- Učlanjen(a)
- 29.11.2006
- Poena
- 440
braco benchmarkovci, zesci ste hejteri 😀
Ni ja ne kapiram ali nije moje da kapiram 🙂 Ja cu samo da ponovim:
najvaznije je ono u sta gledas, ono na cemu drzis ruke, ono sto slusas i ono sto ti napaja masinu!
Sve ostalo je u drugom planu 🙂
Aha dobro kutija, poslusacu tebe...
Znaci prodacu sve ovo sto imam od komponenata i kupicu: 2232BW, neki gamerski Logi mis za 60e, tastaturu iste cene (da ne bude ljubomorna :d), iznajmicu termoelektranu samo za sebe na par godina :smoke:, i za ostatak para cu kupiti neku SOLIDNU P4-ku i neku azdaju tipa GF2MX...
Sounds like fun :smash:.
Ja sam prvo sebi obezbedio dobre periferije, dobro ozvucenje, solidan TFT, odlicno napajanje pa sve ostalo 🙂
Tacnije prvo TFT jer sam shvatio da cu za 2 godine oslepeti ako nastavim da se akam sa CDT-om. Pa onda ozvucenje jer nisam hteo da kvarim sluh sa kineskim Jing Mao zvucnicima. Onda sam shvatio da me ruke jako bole od visecasovnog rada pa sam svoju krs BTC tastaturu i prastarog Logi misa zamenio necim kvalitetnijim. Pa je na red doslo napajanje pa tek onda sve ostalo. I dalje radim po istom principu.
Tako da nema razloga da karikiras 🙂 svako ko procita to sto sam napisao shvatice da sam bar 80% u pravu.
Ne vidim kako je ovaj thread dogurao do dve strane... vise nije ciji je veci , sad je i ciji je lepsi i bolje spakovan 😀
Aman ljudi ko sta hoce neka to i koristi. Koga boli uvo sta ovaj drugi ima ili nema...
Kao sto rece : sirNemanjapro
braco benchmarkovci, zesci ste hejteri 😀
Ni ja ne kapiram ali nije moje da kapiram 🙂 Ja cu samo da ponovim:
najvaznije je ono u sta gledas, ono na cemu drzis ruke, ono sto slusas i ono sto ti napaja masinu!
Sve ostalo je u drugom planu 🙂
meni je recimo LG svetinja (kao shto su mi i AMD, i ATI, i MSI i Sapphire matichne)
O svasta 🙂. Ne razumem kako ljudi mogu da se vezu za neke stvari, pogotovo tehnicke, koje su skroz nevazne spram mnogo znacajnih u zivotu. Kao da je u pitanju neko iz porodice, devojka, kucni ljubimac... 🙂
O svasta 🙂. Ne razumem kako ljudi mogu da se vezu za neke stvari, pogotovo tehnicke, koje su skroz nevazne spram mnogo znacajnih u zivotu. Kao da je u pitanju neko iz porodice, devojka, kucni ljubimac... 🙂
naravno! ochigledno je da te firme za sada daju uporediv kvalitet sa konkurencijom, a ako neko od ostalih pruzi neshto bolje (shto je, kako reche neko pametan danas - +-1% razlika) to mi nece predstaviti problem da ostanem veran "svojim firmama" jer, pa makar gledano i preko hardvera - takva vrsta odluke me chini onim shto jesam. nije brend samo ime i funkcija robe pod tim imenom, bar ja tako gledam na to ...
Imas 17" CRT monitore koji su bolji od TFT-ova. Npr moja NokiJa 447Pro sa Sony Trinitron katodnom cevi ima mnogo bolju sliku/boje od 70~80% TFT-ova!
Ma nije samo što zrači nego što je mutna slika. Koliko je mutna, može samo uporedo da se vidi, CRT do TFT-a.
CRT koristi samo onaj ko mora, znaci ili stvarno za posao (max 5-10% ljudi, ostali se zayebavaju), ili nema kesa za tft, ili je malouman/mazohista, i to je to. Drugi razlozi jednostavno ne postoje.
CRT koristi samo onaj ko mora, znaci ili stvarno za posao (max 5-10% ljudi, ostali se zayebavaju), ili nema kesa za tft, ili je malouman/mazohista, i to je to. Drugi razlozi jednostavno ne postoje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari