- Učlanjen(a)
- 03.07.2000
- Poena
- 810
Vidi. GT5 po kvalitetu vredi makar 150 evra. Naravno, niko je osim mene i "par" zaluđenika ne bi platio toliko para. Igra će koštati kao i bilo koje druga - 60e. Mene baš briga 40e preko toga, ako godinu dana ranije mogu da osetim šta petica donosi.
U ostalom, niko vas puškom ne tera da je kupite. A pri tome, meni je drago što se Sony odlučio za ovakav potez. 40e više za godinu dana ranije? Uvek! Pogotovo ako mi finalan proizvod praktično prodaju za trećinnu vrednosti.
A i najjače su mi izjave kako su Soniju ponestale pare
. Jeste, Soni, Canon i BMW su pred propasti, doćiće kod nas da uzajme pare od Prve Petoletke...
Aj malo realnije gledajte na stvari. Sony ima proizvod na kome će da se namplati para ko blesav
. Ko god nešto tome zakera automatski se dokazuje kao komunista koji je na prs u bulju sa Aleksandrom Vulinom...
U ostalom, niko vas puškom ne tera da je kupite. A pri tome, meni je drago što se Sony odlučio za ovakav potez. 40e više za godinu dana ranije? Uvek! Pogotovo ako mi finalan proizvod praktično prodaju za trećinnu vrednosti.
A i najjače su mi izjave kako su Soniju ponestale pare
Aj malo realnije gledajte na stvari. Sony ima proizvod na kome će da se namplati para ko blesav
Poslednja izmena: