Šta je novo?

Gran Turismo 5 Prologue

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neko pravi igre do božića, a neko dok ih ne završi.

Koliko vas će zaista kupiti ovu igru? Tojest prolog. Evo ja sigurno. Mogli bi neko online trkanje da organizujemo, da vas operem malo:d. Jel ima kandidata za tako nešto? Igra dolazi ove nedelje pa...:p

Bane® može ali bez onog volana:D, šalim se naravno.

Jao što je sehsy ovaj ferrari.

Ja uzimam GTp isto. Doduse do skoro sam mislio da nema potrebe i da je bolje da cekam full verziju ali ne mogu da izdrzim :banana:

Bas to, ko da ceka :)
Ala ce da bude posle razmena tamo jula-avgusta pre nego sto izadje full verzija :D

Sa prvom prodajom u Evropi 26.03.2007. god. počinje prodaja i u svim ComTrade shopivima novog nastavka Gran Turismo 5 Prologue.
MP Cena za GT5 Prologue će biti 3499,00 din. a Paket Sony PlayStation 3 sa GT5 Prologue je 39.999,00 din.

http://www.comtradeshop.com/Files/Content/Image/Akcije/prologue/Gran_Turismo_5_Prologue.jpg

■ U igri postoji preko 70 modela automobila
■ 6 staza sa 12 ruta. Sve staze su nove za franšizu posle GT4.
■ Online podrška za tamkmičenje do 16 igrača (head to head, time trial)
■ Drugi inovativni online dodaci – Gran Turismo TV, News Feed, kalendar i mapa&vreme za trkačke staze
■ Nenadmašan fizički endžin sa izborom Standard ili Professional moda (za prave GT eksperte)
■ Potpuno novi AI čiji novo može da se menja u skladu sa vašim željama o takmičarskom nivou automobila koje kontroliše PS3 sistem
■ Opcionalna putanja vožnje sa naznačenim mestima kočenja za bolje upoznavaje staza
■ 4 pogleda za vožnju uključujući novi pogled iz unutrašnjosti automobila
■ Veliki broj ’tuning’ opcija namenjenih ozbiljnim vozačima za unapređivanje automobila
■ Igrica radi u full HD rezoluciji -1080p sa 60 frejmova u sekundi (izuzev replay-a koji ide u 1080p sa 30 FPS)
■ Takmičenje za dva igrača – split screen je podržan u EU verziji
■ Veliki broj različitih modova za igranje – napredovanje kroz Event mod, usavršavanje novog Drift trial-a, takmičenje u ocenjivanju vremena sa drugim GT igračima u Online modu ili vežbanje u Arcade modu
■ GT5 Prologue podržava 7.1 Dolby Surround zvuk i nudi razna audio podešavanja radi prilagođavanja u svakom prostoru
■ Mogućnost čuvanja replay-a na HDD-u

Poslednja izmena:
5 x 2 je broj staza, ali "mi japanci" očekujemo update :)...

Samo vas gledam... :D

Pa cak mi se i kum zbunio i nikako da objasni o chemu se radi u prichi o grafici :) Ingame i replay izgledaju potpuno isto, razlikuju se u efektima kamere koje i ne treba da vidish kada si za volanom (DOF, hromatske aberacije, blur itd) tako da razlika izmedju njih jednostavno ne postoji, modeli su isti, detalji su isti, staza je ista, sve je tu i izgleda savrsheno. One fotke iz helikoptera izgledaju ruznije jer je jednostavno kadar ruzan. Obratite paznju da su lepe fotke istovremeno i fotografski lepe dok su ove ruzne kao snapshotovi ixusom :)

U svakom sluchaju, ko je video Prologue uzivo jasno mu je o chemu se radi...

btw, deste bre :D

Poslednja izmena:
jos dva dana do prologa..

he he he vratio se Driver:D

Poslednja izmena:
Taman na GT5 Prologue :d sad ce stvari da se zakuvaju na forumu. :d

Pa i bilo je vreme:d

Samo vas gledam... :D

Pa cak mi se i kum zbunio i nikako da objasni o chemu se radi u prichi o grafici :) Ingame i replay izgledaju potpuno isto, razlikuju se u efektima kamere koje i ne treba da vidish kada si za volanom (DOF, hromatske aberacije, blur itd) tako da razlika izmedju njih jednostavno ne postoji, modeli su isti, detalji su isti, staza je ista, sve je tu i izgleda savrsheno. One fotke iz helikoptera izgledaju ruznije jer je jednostavno kadar ruzan. Obratite paznju da su lepe fotke istovremeno i fotografski lepe dok su ove ruzne kao snapshotovi ixusom :)

U svakom sluchaju, ko je video Prologue uzivo jasno mu je o chemu se radi...

btw, deste bre :D

Pozdrav Guru:wave:. Jel uzimaš sad konačno PS3 malo mi amateri da te operemo u GT 5 prologu:D?

Predlazem da neko napise ovde, kad bude mogao da se kupi GT5 u Virtualu (moze i negde dalje, ako bude pre) da ne gusimo svi telefonom.

Za sad koliko sam video to bi trebao da bude 26-ti ?

Sada sam video na PSU da ce biti i offline multiplayer moda, tj ekran ce se deliti na pola. To ce da bude loodo burazeru, loodo....

A 16 igraca u MP modu bice takmicenja:-devil-:

Zna li neko koje je 'blizak' sa Virtual-om koliko ce cena biti. Malo pre sam zvao i odgovori su sledeci:

Ja: "Jel dobijate GT5 P u sredu (26.03.2008.)"
Glas sa druge strane zice: "Trebalo bi".

Ja: "Koliko ce cena biti da li se zna?"
Glas sa druge strane zice: "Ne znam:.

lool tako je izgledao razgovor :D:D pa ako neko zna nek javi. Za ComTrade znamo da je 3500 din

Poslednja izmena:
@Caesar Pa nema chenze da u VM bude skuplje. U to budi siguran.
Bice 3500 skoro 100%. A ko zna.......mozda i 3000

Aman u sredu će imati i može biti 3500 ili nešto malo niže. To vam je to:)

Oooo, pa vratila se vunica :d Al ces da "peglas" sad ovaj GT5 a? :d:d ;)

Što se mene tiče, dovoljno je što Prolog nema Nordschleife, zbog čega ću da kupim kompletnu igru. Ali biće tu još mnogo stvari... meni su one trke za licence i misije uvek zanimljive, pa naprednije podešavanje automobila, mnogo više šampionata i tako toga. Sigurno će još malo naštelovati fizike i zvuk. Multiplayer će biti još bolji - po nekim najavama biće "privatnih" MP trka. Vrlo moguće i damage... Zapravo, ni sami ne znamo šta nas od kompletne igre očekuje, ali što se mene tiče, odavno je već "kupljena" :)...

Na primer na ps2 su GT4 Prologue i GT4 nebo i zemlja. Pored izbora automobila i staza tu je niz razlika (prednosti) u Full GT-u, kamere vozila izmenjene, graficko okruzenje, interfejs, celokupni sistem igranja...

Poslednja izmena:
Pa sto onda nisu lepo sacekali i izdali celu igru nego sad ovo sto nije kompletno? Ili mora da se uzmu pare 2x :p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno