Šta je novo?

Overclocked izasao

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A ono, kažu nam da nam je sve bolje ali slabo ja to vidim. Ali ja sam na otoku dole na jugu pa isto ko da sam na drugoj planeti. Viza mi možda ne treba ali trajekt mi je suđen.

A što se igre tiče, pošto se taman za pola sata bila kupila 😉 dao sam joj šansu ali sve je ubrzo došlo na ono što nothingman kaže. Ja joj dajem ocjenu 4 od 10.
Za ovo su grim i monkey neki drugi žanr.
Dajte recite neku avanturu novijeg datuma a da vam je bila bar ok pa da je zaigram jer baš bi neku mozgalicu pa da zapnem.

Preporucujem:
Darkness Within, Sinking Island, Nostradamus (ovo jos nisam igrao, tek poceo), Safecracker (samo mozgalice, nema dijaloga, tumaranja sa mnogo lokacija)...
Ima jos, ne mogu da se setim.

Inace P&C je moj omiljeni zanr.

Zaboravih odlicni Scratches, moze i Sherlock Holmes serijal (posebno izdvajam The Case Of The Silver Earrings).

Sve gore nabrojane igre su iz ove ili prosle godine, odlicna grafika, ako je to bitno.

Samo za hard core P&C igrace, probajte experience121, revolucija u svetu avantura.
E sad ako je revolucija, ne znaci da je savrsena,... ali je revolucija.

Poslednja izmena:
@vdr1981 prakticno ista ali malo linearnija i kraca (mada joj je prica dobra)

hvala hvala,kupujem sve što ste naveli.safecracker se kupila u roku odma i to je to što mi treba.
super me krenulo a sad malo vrtim puzzle za složit znak od dolara.ali nije baš tek tako.
ako su i druge igre ovako ok, onda imam materijala za zezu.

A ono, kažu nam da nam je sve bolje ali slabo ja to vidim. Ali ja sam na otoku dole na jugu pa isto ko da sam na drugoj planeti. Viza mi možda ne treba ali trajekt mi je suđen.

A što se igre tiče, pošto se taman za pola sata bila kupila 😉 dao sam joj šansu ali sve je ubrzo došlo na ono što nothingman kaže. Ja joj dajem ocjenu 4 od 10.
Za ovo su grim i monkey neki drugi žanr.
Dajte recite neku avanturu novijeg datuma a da vam je bila bar ok pa da je zaigram jer baš bi neku mozgalicu pa da zapnem.

Na otoku imas net? Brate....

Probaj:
Safecracker,
Still Life (detektivska),
Second Life ( sta se desava posle zivota? ),

što se dsla tiče sad ga već ima svako seoce na otoku.shema je bila ti podneseš zahtjev a oni ti uvale peticiju da skupiš još 25 ljudi, (posli su spustili na 15) koji bi isto potpisali ugovor.
trajalo je to ali tu je. a i brate beograd je veeeeliiik u odnosu na 1250 stanovnika oko mene.
10 gb = 21€
flat = 40€
a tamo?

što se dsla tiče sad ga već ima svako seoce na otoku.shema je bila ti podneseš zahtjev a oni ti uvale peticiju da skupiš još 25 ljudi, (posli su spustili na 15) koji bi isto potpisali ugovor.
trajalo je to ali tu je. a i brate beograd je veeeeliiik u odnosu na 1250 stanovnika oko mene.
10 gb = 21€
flat = 40€
a tamo?

Ja sam na Sezam Adsl-u. 1024kbs/128kbs flate rate, placam oko 27€, zavisi od kursa.
Poredjenja radi, vidim na kablovskoj, reklamu za Nemacku.
DSL 6Mbs placaju 25€.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno