Šta je novo?

Race Driver: GRID

Jeeeej nanizo sam cak dve pobede u multiju :D

Biti prvi na startu je must, ili zadnji/predzadnji -da se izbegnu karamboli :d U full igri ce sigurno biti haos, posto ce imati i openwheel takmicenja.
Dobro je ovo da se covek malo isprazni...btw, novi nalog mi je nex999, pa se vidimo...

A tom kamionu koji Gx pominje, ja sam dao svoje ime :d ne znam da li sam ga omasio koji put LoL

Poslednja izmena:
ljudi kada pokrenem trku pocinje mi se pojavljivat razna cuda po stazi. Od nekih isprekidanih kamiona do crnih čiza po stazi. do cega je problem? :(

Drajveri, najverovatnije...

skino sam neki dan zadnje drivere. verzija 8.476.0.0. Jeli da stavim neku stariju verziju ili sta? ovo na DIRTU mi se nije desavalo

jok, graficka, sve i da nemas te probleme opet se ne bi igrao. Mislim da ne ispunjava min system requirements koja igra trazi. Jel si igrao D!RT ? Jel on radio "normalno" ? (pitam posto je engine isti)

Ispunjava min requirements:

Supported Graphics Cards

ATI Radeon X1300, X1600, X1800, X1900, X1950, HD2600, HD2900, HD3870
NVIDIA Geforce 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8600, 8800, 9800

Sad, verovatno treba da ubode pravi drajver...ili mu je mozda ukljucen AA ili nesto...
x) Graphical corruption on ATI’s Radeon X1xxx cards:

You may experience graphical problems if using a Radeon X1300 through to X1950 graphics card with Catalyst 8.3/8.4 drivers. This is down to a problem with this specific version of the drivers, and can be fixed by switching to a different driver version. At the time of writing, the problem must be fixed by rolling back to an older driver version. To do this, first uninstall the Catalyst 8.3/8.4 drivers via the control panel (Add/Remove Programs in XP, or Programs and Features in Vista), then browse to the following website: ati.amd.com/drivers. Choose your operating system and graphics card from the lists, and click GO. If the subtitle of the page is “ATI Catalyst™ 8.3/8.4 Display Driver…”, scroll to the bottom of the page, and choose “Previous Drivers and Software”. Download and install the Catalyst 8.2 drivers.

Future driver versions (i.e. 8.5 and later) should be fixed so that this problem no longer occurs.

vi) Graphical Corruption Warning!

Using extremely high resolutions on Graphics Cards with less than 512MB of memory may result in graphical corruption. To resolve these issues simply run the game using the safe mode executable.

Naleteh na ovo vezano za rezoluciju:
vii) Why can’t I choose a higher screen resolution?

Higher resolutions require large amounts off video RAM. If GRID detects that your primary graphics card has less than 512MB of RAM, higher resolutions will be made unavailable to avoid poor performance and potential graphical issues.

Poslednja izmena:
Hmmm, nisam skinuo Demo, vise volim da se isprobam u full verziji, jel toliko zeljno iscekujem ovu igricu, da ne bih mogao da se zadovoljim samo jednim njenim delom. :D E sad, koliki je demo i koliko opcija nudi? Da li je zaista vredan skidanja?

Dve trke i drift, Mustang GT-R za gradsku trku, BMW iz Touring sampionata i Nissan za drift.
Demo je oko 850 mega, i vredi...a pogotovo zato sto mozes da pikas i multiplejer.A igra izlazi na leto, tako da...:D

recimo da ce na tvojoj masini da klizi sve na high u native rezoluciji :)

Brat me navuko na MP, single player sam batalio :D Isprobao sam igru na volanu i moram da kažem da sam promenio mišljenje što se upravljanja tiče, sa volanom je mnogo bolje.
Anywayz, jel primetio neko usporenja tokom igranja multiplayera? Isključivo mi se dešava na Pro-muscle trkama nakon online igranja od 30+ minuta. Naime igra radi odlično, sve na max i fps je preko 40, ali ponekad se desi da igra načisto uspori (cca 10fps) i to tako traje 10ak sekundi??? Stvarno ne kapiram šta je problem, u SPu ili kad vozim bembaru toga nema.
Usput, nadam se da će u finalnu verziju igre ubace i leteći start jer ovaj masakr na početku trke u MPu ne uspevam uvek da preživim :d

Ispunjava min requirements:

Sad, verovatno treba da ubode pravi drajver...ili mu je mozda ukljucen AA ili nesto...

Naleteh na ovo vezano za rezoluciju:

Aha , sad je jasnije. Mada ok mi radi bez aa na 1680 sve high

lag ? firewall ? trojanci ? email ? Nesto povuce net pa gubis pakete, klasika za MP igranje dok ne ispaglash sve do kraj. Moguce je i da uleti neko ko laguje i kome ko zna sta rade sa kompom :) Desava se u skoro svim igrama...

lag ? firewall ? trojanci ? email ? Nesto povuce net pa gubis pakete, klasika za MP igranje dok ne ispaglash sve do kraj. Moguce je i da uleti neko ko laguje i kome ko zna sta rade sa kompom :) Desava se u skoro svim igrama...

Lag je za pojedine (ne sve automobile) katastrofalan, tipa vidim auto kako frejm po frejm ide postrance ispred mene i preteknem ga (ako ga ne udarim), a on se ponovo tako pojavi ispred mene :d Ali većina automobila lepo klizi po stazi.
Firewall je NOD-ov, trojanaca nema, sve ostale internet aplikacije zatvorene. Ovo mi se dešava samo u Gridu, igram aktivno i COD4, ponekad Trackmaniu, San Andreas MP i nemam sličnih problema... Weird :trust:

Zavisi mnogo od toga kakva je veza igrača sa host-om, pošto trke hostuju drugi igrači, ne neki dedicated server. Mada uglavnom radi prilično dobro.
Baš sam se primio na multi :)
Caka je da uletiš u neku trku koja nije ona najkraća od dva kruga. Onda uglavnom oni šalabajzeri koji bi samo da se čukaju izađu jer ih smori da čekaju do kraja trke pošto su se, jel'te, slupali odma' na početku :p, pa ih posle ni nema u kasnijim trkama.

Meni ne radi.Nece da se pokrene.Ima samo proces i nista vise...

^ Ne mora deinstalacija, samo se ugasi, radi i multi provereno...

Upravljanje je slicno kao u dirtu kad si na stazi.A cim sletis sa nje onda je problem da se vratis na stazu.Igra je dobra,samo oni likovi u multiplayeru ne mogu da se obuzdaju pa da je ne znam sta.Krljanje kao da je burnaut.

Aha. Online u GRID-u me je samo podsetio zašto me multiplayer komponenta gotovo uopšte ne zanima. Par budala pojma nema da vozi, ostali likovi ne biraju sredstva da te obiđu.

Moje online iskustvo je prilično pozitivno. Kao što već rekoh, gledajte da vozite one medium trke, 5 krugova. Tu ima mnogo manje budala koje samo gledaju kako da se slupaju.

Nego ne znam da li sam se utripovao, ali mi se čini da auto mnogo manje proklizava posle prvih par krivina. Možda su izmodelovali zagrevanje guma?

Haha, tesko da su izmodelovali :D
Ali "fiziku" guma jesu ubacili, u SP te onaj lik na radiju obavestava i o stanju guma.A bolji grip kad su gume zagrejane je bio i u prethodnoj Toci.

Da nemas mozda Kasperskog? Ako ga imas onda evo i resenja tvog problema - deinstaliraj ga ako hoces da igras demo :D

Nemam kasperskog,imam avast.Citao sam onaj comunity forum i svaki problem se vrti oko kasperskog,mada sam gasio avast da probam i nista :wall: stvarno sam popizd.Citam ovde da je igra odlicna a ne mogu da je pokrenem.

Multi je pun bagova, delovi koji lebde, propadanje u asfalt, pojavljivanje nekog krem ekrana iz kojeg ne mozes nigde osim da ubijes izgru iz task managera, jednom mi se mapa ucitavala u nedogled, protivnicka kola koja skakutaju, nestaju pa se pojave, idu napred nazad itd...

Poslednja izmena:
I meni su se događale neke čudne anomalije povremeno, ali uglavnom je sve to posledica gubitaka paketa i skokova pinga. Generalno se nije toliko često događalo da mi pokvari užitak.

Meni se svidja igra... lepo je to sve zamisljeno i realizovano :) pogotovu mislim da ce da se svidi ljudima kojima je NFS neprihvatljiv jer je arkada a nisu bas ni zaludjeni da igraju cistu simulaciju...

Evo kako izgleda kod mene:

[YOUTUBE]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kYCCuBOVSHc&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/kYCCuBOVSHc&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/YOUTUBE] [YOUTUBE]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/m1ZQFy-XdhA&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/m1ZQFy-XdhA&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/YOUTUBE]

Ovo je sve na max max naravno :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno