Pablo
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.12.2006
- Poena
- 500
Pa to je isti link kao shto je dao Crni...
Au, kako bih sad poceo da psujem nakon sto mi je Crni napomenuo; jos vidim RUS u imenu fajla i ne kontam nista :S:
Najgore od svega je sto mi i ne treba XP.SP3 ali ni-za-sta :d ; presao sam na Vistu i na XP se jednostavno vise ne vracam (cak ni dual boot kako mnogi rade zbog igara)...
Samo da znas i mene si zeznuo...
Inace,instalirao sam sp3(preko SP2 bez ijednog update-a) sa MS sajta i jedina razlika koju primecujem(do sada) je natpis "SP3" u general tab-u...
Markovi,Kriza,boot...Sve isti djavo.Cemu li sam se ja nadao...
za Kutiju: izasao je pre dva dana Tiny! :d
da, taj Rev08Vidim ga, Rev(08), skidamo pa cemo da probamo u VM.
planiram da ga isprobam vec par dana...bleji na hardu i nikako da stignemAko budes hteo da instaliras - samo napred![]()
The pack was pulled because it breaks or otherwise compromises the Microsoft Dynamics Retail Management System (RMS). The RMS application is relatively uncommon and is chiefly used by small/midsize businesses, making Microsoft's decision to pull the pack seem a bit unusual.
Samo bih vas molio da naglasite ubuduce da li ste SP3 isprobavali na sveze instaliranom Winu ili na staroj, vise meseci koriscenoj instalaciji. Znate da ima razlike.
Meni zakucava ponekad i na SP2.:dMeni je poceo winamp da zakucava na sp3... :\
Samo odjednom... Stane... :|
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari