Šta je novo?

Iskustva sa racunarskim radnjama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre ona zgrada ka radnichkoj na uglu...ta je NOVA, mada ajde da ne preterujemo...samo kad je civilizacija...kad nije neka ADA varijanta sa klisom ili BP/Telix sa NNaseljem.....

Super je lokacija. Btw tu su fakulteti, busevi stizu sa svih strana....

Izvinjenje Eurolinku

Uclanjen sam u E-klub eurolinka i preko neta sam porucio palit 8800 GT sonic .
Dosao sam u prodavnicu u kozjackoj 4 i predstavio se , bradonja koji je prodavac je nesto gledao u kompjuteru i nije mi dao nikakav popust ni na E-klub ni na placanje u gotovini , platio sam punu cenu .

Pogresio sam , izvinjavam se Eurolinku . Dobio sam popust , a da toga nisam ni bio svestan . Stos je u tome sto kada se ulogujete na sajt eurolinka kao clan nekog od klubova sajt vam vec prikaze cene sa popustom pa nisam ni bio svestan popusta .

Izvinjavam se sto prekidam ovu svojevrsnu Eurolink space odyssey ali da li neko ima iskustva sa firmom Web House, odnosno da li je neko kupovao nesto kod njih i kakva su iskustva?

Poslednja izmena:
Ono sto se meni svidja kod njih je sto drze Noctua fanove i neke termalne paste i neonke kojih nema na svakom cosku, bili su korektni do sada,
Nista protiv Web-a za sada :)

Odlični , ono što piše da imaju na sajtu imaju i na lageru(i to po onoj ceni sa sajta ). Prošle subote naručen E8200 stigao u utorak bez ikakvih problema i sl.

Jos jedno negativno iskustvo sa Gigatronom:

Drugar je nazvao telefonom i narucio racunar u vrednosti od ~850 eura. Posle ne znam koliko dana je otisao da preuzme isti (ja sam isao sa njim) kad gle, nema monitora koji je narucio. Kako nema? Racunar je iovako kasnio nekoliko dana. Trazimo da provere, kazu nema i blentavo nas gledaju. Pitaju: "hocete li drugi?" Posto je drug stalozena i tolerantna osoba uzeo je drugi monitor + je morao da doplati. Ja to nikad ne bih prihvatio. Na licu mesta sam ih napljuvao i rekao da i ja treba da pazarim racunar, ali da cu ipak "svratiti" do N. Beograda kako bih to korektno obavio. Prodavacica me samo pogleda i kaze: "Pa jel to lepo?" Mislim, sta reci... :smash:

ja bih kupio napajanje Thermaltake 470W u Eurolinku, a iz Novog Sada sam, posto tu jos nije otvorena prodavnica da li neko moze da mi kaze za koliko dana bi to stiglo i koliko bi platio isporuku ako je tezina napajanja manja od 2kg

teoretski 1 dan , ako imaju na lageru i city ne shtrajkuje, poshto kod mene marfi uvek "proradi" ja sam odluchio da chekam prodavnicu za OCZ napajanje:p

city je stvarno krs u poslednje vreme, post ex[ress je bolji od njih, makar su ozbillni i kad narucis tacno na vreme donose

Trazio je... Hm, nekog Acera 22'', a na kraju je uzeo LG-a slicnog cenovnog ranga, isto 22'' jer Acera jednostavno nije bilo.

Izvinjavam se sto prekidam ovu svojevrsnu Eurolink space odyssey ali da li neko ima iskustva sa firmom Web House, odnosno da li je neko kupovao nesto kod njih i kakva su iskustva?
Samo pozitivna iskustva, ako nemaju na lageru mozes da narucis i da dodjes kad ti kazu, extra ljubazni likovi, kada sam kupovao tft za drugara kod njih jedan me bukvalno vukao za rukav da ga probam, svaka pohvala. Ja jedino kupujem kod njih u Eurolinku i u Imtelu.

Ali je zato abnormalna razlika u ceni
Ne znam koliko city naplacuje ali evo primera:
U sredu sam u Desk-u,oko 2 popodne,narucio CM xCraft 250 sa eSata.Cena je 3019 dinara.U cetvrtak oko podne je sve uredno stiglo preko post expresa i sve zajedno me izaslo 3250 dinara.Za koliko city onda raznosi posiljke,za 50 dinara, ako je abnormalna razlika?Uvek sam slao i primao preko post expresa i nikad ni jedan problem nisam imao,ni za naplacivanje novca,ma nista.Sve je bilo vrlo brzo i efikasno.
p.s. ne radim u Posti.
p.s.2 jedan + i za Desk za efikasnost.

@scouser pa kad budes kupio naprimer gf8800GT ili nesto slicno sto je 500g sa cenom oko 200e nemoj da budes iznenedjen kad te post express iznenadi cenom svoje usluge za prenos novca i ko zna cega (>1000din) :)))

@scouser pa kad budes kupio naprimer gf8800GT ili nesto slicno sto je 500g sa cenom oko 200e nemoj da budes iznenedjen kad te post express iznenadi cenom svoje usluge za prenos novca i ko zna cega (>1000din) :)))
Ne znam ali slao sam napajanje chieftec 650w u ewe i naplaceno mi je 250 dinara.

Pohvala eurolinku, stvarno izuzetna usluga, brzo isporuceno, mogucnost da se isproba monitor i vrati sutradan ako ima bad pixela, garantni list sa datumima isteka garancije za svaki proizvod... Topla preporuka...

Jos da su imali corsair 520, al' niko nije savrsen :D

eh da eurolink valja biostar :|

Na najvecu neljubaznost sam naishao u prodavnici Computer Dream u Sarajevskoj!
Na najvecu neprofesionalnost i nestruchnost u firmi Monitor, negde na Bulevaru!

Totalne suprotnosti od gore pomenutih su firme Sampro u Zemunu i Desk Computers u 29. novembra (Bul. Despota Stefana)...

To su neka moja iskustva, doduse bilo je tu jos dosta firmi ali uglavnom se radilo o sitnijim stvarima (Gigatron, Webhouse, Sea&Sky, PC Centar itd.)

Imam par pitanja u vezi online kupovine na Eurolinkovom sajtu. Do sada nisam nista uzimao kod njih. Dodao sam u korpu za ono sto me je interesovalo i izasao je sledeci prozor

Tu sam popunio podatke, kliknuo potvrdi i

Dobio sam username i password na mail.
Znaci, ja sam kupio ono sto mi je bilo u korpi? Cudno mi je to sto ne mogu da nadjem neki "status posiljke" ili nesto slicno, a i ocekivao sam njihovu proveru, barem putem telefona. Takodje sam narucio i jedan mouse pad koji nisu imali u radnji (ni u Kozjackoj, ni na nbg-u). On isto stize, ili...?

Pa zovni telefonom i proveri, majku mu... nije valjda da se stidis? :)

Znal li ti koliko danas kosta telefon? :p
Ma lakse bi mi bilo da neko ko je vec kupovao samo potvrdi nego da se objasnjavam preko telefona

Neshto je trebalo da posaljem preko PostExpressa, pa sam video da neko spominje da je CityExpress znatno jeftiniji... Medjutim, pogledajte njihove sajtove pa cete videti ko je ustvari tu jeftiniji...

da to je cena po tezini posiljke a mi pricamo o ceni prenosa novca za koji te u post expressu oderu...

Samo da se pohvalim da mi je Eurolink prodao komp bez sata kabla kojim je trebao da bude povezan hard disk. Sreca, imao sam jedan kod sebe od prethodne konfe!
Smesno, ali izgleda da se desava da i ne probaju da li konfa uopste boot-uje kako treba...
p.s. Ostatak usluge je bio ok.

Znači, i dalje se praktikuje mažnjavanje kablova iz kutije matične ploče?:trust:
Katastrofa.

3records online jel imao neko iskustvo sa njima posto sam porucio nesto da mi stigne pouzecem a da nebude puna kutija papira ili stiropora?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno