Šta je novo?

Overclocked izasao

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Ne nije utility za obaranje rekorda, vec je hi-fi, horor igra:
## Коментар : Set against the backdrop of a catastrophic thunderstorm raging over New York City, Overclocked explores an archetypical, yet actual condition of mankind: violence. This psychological thriller mixes frightening fictional thriller elements using innovative narrative structures. Overclocked charts the diffuse areas where memories and illusions; dreams and reality; perpetrators and victims; collide.

Army psychiatrist, David McNamara, is called to the Staten Island Forensic Hospital in New York City to consult on a case that requires his expertise in forensic psychiatry. Tasked with exploring the minds of five young men and women who were found scared, screaming, and without memory, he makes alarming discoveries as he begins to cautiously explore the psyches of his young patients. Throughout the game, players will switch between six different characters in this chilling interactive psycho thriller.

Daj neki link.. Nasao sam nesto, al to je na nemackom. Koju verziju imas?

Overclocked: A History of Violence

Published by: Lighthouse Interactive / Anaconda
Developed by: House of Tales
Genre: Adventure
Release Date:
US: April 11, 2008
Europe: May 2, 2008

Poslednja izmena:
da nije ovo nesto slicno Condemned-u? 🙂 ako jeste, bice ludilo...

Ljudi ajte malo za nas obican narod prevedite sve to sto ste rekli na srpski,ja sam ljubitelj ovakvih igrica ali vas nista nisam razumeo

Pa ne mozes da razumes kad nista konkretno nije ni receno 🙂
BTW igra je Point & Click dakle nista slicno Condemned-u(iako ima rec "violence" u naslovu 🙂). Nazalost.

Poslednja izmena:
Igra prati pricu vojnog psihijatra "David McNamara" i 5 mladih pacijenata koji su pronadjeni u amneziji i u teskom psiho stanju,radnja se desava u sadasnjem vremenu u NY i u toku igre bice moguce igrati naizmenicno sa 6 karaktera (doktor i pacijenti) za igru kazu da je interaktivna psiho-triler avantura.

Poslednja izmena:
Igra prati pricu vojnog psihijatra "David McNamara"...
McNamara... ? Hmmm, jel' to onaj doktor iz one serije na B92 sto secira sise i dupeta dokonim bogatasima sa Beverli Hilsa? 🙂

Igru su radili ljudi koji stoje iza "Moment of Silence", tako da treba ocekivati dobru p&c avanturu. Ovo je jedna od 5 avantura od kojih se najvise ocekuje ove godine. (uz Vampyre Story, Gray Matter i Still Life 2).

ne znam ali meni "igra", "dobro" i "poin&click" nikako ne idu zajedno 🙁 pogotovo ovo drugo i trece...

ne znam ali meni "igra", "dobro" i "poin&click" nikako ne idu zajedno 🙁 pogotovo ovo drugo i trece...

A zamisli ima nas kojima je p&c omiljeni zanr 😉
Osim njih i rpg igrica nista drugo i ne igram, a od FPS-a bezim ko djavo od krsta.
***, ukusi su razliciti, i sva sreca da je tako :wave:

Neke od najboljih igara napraveljnih do sada su upravo point & click, a za to što ih nema više u današnje vreme može da se osudi isključivo industrija koja proizvodi sve debilnije konzolaške igre. Tamo su pare, zar ne?

Šteta što nema više sjajnih igara kao što su bili Police Quest, Space Quest, Secret of Monkey Island, Stupid Invaders, Day of the tentacle...

ma znam ja da ima vas koji volite P&C avanture (dakle o tome pricam, ne o P&C tipa diablo 🙂 ), ali ocigledno vas je jako malo, zato i ne prave to vise. Nemaju svi strpljenja da pokusaju da ukapiraju da se svecom, kutijom sibica i klupkom vune trebaju otvoriti vrata neke prostorije...

Poslednja izmena:
ma znam ja da ima vas koji volite P&C avanture (dakle o tome pricam, ne o P&C tipa diablo 🙂 ), ali ocigledno vas je jako malo, zato i ne prave to vise. Nemaju svi strpljenja da pokusaju da ukapiraju da se svecom, kutijom sibica i klupkom vune trebaju otvoriti vrata neke prostorije...

Pa znam, i ja ne pricam o Diablu, nego bas o avanturama. A to za svecu, kutiju sibica i klupko vune sigurno nisi video u nekoj avanturi u zadnjih 15 godina. Isto kao sto su FPS napredovali u pogledu grafike i fizike npr. tako je i kod avantura danas najbitnije (pored dobre price) da imaju realne (ali zahtevne) probleme i resenja, koji se dobro uklapaju u samu prichu i okruzenje.
Te fore iz SK-a ostriga + paradajiz = cekic nestale su ubrzo nakon pocetka pravljenja ovog tipa igara 😛

Da, mnogo je lakse zalepiti kaziprst za levi taster misa i juris na barikade. :smoke:

auu gx-x ala preterujes. Ogrezao si u tu negaciju i kontriranje da si poceo da se gubis.

konkretno sta ? Ranije su avanture bile na taj fazon, nadji kombinacije itema da bi uspeo nesto da uradish. Kombinacije su cesto bile jasne i logicne samo autoru igre i nikom vise. To je bilo podnosljivo donekle posto je grafika tada bila super naspram one u 3D igrama, pejzazi su bili super itd. to ne sporim. Onda je pocelo da se pojavljuje sve vise RPG igara tipa NWN, Baldur's Gate, itd itd i P&C avanture su se sve manje igrale. Danas ih jako malo ljudi igra i to je sve sto sam hteo da kazem. Nemam ja nista protiv tih igara niti ljudi koji ih igraju, meni to jednostavno ne lezi jer nemam vise volje za igranjem takvih igara (a igrao sam ih nekad u vreme amige, pa i kasnije na PC-u neke)

Borab-u sam samo potvrdno odgovorio na njegovu konstataciju posto je u pravu. Ne vidim tu nikakvo gubljenje 🙂 :wave:

Nije to kontriranje i negacija, to je u internet terminima definisano kao trolovanje

Sa wikipedije:
An Internet troll, or simply troll in Internet slang, is someone who posts controversial and usually irrelevant or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum, with the intention of baiting other users into an emotional response[1] or to generally disrupt normal on-topic discussion.[2]
Contents
http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll

smarate.bilo bi lepo kada bi neko dao neke konkretne utiske.
ova igra i Vampire Story bi mogle malo da vrate avanture u prvi plan.
a vidim jos da na drugim forumima ovu igru prode sa fahrehietom,sto bi mogao samo da bude jos jedan veliki plus.nikako mi nije jasno zasto posle onako velikog uspeha fahrenhieta nisu nastavili da izbacuju igre koje bi bile u slicnom fazonu...

ja sam se bas ovih dana vratio avanturama.malo sam obnovio gradivo sa the longest journey i grim fandango i mogu samo da kazem da duugo nisam uzivao u nekoj igru kao u te dve.

smarate.bilo bi lepo kada bi neko dao neke konkretne utiske.
ova igra i Vampire Story bi mogle malo da vrate avanture u prvi plan.
a vidim jos da na drugim forumima ovu igru prode sa fahrehietom,sto bi mogao samo da bude jos jedan veliki plus.nikako mi nije jasno zasto posle onako velikog uspeha fahrenhieta nisu nastavili da izbacuju igre koje bi bile u slicnom fazonu...

ja sam se bas ovih dana vratio avanturama.malo sam obnovio gradivo sa the longest journey i grim fandango i mogu samo da kazem da duugo nisam uzivao u nekoj igru kao u te dve.

Fahrenheitom?! Ja sam pre mesec dana prvi put odigrao doticnu igru. Izuzetno mi se svidela, ako je porede sa takvim naslovom onda mora da je igra vredna paznje.

P.S. Uzivao sam u Fahrenheitu iako nisam preveliki ljubitelj avantura. That means: Gx prvo probaj igru, a kasnije donosi sudove i generalizacije 😉

Poslednja izmena:
daj manite me se...nisam ja sudio o igri uopste to ste vi istripovali. Ja sam reko da mi se zanr ne svidja vise. Nemam vise ni volje ni vremena da point & klikcem. To je sve sto sam rekao.

hahahahahahaahahahh :d

Nazad
Vrh Dno