ti se stalno drzis tih boja ko pijan plota...Ja se bavim slicnim poslom kao ti, (dizajn, pre press i MM u globalu) i imam najjeftiniji LG 19" LCD i nista mi ne fali. Bitno je kako radis i tvoj skill, monitor samo moze da ti pomogne malo.
Znas li da zene u proseku vide 20% vise nijansi iz spektra nego muskarci ? Ona ce na CRT-u videti vise boja nego ti. Eto ti hendikep, sta ces sad ? 🙂 Jel to znaci da su zene bolji dizajneri/graficari ? Sta cemo sa tetrahondama ? Oni u 3 boje, tebi i meni identicne, vidi 20 razlicitih boja...
nauci pantone paletu napamet, nauci da baratas sa vrednostima u postotcima ili po katalozima i mozes da radis i na monohromatskom monitoru ili mobilnom telefonu...I tako ce ti u stampariji "rad" stamapati sa najjeftinijim kineskim bojama...
Poenta je da LCD ne kvari oci (ako se normalno koristi) i da nema razloga da visis na CRT-u i da zahtevas apsolutni vrh od LCD-a da bi presao na njega. Ne vidim ni sada da imas Barco, Eizo isl. vec najobicniji malo bolji CRT kome je geometrija odavno otisla poqrcu, a jedan cosak ti je zuci od drugog...Imali smo u stampariji 6 NEC 22" trinitron i svi su bili toliko dobri posle 5godina da samplakao za TFT-om koji sam imao kod kuce...
Navika je cudo 😉
PS.
Kad malo bolje razmislim, nemoj nikada da predjes na LCD. Fontovi su suvise ostri kad radis sa njima (vektori, photoshop) da jednostavno izgledaju mnogo ruznije nego na CRT-u (bez zezanja). Smislili su ClarType ali toje prilicno cudna zivuljka na koju se treba navikavati, a opet, ne pomaze u photoshopu, a i moze da ti stvori pogresan utisak o izgledu fonta (posto "pegla" fontove). Na skupljim monitorima ta ostrina fontova je samo jos vise izrazena, tako da u mom i tvom slucaju, sto skuplji LCD, to gori fontovi za rad i manipulaciju u nasoj bransi. Do duse, ja sam se navikao pa mi ne smeta 😉 (priznajem, jedno vreme sam drzao CRT pored TFT-a jer sam paranoisao isto sto i ti oko boja, medjutim - proslo me je i sa zadovoljstvom sam ga se jedanog dana otarasio. Ne pada mi sad vise na pamet da se vracam na CRT, ikada.)