Iskazivanje individualnosti je lepa osobina, ali se individualnost ne iskazuje samo vizuelnim odudaranjem iz okoline u kojoj se trenutno covek nalazi, a jos manje se dokazuje garderobom koju nosis ili odbijas da nosis. Iskazuje se pre svega znanjem i ponasanjem. Ako te zanima moje misljenje, i ja licno volim da se oblacim lezerno i mrzim odela i ustogljenost, ali ovakva situacija ipak zahteva odgovarajucu garderobu jer si tamo sluzbeno, a ne privatno.
Sto se tice nametljivosti, ja sam izneo svoj licni utisak koji na mene ostavlja fotografija.
Znaci usao si coveku u krilo i pokusavas da mu otmes wafer dok on nesto prica, a pritom si obucen krajnje neobavezno kao da si raznosac pica koji je slucajno usao sa ulice

Uzgred, cak i da si ne znam kako dobar sa tim covekom privatno, osnovni red nalaze da mu ne smetas da radi ono zbog cega je tu. Ako si vec hteo fotografiju sa waferom, mogao si ga zamoliti da ti ga da na 5 minuta kad se prezentacija zavrsi pa da te tvoj fotograf slika kako ga ti sam drzis na bini, sto bi proizvelo i efektniju i zanimljiviju fotografiju. Ova je barem po mom misljenju skroz isforsirana (tacnije tvoje prisustvo na njoj) i to se vidi iz aviona.
Ako tebi ne deluje nametljivo onda sam ja ili drugacije vaspitavan, ili mi je vreme za penziju... (glasom deke Simpsona) "I don't like the look of those teenagers!"
U svakom slucaju shvati ovo kao konstruktivnu kritiku ili ignorisi po zelji.