da se dodje do te izometrije (koje nema) posto meni zabada kod Galaxy map-a!Ima li resenje?Za siroku populaciju...

da si citao sta kazu farmaceuti sa prethodne strane skapirao bi da nema leka za to :)

izometrija stavlja u plan taktichnost nezavisno dal je turnbased ili realtime

Pogledao sam sve kutijine slike. Kako ste se zavaravali, kao izgledaće bolje na PC-ju, bolje teksture i sl. Isto izgleda, potpuno isto, samo što sada sa tom većom rezolucijom izgleda čak i siromašnije nekako... Ne znam, uglavnom, razočaran sam "poboljšanjima"...

Šta podrazumevaš pod "lepšim"?
Taktičkija jeste, bolja za organizaciju u poteznoj borbi itd. Ali prvo lice daje bolji "vau" efekat kad vidiš nešto veliko i opasno.

Izometrija mi je nekako mnogo "prirodnija" za RPG (pa makar i ovakav RPG izbljuvak). Prvo lice neka ostane tamo gde mu je i mesto. U FPSovima. A "vau" efekat mozes da postignes i izometrijskom kamerom koja se slobodno pokrece. U KOTORu sam x puta rekao "vau" na razne scene.

Poredjenje grafike

masslarge14.jpg

masslarge11.jpg

masslarge01.jpg

Zakljucak :

We happen to think a game's graphics are more to do with the overall aesthetic, the look and feel, than resolutions and performance. That's why a high definition game can look worse than a standard definition Wii game. We loved the aesthetic of the 360 version - the film grain and motion blur all playing a part in the 80s sci-fi feel of the game. For us the increased resolution doesn't necessarily make the game's aesthetic better. Much more important is the improved texture pop-in performance. It is for that reason that the PC version just about pips the Xbox 360 version.

Izometrija mi je nekako mnogo "prirodnija" za RPG (pa makar i ovakav RPG izbljuvak). Prvo lice neka ostane tamo gde mu je i mesto. U FPSovima. A "vau" efekat mozes da postignes i izometrijskom kamerom koja se slobodno pokrece. U KOTORu sam x puta rekao "vau" na razne scene.
Zato što i Kotor ima pogled iz niske perspektive, umesto izometrije :)

Nazad
Vrh Dno