Uclanjen sam u E-klub eurolinka i preko neta sam porucio palit 8800 GT sonic .
Dosao sam u prodavnicu u kozjackoj 4 i predstavio se , bradonja koji je prodavac je nesto gledao u kompjuteru i nije mi dao nikakav popust ni na E-klub ni na placanje u gotovini , platio sam punu cenu .
Samo pozitivna iskustva, ako nemaju na lageru mozes da narucis i da dodjes kad ti kazu, extra ljubazni likovi, kada sam kupovao tft za drugara kod njih jedan me bukvalno vukao za rukav da ga probam, svaka pohvala. Ja jedino kupujem kod njih u Eurolinku i u Imtelu.Izvinjavam se sto prekidam ovu svojevrsnu Eurolink space odyssey ali da li neko ima iskustva sa firmom Web House, odnosno da li je neko kupovao nesto kod njih i kakva su iskustva?
Ne znam koliko city naplacuje ali evo primera:Ali je zato abnormalna razlika u ceni
Ne znam ali slao sam napajanje chieftec 650w u ewe i naplaceno mi je 250 dinara.@scouser pa kad budes kupio naprimer gf8800GT ili nesto slicno sto je 500g sa cenom oko 200e nemoj da budes iznenedjen kad te post express iznenadi cenom svoje usluge za prenos novca i ko zna cega (>1000din)))

Znal li ti koliko danas kosta telefon?
Ma lakse bi mi bilo da neko ko je vec kupovao samo potvrdi nego da se objasnjavam preko telefona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari