lepo je sto je sve ovo ovde pretvoreno u hvalospev o eurolinku, ali tu postoje i drugacija iskustva:
- pre mesec dana firma uplati 5k evra za opremu evrolinku.
- narednih 3 nedelje se prolongira isporuka te opreme - nema je na lageru
- nesto od opreme ipak bude isporuceno (3.3k evra)
- ostane jos 1.7k evra opreme koju nikako ne mogu da nadju (nebitno sto sam na drugom mestu nasao isti dan)
- trazim da mi se vrati taj novac nazad na racun
- sve spreme i vade se na racunovodstvo, a racunovodstvo s kojim sam licno bio u kontaktu kaze da nije do njih
- tako me zavlace nedelju dana
- svaki dan se cujem sa markom i "samo sto nije", "samo sto nije", "do kraja nedelje", ovo, ono
- u cetvrtak mi se marko ne odaziva na pozive
- u petak odem do radnje i kazu mi da je firma zatoverena
i sve je to lepo sto su oni zatvorili firmu, ali cemu te lazhi i zavlacenja?
pricate mi ovde o "fer odnosu" & stuff, a zar nije bilo fer da znajuci da vam je racun blokiran (jos od 12. maja) lepo ponudite bilo sta od opreme sto imate na lageru i time izmirite dugovanja?
ah, da, sad oni kao nisu znali.
a mi smo veverice.
likujte vi koliko hocete o eurolinku, al' ko je pametan nikad vise nece saradjivati ni sa kim ko je ikad imao veze s eurolinkom.
ne budite naivni, ne verujte da se to desilo tek tako, neplanirano.
bolje dati za svaku komponentu 10e vise nego biti pokraden za 1.7k evra.
eto, ja to iz licnog iskustva, a vi kako god hocete.
![]()
Ljudi kakva je firma Microsystems? Vidim prepun im je lager, cene povoljne, nesto sam skeptican...:trust:
Ljudi kakva je firma Microsystems? Vidim prepun im je lager, cene povoljne, nesto sam skeptican...:trust:
Ali meni nikako nije jasno...KAKO?! Kad su videli dug od tipa 100 000K ojra, zar im se nije upalila crvena lampica?
Nije to lager, to je samo "ponuda" na sajtu. A pola toga nema na tom istom lageru.Ljudi kakva je firma Microsystems? Vidim prepun im je lager, cene povoljne, nesto sam skeptican...:trust:
Nije to lager, to je samo "ponuda" na sajtu. A pola toga nema na tom istom lageru...
Nije to lager, to je samo "ponuda" na sajtu. A pola toga nema na tom istom lageru.
A kad smo kod toga sto navodno mogu da nabave - pitajte ih za Big Typhoon, recimo. To im i dan-danas stoji za zelenom kvacicom, navodno ga cak i ima na lageru... naravno, kad odete do njih toga nema, a nema ga pa bar godinu dana, ako ga je ikada i bilo... ali vazno je da tamo stoji.
Bio sam dobro raspolozenEh da je pola...![]()
I ja par puta, ali posto uvek trazim neku "egzotiku", nikad nisam zadovoljan izasao odandeZnam ih dobro, često sam išao do njih dok sam živeo na Dorćolu....
E, to. I za zakljucak, i za prethodnu recenicu.U principu skoro sve mogu da nabave samo te za nešto zavlače (neće da kažu da ne mogu) a nešto ti nabave u roku od par dana...
Zaključak: lager - nula.
lepo je sto je sve ovo ovde pretvoreno u hvalospev o eurolinku, ali tu postoje i drugacija iskustva:
- pre mesec dana firma uplati 5k evra za opremu evrolinku.
- narednih 3 nedelje se prolongira isporuka te opreme - nema je na lageru
- nesto od opreme ipak bude isporuceno (3.3k evra)
- ostane jos 1.7k evra opreme koju nikako ne mogu da nadju (nebitno sto sam na drugom mestu nasao isti dan)
- trazim da mi se vrati taj novac nazad na racun
- sve spreme i vade se na racunovodstvo, a racunovodstvo s kojim sam licno bio u kontaktu kaze da nije do njih
- tako me zavlace nedelju dana
- svaki dan se cujem sa markom i "samo sto nije", "samo sto nije", "do kraja nedelje", ovo, ono
- u cetvrtak mi se marko ne odaziva na pozive
- u petak odem do radnje i kazu mi da je firma zatoverena
i sve je to lepo sto su oni zatvorili firmu, ali cemu te lazhi i zavlacenja?
pricate mi ovde o "fer odnosu" & stuff, a zar nije bilo fer da znajuci da vam je racun blokiran (jos od 12. maja) lepo ponudite bilo sta od opreme sto imate na lageru i time izmirite dugovanja?
ah, da, sad oni kao nisu znali.
a mi smo veverice.
likujte vi koliko hocete o eurolinku, al' ko je pametan nikad vise nece saradjivati ni sa kim ko je ikad imao veze s eurolinkom.
ne budite naivni, ne verujte da se to desilo tek tako, neplanirano.
bolje dati za svaku komponentu 10e vise nego biti pokraden za 1.7k evra.
eto, ja to iz licnog iskustva, a vi kako god hocete.
![]()
sve pohvale za eurolink prvenstveno zbog ponude i nizih cena od konkurencije
Ovo si nažalost u pravu. Ceo IT je sada u velikom problemu. Gde god slušam, šta god slušam maloprodaje imaju velike probleme. Pitanje kako će i ostali proživeti ovo mrtvilo koje je tek na putu. Totalno mi je nerazjašnjivo kako je moglo da zamre tek tako. Prošle godine, dok sam radio u drugoj firmi, je OK išao posao u ovo vreme. Ništa spektakularno, ali OK.
peco, hocje biti neko zvanichno saopshtenje za Eurolink ili je to to shto smo ovde videli i kraj?
da nije tuzhno bilo bi smeshno...jedan user sa bencha je sinocj sastavio konfiguraciju na sajtu ....prepoznacje se sam....![]()
meni ovo sve nekako smrdi na CT....fazon, da se ubije jaka konkurencija, poshto u ct maloprodajama niko ne kupuje...Al` samo mi smrdi![]()
Elem, ja bih stvarno voleo kad bi neko mogao da mi objasni...kako dodjavola toliki dug?
Eurolinka mi je zao zbog omnika i bacid-a, koji su se na forumu trudili da pomognu svim kupcima/potencijalnim kupcima, tj trudili se da podignu ugled firme. Nema mnogo firmi koje znaju za fazon "Dobro iskustvo jednog kupca dovede 3 nova kupca. Lose iskustvo odbije 20 kupaca" (istrazivanje).
Nadam se da ce vam ban isteci, nadoknaditi taj dug i pocheti sa radom...
a da....neko pomenu kredit....Pa ko ce ti dati kredit od minimum 200 000 e?![]()
Ne nagadjaj bez potrebe i ne optuzuj nikoga napamet. Svi u bransi su znali da bi ovo moglo da se desi ali ni sanjali nismo da ce stvarno doci taj dan. CT nije bio taj koji je pustio menicu i oznacio pocetak kraja...
Kupac kakav je Eurolink bio, mislim na kolicinu robe koju je dalje prodavao, potreban je svakom distributeru: zapitajte se otkuda toliki dug? Zato sto treba cistiti stari lager i narucivati novu robu od vendora: u takvoj situaciji kada robu treba plasirati i otarasiti je se sto pre, postaje manje bitno da li je taj kupac u crvenoj zoni ili ne... Takav PUSH i pritisak u distributerskim kucama ponekad rezultuje ovakvim situacijama, ponavljam, na moju veliku zalost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari