- Učlanjen(a)
- 18.07.2001
- Poena
- 1,365
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
- GPU
- Asus GTX 2070 Super
- Storage
- Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
- Kućište
- NZXT H210i
- Monitor
- LG C2 42"
- Miš & tastatura
- Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
- Ostale periferije
- Glupi HP štampač
- Laptop
- Apple Macbook Pro 14" M1
- Tablet
- Apple iPad Pro 11"
- Mobilni telefon
- Apple iPhone 13 Pro Max
- Pametni uređaji
- Apple Watch Ultra
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Ja sam skinuo Mass Effect, instalirao i pokrenuo.
Na mojoj masini, 1920x1200, sve fulj koliko igra dozvoljava, radi skroz ok
Nisam primetio bilo kakvo seckanje cak ni u toku borbe sa nekoliko neprijatelja. Sve radi smooth.
Presao sam jedan deo igre kada treba das e pokupi neki odasiljac i skroz je ok. Jako mi se dopada nacin izvodjenja i levelovanja. Doduse, tutorial nije najsretniji (nema ga tacnije, morate sami da citate) pa sam se nasao u zalosnoj nedoumici cemu sta sluzi. Postoje 3 glavne kategorije i jos 6 ili 7 podkategorija (kada pravite karakter), zaista ima zanimljivih kombinacija i mogucnosti. U prilogu je samo 1 shot...na kojem se da primetiti problem sa senkama. Ono sto mene nervira je to sto slika ima shuma, kao... na televizoru kada imate salbiji signal. Ne znam zasto su to ubacili ali malo iritira.
Moja igra je ponovo naunjena
gx-x ako imas problema javi se 
UPDATE: "shum" je u stvari Film grain opcija koja moze da se iskljuci.... sad izgleda daleko bolje. Dodato jos shotova.
Na mojoj masini, 1920x1200, sve fulj koliko igra dozvoljava, radi skroz ok
Presao sam jedan deo igre kada treba das e pokupi neki odasiljac i skroz je ok. Jako mi se dopada nacin izvodjenja i levelovanja. Doduse, tutorial nije najsretniji (nema ga tacnije, morate sami da citate) pa sam se nasao u zalosnoj nedoumici cemu sta sluzi. Postoje 3 glavne kategorije i jos 6 ili 7 podkategorija (kada pravite karakter), zaista ima zanimljivih kombinacija i mogucnosti. U prilogu je samo 1 shot...na kojem se da primetiti problem sa senkama. Ono sto mene nervira je to sto slika ima shuma, kao... na televizoru kada imate salbiji signal. Ne znam zasto su to ubacili ali malo iritira.
Moja igra je ponovo naunjena
UPDATE: "shum" je u stvari Film grain opcija koja moze da se iskljuci.... sad izgleda daleko bolje. Dodato jos shotova.
Prilozi
Poslednja izmena: