Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

Pojavio se novi problem sa PunkBusterom. Sa novim update-om za PB, Evabalance su počeli da ban-uju krekovane servere.

Poruke koje igrač dobija su sledeće:

" *WARNING* This server is BANNED by PunkBuster "

Zatim, imaćete u igri puno lag-a (igra počinje jako da trza).

У ***. Добро да рече.

Super. Sad ce da ocekuju porast prodaje igre, a igra jeftina: 4000dindzi kod nas (cirka). Kako da ne. Back to battlefield 2 :p

Banovani su serveri koji imaju cracked u imenu, koliko znam i to se rjesava.

Znaci ako nema cracked u nazivu onda radi?

Uostalom... ako se iskljuci PB ne verujem da moze da nas maltretira. Cheatera ionako ima svuda i pored sugavog PB-a.

Poslednja izmena:

Uostalom... ako se iskljuci PB ne verujem da moze da nas maltretira. Cheatera ionako ima svuda i pored sugavog PB-a.

Ма тај punkbuster ми је искидао живце. Морао сам да реинсталирам игру јер сам стално добијао поруку да користим "aimbot".:mad:

Ocigledno da su samo vrsili pretragu na cracked, pa banovali servere a ako isklucis PB opet imas onaj problem sa lagom.

Ljudi pogledajte spot gdje je muzika radjena od zvukova oruzja u cod4 :guitar:

[YOUTUBE]9-4IFUak_U0[/YOUTUBE]

Totalna paljevina.

Vredi videti i prave zvukove.
[YOUTUBE]bAuH4NJ8JmQ[/YOUTUBE]

jel zna neko kako se koristi team speak i primenjuje!?naime,ubacim ip sevrera ali mi uvek izadje poruka "error"....sta sve treba ubaciti u polja i koji ih sve nasi serveri koriste?!

Pozdrav svima. Imam ja jedno pitanje u vezi on line play-a, nedavno sam poceo da igram cod4 preko neta. imam problem kada pucam u nekog ja obicno zavrsim mrtav, pa kad gledam kill cam, ja jos nisam ni poceo da pucam u njega ping mi je 131ms a net 128kb/s zanima me u cemu je problem u brzini neta, ili pingu?
P.S. i upload i download128kb/s probao sam i sa drugim serverima gde mi je ping oko 60ms ali nevidem nikakvo poboljsanje pa cisto da znam da li da uzimam brzi net ili sta/

Ping 131 ms je preveliki za igranje COD4. 60 ms je sasvim pristojan ping.

Sve do 50ms je prihvatljivo,preko toga diskutabilno.....

Stole (to mi ruzno) moze ping da bude i 100ms i da bude ok. Ping i izgubljeni paketi nisu isto. Ako nema gubitka paketa nema ni laga.

Preko 100 nije prijatno bez obzira na pakete. Intersantno da se meni ping nije promijenio posle povecanja brzine sa 512/128 na 2M/256k kod istog adsl provajdera a vidim na WiMax-u sa istom brzinom je katastrofa kod vecine.

Koliko ja znam ping je isti bez obzira na paket opet ponavljam koliko ja znam ili mozda gresim.
i jos nesto kad pingujem server(cmd....) kaze 15-20 ms a na scor bordu u cod4 kaze 60ms u cemu je fora.
I jos jedno pitanjce, kako pingovati server da pinguje vise puta ne samo cetiri koja se komanda kuca?
u napred zahvalan.........

Ping je ping a izgubljeni paket je lag ....E sad ako pricamo o pingovima ja tvrdim da iznad 50 nema dobre igre provereno u praxi koje imam prilicno.Ne bih da ulazim u dalju raspravu zasto se desavaju lagovi itd....duga je to prica...ali i nju poznajem sticajem losih okolnosti.

Koliko ja znam ping je isti bez obzira na paket opet ponavljam koliko ja znam ili mozda gresim.
i jos nesto kad pingujem server(cmd....) kaze 15-20 ms a na scor bordu u cod4 kaze 60ms u cemu je fora.
I jos jedno pitanjce, kako pingovati server da pinguje vise puta ne samo cetiri koja se komanda kuca?
u napred zahvalan.........

ping...... -t

E sad ako pricamo o pingovima ja tvrdim da iznad 50 nema dobre igre

Ne mora da znači. Ja sam igrao COD2 na norveškim serverima jedno vreme i ping je bio oko 90-100, a neretko sam bio među prvima na listi. Moje mišljenje je da je ping samo izgovor igračima za lošu partiju, neko ume da prevaziđe lošiji ping, neko ne... ;)

Poslednja izmena:
Da li mozda ima neki server u lokalu?
Posto sam korisnik sbb neta sa paketom 512/256 + 1024/512, i ping mi je u najboljem slucaju 70. Ako moze to bi bilo ql!

Jel' moze neko da mi preporuci neki server za igranje, a da ne mora pre toga milion mapa da se downloaduje sa tog servera, nego lepo patch 1.5, ukljucis i igras?

Jel' moze neko da mi preporuci neki server za igranje, a da ne mora pre toga milion mapa da se downloaduje sa tog servera, nego lepo patch 1.5, ukljucis i igras?

kakve sit ti mape nasao za download ? :trust: Tek treba da izadju 4 nove mape, sve ostale su vec u igri i nema nikakvog downloada (sem ako nisu neke custom crap mape na nekom custom crap serveru isl.)

edit: zapravo postoji samo ona christamas mapa, ali ta je valjda vec u 1.4 patchu ako se ne varam...

Poslednja izmena:
Pogledaj link u ovom postu http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1391432&postcount=1014. Treba ti X-fire.
kakve sit ti mape nasao za download ? :trust: Tek treba da izadju 4 nove mape, sve ostale su vec u igri i nema nikakvog downloada (sem ako nisu neke custom crap mape na nekom custom crap serveru isl.)
Custom mape, mape koje server download-uje, tako je Flight i napisao.

@Wild Boy:

na leto

@Fidel:

Ja se sit naigrah i ne naidjoh ni na jednu custom mapu. Nisam znao ni da su map editor izbacili i da mogu da se prave mape...tako da, ***, on je bas nabo neke servere, nije imao srece :)

meni je ovih dana UZHAS net, ping je uvek 100-150ms, a nekad manji bude (ADSL 512/64) ali radilo je pre ok, a i sad radi :d tako da se sa 100ms pingom mozhe lepo igrati ;)

Nazad
Vrh Dno