Pa kupi 2 kuce.
A koja je simulacija voznje bolja?Po meni je ovo najbolja simulacija voznje do sada...
ja imam 22 kuce :d
TDU se ne može baš nazvati simulacijom vožnje, pre će biti da je strašno dobra arkada![]()
Ne kontam kako nije simulacija? Uporedi npr. sa NFS serijalom: u TDU ne mozes da uletis 200 na sat u krivinu bez kocenja a da ne proletis na travu ili da ne zapucas u neko drvo kraj puta, te ja dolazim do zakljucka da je igra realna, a pogotovo ponasanje kola. Arkada je NFS serijal, tu ste mogli ici 300 na sat i da ladno bez kocenja uletite u krivinu pod 90 stepeni, auto bi samo proklizao i voila...
Znaci simulacija bi bila sto realnije preneseno ponasanje vozila u igri, (ja ne kazem da je TDU savrsen, ali ovo sto vidimo je dalekooo bolje od svih dosadasnjih voznji), dok je arkada bas suprotno! Takodje, hocu samo da napomenem da TDU podbacuje po pitanju ostecenja vozila i u tom segmentu je totalna arkada. Ajde razmislite, simulacije bi bile i Live for speed , GTR2 , Race WTCC...
Ako grijesim, neka me neko slobodno ispravi!Pozz
Slozicu se sa tobom da je TDU bolji po ponasanju nego NFS serijal. Ipak, i sa tim ce tesko i prici kategoriji simulacije. A staviti ga u isti kos sa GTR, LFS, GTL, rFactorom ili Race-om.....? Bilo bi isto sto i staviti nesto tipa Far Cry u ravan sa Operation Flashpoint-om. Ako posmatramo pucacine, TDU bi bio gde i Far Cry, NFS bi bio pandan Seriois Sam-u a Operation Flashpoint i pomenute simulacije voznje bi bile u istoj ravni. Izvinjavam se ako sam negde pogresio pri poredjenju pucacina, ne poznajem taj zanr uopste. Uglavnom, jasno je gde je poenta.Ne kontam kako nije simulacija? Uporedi npr. sa NFS serijalom: u TDU ne mozes da uletis 200 na sat u krivinu bez kocenja a da ne proletis na travu ili da ne zapucas u neko drvo kraj puta, te ja dolazim do zakljucka da je igra realna, a pogotovo ponasanje kola. Arkada je NFS serijal, tu ste mogli ici 300 na sat i da ladno bez kocenja uletite u krivinu pod 90 stepeni, auto bi samo proklizao i voila...
Znaci simulacija bi bila sto realnije preneseno ponasanje vozila u igri, (ja ne kazem da je TDU savrsen, ali ovo sto vidimo je dalekooo bolje od svih dosadasnjih voznji), dok je arkada bas suprotno! Takodje, hocu samo da napomenem da TDU podbacuje po pitanju ostecenja vozila i u tom segmentu je totalna arkada. Ajde razmislite, simulacije bi bile i Live for speed , GTR2 , Race WTCC...
Ako grijesim, neka me neko slobodno ispravi!Pozz
Nego - nađoh teleport za ono skriveno ostrvo - ali se ništa ne dešava ?
Ma teška arkada - po svim definicijama. Ali je zato odlična igra - čak se i igračima simulacija sviđa.
Slazem se!
Nego - nađoh teleport za ono skriveno ostrvo - ali se ništa ne dešava ?
Treba ti 60 km/h (ili tako nesto) da bi se teleportovao![]()
"I dalje tvrdim da je to najruznije pile koje sam ikad video ,mislio sam da gaje neko mlatnuo ruznom krpom po glavi..."
Malo upadam u diskusiju ali ovako,
Pratim temu, ali sad ne mogu da izlistam sve, skidam Mega Pack trenutno.
Igrao sam pre par meseci TDU, obrisao igru, igra provela takodje par meseci kod ortaka, danas je ovaj vratio i ja resio da je ponovo instaliram i igram, i evo sad sam i instalirao.
Sad, moze li neko da me malo prosvetli, skidam dakle Mega Pack, sta onda njega instaliram.
Jel ima jos neki addon-i ili sta god sto bi mogao da skinem, za mapu ili tako nesto, sta je vec popularno ?
U Mega Pack-u, su koliko sam shvatio neki dodati automobili ?
Dakle, samo ako mi neko moze ukratko reci sta bi sve mogao da skinem pa da igram.
Hvala
E decko...
Ocigledno nisi igrao nijednu pravu simulaciju... pa mozes da pricas tako.
Nije 100% arkada, ali koja ozbiljnija igra danas to jeste ?
Ali ako se mora reci da li je dza ili bu, u pitanju je arkada, uostalom kao i sve dosadasnje igre iz Test Drive serijala...
Nego - tek sam sad počeo da vozim motore. Ne ide mi uopšte . . .
Ko da su napravljeni samo pravo da idu.
ja imam 22 kuce :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari