Šta je novo?

Call Of Duty: World at War

kent vejt..

Ovo se kapiram razvijalo paralelno i sa zadnjim nastavkom.

Dozirano na kashichicu = mnogo kesha :)

Jel ovo radi isti tim koji je radio onu nesrećnu trojku?

Najlepse od svega je ipak
Igra će biti dostupna za 6 platformi: PC, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, kao i za PlayStation2 i Nintendo Wii

dokaz da uopste nije problem portovati igru na sta god treba... pa neka igra ko na cemu hoce...

Poslednja izmena:
ma pusti ga zdravko vidis da se ko i vecina popalio na cs fazon COD4-orke,i ja navijam za ww2,ipak je cod tako u startu bio zamisljen,sve stoji ok je cod4 ali cod 2 rullz,nadam se samo da ce zadzati neke elemente iz coda4,jer ono sto mi je najvise smetalo u cod2 je nemogucnost pucanja kroz nista osim ako nije ldirekt ispred tebe lik(ne mislim na zidove ko u cod4 ,vec stolove i sl) i nedostatak trcanja

Poslednja izmena:
Brate COD a i COD2 su u svoje vreme bili mnogo veci hit od COD4 sto je sada.
WW2 je extra tema za igru, jedino sto je za pohvalu je to da su promenili temu u COD4 i da je on doziveo da kazemo slavu, a nije ga "pop*sio* i prihvacen je dobro.

CoD , CoD:UO i CoD2 su mi najbolje ratne pucačine ikada, CoD4 je dobar - al' samo toliko.
Ja bih više voleo da se 5-ica vrati korenima.

Ma kakvi koreni, pih jezik pregrizli, zelim jos modernog krljanja! Samo kad bi preciznost odredjenog oruzja bilo malo manje konzolasko bio bi pun pogodak ;)

CoD , CoD:UO i CoD2 su mi najbolje ratne pucačine ikada, CoD4 je dobar - al' samo toliko.
Ja bih više voleo da se 5-ica vrati korenima.

Dobar,samo toliko?,)

COD4 je neshto najbolje shto je izashlo u skorije wreme bwe.... :wave:

A šta je to falilo trojci kad je bila tako "katastrofalna"? Sasvim OK WW2 pucačina po svim testovima. Samo četvorka se dešava u sadašnjosti.

Modernu fali Kar98. Neka ubace to, pa rat moze da bude i u Diznilendu sto se mene tice :D

Uvek prednost klasici. Bolje bi bilo da malo pretresu WWI. "Noz na oruzje!" i "Uraaa!"

Stvarno. Ja se ne secam ni jedne igre kojoj je tema bila WWI. Bila je jedna sa avionima, ali nije to to

Cod4 Respect.....COD2 Playable......

Modernu fali Kar98. Neka ubace to, pa rat moze da bude i u Diznilendu sto se mene tice :D

Da to je falilo cod4-ci... barem da su stavili neko oruzje sa pucanjem na jedan metak... a da nije snajper... cod4 kao singleplayer je odlican... nema sta... i dalje je ostalo ona atmosfera koja je krasila cod2... cod2 multi igram i dan danas... jos pogotovo sto imam original kljuc...

Da to je falilo cod4-ci... barem da su stavili neko oruzje sa pucanjem na jedan metak... a da nije snajper... cod4 kao singleplayer je odlican... nema sta... i dalje je ostalo ona atmosfera koja je krasila cod2... cod2 multi igram i dan danas... jos pogotovo sto imam original kljuc...

Imas G3 ti je s pucanjem na 1 metak u COD4;)

Ceo COD4 je nabrijan za automatsko oruzje. Meni se dopada taj fazon ali se sa setom secam starijih naslova i nenadmasne panike kada sa obicnom puskom treba napraviti proboj. Kada ne sme biti greske u kretanju i kada svaki metak mora skinuti slem sa glave. Zato mi je i pao napamet WWI. Zamislite sebe u turskim rovovima gde na mitraljezu cekate engleske papke. Bese Galipolje? Ili proboj Solunskog fronta.

Najlepse od svega je ipak

dokaz da uopste nije problem portovati igru na sta god treba... pa neka igra ko na cemu hoce...

PS3,Xbox360 i PC su jedna multiplatforma - jedna igra, praktično. PS2 i Wii verzije su potpuno druga igra...

Prvi svetski rat se svodio na rovovsko ukopavanje. Tek je u drugom došlo do drastičnog razvoja pušaka. Postojala je jedna igra na temu Prvog svetskog rata ali je loše prošla baš zbog toga što je bila dosadna.

PS3,Xbox360 i PC su jedna multiplatforma - jedna igra, praktično. PS2 i Wii verzije su potpuno druga igra...
Slazem se, proces izrade je verovatno sledeci, sve se razvije za najjacu platformu i vrsi se samo downscale sadrzaja.... nista lakse nego uraditi resize texutra ili stesati broj poligona na 3d modelima...

Prvi svetski rat se svodio na rovovsko ukopavanje. Tek je u drugom došlo do drastičnog razvoja pušaka. Postojala je jedna igra na temu Prvog svetskog rata ali je loše prošla baš zbog toga što je bila dosadna.

Pa ima igra i pre I svetskog rata ;), radnja je u Gradjanskom ratu u SAD.
History Channel Civil War, i igra nimalo nije dosadna...

Slazem se, proces izrade je verovatno sledeci, sve se razvije za najjacu platformu i vrsi se samo downscale sadrzaja.... nista lakse nego uraditi resize texutra ili stesati broj poligona na 3d modelima...

A koja bi to platforma bila ?
U ovom slucaju za COD 5 ?
Bez flame-a molicu.

Poslednja izmena:
Amin.
Kad se setim keca i mape hurtgen...,)
Ili brecour-a u dvojci,i onaj osećaj kad sa spawna rokneš amera dok pretrčava...
Kamo sreće da se vrati ww2,cod4 me uopšte nije impresionirao iako ne mogu reč zamerke da kažem na gameplay,grafiku...Jednostavno nije to taj feeling.
Kad čujem COD mislim na kar98,thompson,mp-44,mislim na ono Forwartz! na početku partije,na Carentan,na one bermude britanskih pešadinaca :d...Nikako na arape,teroriste,uav,claymor-e...imao sam osećaj da igram našminkani i besmisleno uprošćeni battlefield2.

Nazad
Vrh Dno