Šta je novo?

Gran Turismo 5 Prologue

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidi. GT5 po kvalitetu vredi makar 150 evra. Naravno, niko je osim mene i "par" zaluđenika ne bi platio toliko para. Igra će koštati kao i bilo koje druga - 60e. Mene baš briga 40e preko toga, ako godinu dana ranije mogu da osetim šta petica donosi.

U ostalom, niko vas puškom ne tera da je kupite. A pri tome, meni je drago što se Sony odlučio za ovakav potez. 40e više za godinu dana ranije? Uvek! Pogotovo ako mi finalan proizvod praktično prodaju za trećinnu vrednosti.

A i najjače su mi izjave kako su Soniju ponestale pare :). Jeste, Soni, Canon i BMW su pred propasti, doćiće kod nas da uzajme pare od Prve Petoletke...

Aj malo realnije gledajte na stvari. Sony ima proizvod na kome će da se namplati para ko blesav :). Ko god nešto tome zakera automatski se dokazuje kao komunista koji je na prs u bulju sa Aleksandrom Vulinom...

Poslednja izmena:
Pozdrav Guru:wave:. Jel uzimaš sad konačno PS3 malo mi amateri da te operemo u GT 5 prologu:D?

Uzimam ga naravno, a ovo za pranje, pffff :)

Sada sam video na PSU da ce biti i offline multiplayer moda, tj ekran ce se deliti na pola. To ce da bude loodo burazeru, loodo....

To se zna vec mesec dana i samo ameri mogu da se loze na tu glupost, poludeli su po stranim forumima kada su culi :) Btw, tu nema cockpit pogleda...

Zna li neko koje je 'blizak' sa Virtual-om koliko ce cena biti.

Nema shanse da bude jeftinije od 3500 nigde, veruj mi ;)

Oooo, pa vratila se vunica :d Al ces da "peglas" sad ovaj GT5 a? :d:d ;)

Haha, desi bre povlastica masteru ;)

Naravno da cu da peglam, a i ti cesh da vozish F430 sa N1 gumama :D:D

Šta to prologue nema što će GT5 imati?

Pa nece imati skoro nishta :) GT4 je recimo igra izashla 2005. godine i ja sam trenutno na oko 70%, da nema PS3 prologa igrao bi ga josh dve godine, ne na silu i zato shto nemam shta drugo, vec zato shto jednostavno ne moze da dosadi i nema joj kraja. Gran Turismo je kao neki MMO u singleplayeru, a ovog puta ce biti i online.

I sto kaze Bane, dovoljan mi je Nordschleife, Tsukuba i 20ak automobila, to moze da se vozi 5 godina :)

Zafalilo keša da se dovrši igra. :)

Pa neshto slichno tome. Gran turismo 5 koji se bude pojavio vredi za 3 igre a poshto ne mogu za njega da traze 150e, niko to ne bi kupio osim hardcore vozacha, sada prodaju prolog i smanje gubitak koji ce imati sa GT5.

Poslednja izmena:
Kako ComTrade moze da oformi cenu, ako im jos nemaju taj proizvod?
Iskreno se nadam da će cena biti 3 500, ali sumnjam...

Kako mislish nemaju. Pa igra pochinje sa prodajom za 2 dana, imaju ga oni po magacinima, ali ne smeju da prodaju. Filipenko ima novinarsku kopiju, shta mislish odakle :)

[off] Tek pre neki dan sam saznao da GT4 postoji u 2 varijante, sa i bez Nordschleife staze, jel zna neko gde ima da se kupi original GT4 ali bas ova verzija koja ima ovu stazu (a Tsukuba, ima li i sa tim??), znaci necu kopije, iso sa interneta i ostalo nego bas original. [/off]

@Moderatori - Izvinjavam se za mali off.

Poslednja izmena:
Odakle informacije da ce biti bas 3 500, nesto mi to malo za takvu igricu, iako je prologue.

[off] Tek pre neki dan sam saznao da GT4 postoji u 2 varijante, sa i bez Nordschleife staze, jel zna neko gde ima da se kupi original GT4 ali bas ova verzija koja ima ovu stazu (a Tsukuba, ima li i sa tim??), znaci necu kopije, iso sa interneta i ostalo nego bas original. [/off]

@Moderatori - Izvinjavam se za mali off.

Mozda nema u nekoj singapurskoj, malezijskoj verziji i slichno, ali jap, usa i eu verzije imaju sigurno Nordschleife, sve sam ih probao.

[off]Pa evo, Goran.A kaze da (edited) platinum verzija ima Nordschleife? To znaci da postoji i verzija koja nije platinum, bas sam gledao i na ebay-u, ima da se kupi obican GT4, platinum GT4 a jedan user prodaje platinum sa sticker-om na kome pise da ima Norschleife, tako da ispada da ima 3 verzije GT4-ke? [/off]

Poslednja izmena:
I ti slushash gorana :)

Obican GT4 u sve tri glavne regije ima sigurno, platinum se ne razlikuje po tome, vec to znachi da je igra prebacila milion komada u prodaji. Sve sigurno imaju nordschleife, nema razloga da nemaju, jer prva verzija ima, zashto bi kasnije izbacili.

Poslednja izmena:
Boga pitaj kako, ali zasto na ebay-u postoji "platinum" i "platinum sa stickerom" ?? Ali dobro, nije ni bitno, reci mi ako znas gde moze da se kupi i koliko idu cene sada? Moze i na PM da ne zagadjujemo temu.

Poslednja izmena:
[off]Pa evo, Goran.A kaze da samo platinum verzija ima Nordschleife?

Kad sam ti ja ovo rekao:trust:? Ja sam ti poslao pm da imam platinum edition ali nisam nigde spominjao da SAMO ona ima te staze. Rekoh ti posle da nisam siguran i da treba proveriti, mojne tako molim te

probao sam onaj demo sto je stavio neko link i moji utisci su: modeli su haos (bas bas su mi vrhunski), osecaj voznje do j**a, ali okolina me nije nesto odusevila.. e sad, staza je bila obicna trkacka i sve mi delovalo nekako siromasno ali tu i nema bog zna sta da se vidi, ne znam kako bi izlgedalo na drugim. tolko od mene

Kad sam ti ja ovo rekao:trust:? Ja sam ti poslao pm da imam platinum edition ali nisam nigde spominjao da SAMO ona ima te staze. Rekoh ti posle da nisam siguran i da treba proveriti, mojne tako molim te

Izvinjavam se, nisam se lepo izrazio. :wave: Editovao sam post.

Poslednja izmena:
probao sam onaj demo sto je stavio neko link i moji utisci su: modeli su haos (bas bas su mi vrhunski), osecaj voznje do j**a, ali okolina me nije nesto odusevila.. e sad, staza je bila obicna trkacka i sve mi delovalo nekako siromasno ali tu i nema bog zna sta da se vidi, ne znam kako bi izlgedalo na drugim. tolko od mene

To je smao utisak. Skini neku trku formule 1 iz prvog lica na istoj stazi i bice ti jasno da voznja treba da izgleda tako a ne kao crtani film. Nije poenta da guraju nepostojece objekte kao shto to rade u Forzi recimo, gde staze ne mozesh da prepoznash iako znash sve krivine napamet, a ovamo ima gomila objekata koji u realnosti ne postoje pa ce onaj ko se ne razume da kaze ovo je bolje, punije :)

Prolog je grafichki ubedljvo najblizi realnosti, sve ostali ne mogu da mu pridju.

Poslednja izmena:
pa znam da na trkackoj stazi osim asfalta peska betonske ograde i zice nema sta da se vidi, to sam i reko da na ovoj stazi me okolina i nije odusevila (kad i nema sta ;))... a sto se tice same voznje i ponasanja automobila - tu sam vec pao na du*e :).. o modelima da ne pricam..

Ima li neka nova informacija, da li sutra izlazi definitivno u Comtrade-u?

U CT-u ima trenutno jos 51 komad GT5.

pa znam da na trkackoj stazi osim asfalta peska betonske ograde i zice nema sta da se vidi, to sam i reko da na ovoj stazi me okolina i nije odusevila (kad i nema sta ;))... a sto se tice same voznje i ponasanja automobila - tu sam vec pao na du*e :).. o modelima da ne pricam..

Jel si iskljuchio pomoci i prebacio na pro mod ? (pomoci morash pojedinacno za svaki auto)

WTF? Ja sad zvao ComTrade rekose mi da BI TREBALO sutra da dobiju :mad:. Odakle ti taj info?

Oni ga vec imaju nedelju dana, ali ne smeju da prodaju, sutra pocinje :) Nema smisla sada zvati, krenite sutra ako ne nadjete prolog u prodavnicama :)

Poslednja izmena:
Ja cu da iscimam moje dobavljace da uzmu od CT da ne moram da se zezam a moze i da bude jeftinije, nadam se.

Haha, evo me, svez i oran za warnove i brisanje :)

Meni je jutros stigao. Rece mi driver da prilozim fotku uz patike sa avatara.

fd9e93d1b9.jpg

670f9edf89.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno