Uzeo napajanje,Enermax,sve bilo efikasno i brzo.3records online jel imao neko iskustvo sa njima posto sam porucio nesto da mi stigne pouzecem a da nebude puna kutija papira ili stiropora?
3records online jel imao neko iskustvo sa njima posto sam porucio nesto da mi stigne pouzecem a da nebude puna kutija papira ili stiropora?
Sta, a ovih 18 - potencijalno - neispravnih ce da vrati na raf???... jer je prodavac (Srecko Rakicevic) govorio kako on samo moze da zameni tih 18 komada ova 2 sam ja unistio,jer ta 2 ne moze da vrati u prodaju.
Pa da, znaci ovih 18 ide... a to sto ce mozda sutra opet neko da mu dodje na vrata i zali se na te diskove - nema veze...
A i to sto kazes...Hehe, zanimljivo. Mislis da se nece naci neka budala koja diskove nece reklamirati kad utvrdi da ne rade??? :smash:
Studio, Vrbas, Narodnog fronta 64, 021 70 59 75, [email protected]
Imam samo reci ne-hvale za njih.
Hard disk u garanciji pred sam istek garancije, tacnije 20 dana pred istek, vrisne hard, pustim dijagnostiku nadje mi error na blocku xxxxxx, pita me hocu li ga popraviti, ja kazem ne i posaljem hard njima sa racunom i njihovom garancijom...
Posle 15 dana se jave
Vas hard disk smo pustili kroz niz dijagnostickih testova i sve je u redu, ne znamo koje testove ste vi vrsili ali ovde kod nas ne prijavljuje gresku..
ja krenem sa
Ali,...
Prekinu me u pola price i kazu
dodjite kod nas, mi cemo pred vama pustiti test..
Posto ne volim natezanja telefonom a treba da idem 50km za nista, kazem im da mi posalju hard nazad.. Slanje je trajalo 3 dana..
Kad je stigao, pustim dijagnostiku i sad je sve u redu ali ima 4kb bad sectora.
Nazovem ih a oni meni opet istu pricu
Sve je u redu, probajte na drugom racunaru, to vama nesto ne valja ili ga donsite nama pa cemo testirati..
U medjuvremenu, istekne garancija zvanicno a hard disk samo jedan dan posle isteka garancije vise ne daje nikakve znake zivota... do tad je radio uz usporenja, kliktanja i posteno se grejao ali je radio..
Naravno da ih nisam zvao vise, nemam zivaca, nek im je na cast..
Kontaktirao sam i Seagate putem mail-a a oni su i rekli da je hard disk izasao iz njihove garancije u julu 2007 ali ako imam garanciju radnje gde sam ga kupio, da im se obratim da mi poprave ili zamene uredjaj..
Kontaktiao sam i CT Servis putem telefona, posto na garanciji pise ComTrade Group.. Oni su mi rekli da odnesem hard tamo gde je kupljen pa ce ga ovi poslati u CT Servis ali ako je tako kako kazem, trebali bi da mi daju nov hard posto kod takvog kvara nema popravke..
Sta da kazem vise, razocaran sam jer je u pitanju hard disk cija je vrednost 40-ak eura i zbog toga oni blate svoje ime... sta bi bilo da je u pitanju komponenta vece ili dosta vece vrednosti??
...
E sad, da li ja treba da odnesem sam u maticnu firmu direktno (ciju garanciju isto imam, Kim-Tec firma) to ce se desiti, verovatno, onda kada ne budem znao sta drugo pametnije da radim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari