Šta je novo?

LOST Via Domus

Nikad kraca igra. Ko da je nisam igrao.

Ne razumem koja je svrha praviti ovako kratku igru. Cak i tetris mozes duze da igras!!!

ja je danas instalirao ali cini mi se da imam problem
ajde vi sto ste igrali recite mi kako pocinje igrica pao avion i sta onda oko mene mrkli mrak i u daljini pucina tako vam je kod mene pa me interesuje dali tako i treba i sta reba da se radi dalje
hvala i pozdrav
P.S. toliko sam cekao ovu igricu da sam sada blizu da se razocaram i popizdim ako nebudem mogao da je igram

ajde vi sto ste igrali recite mi kako pocinje igrica pao avion i sta onda oko mene mrkli mrak i u daljini pucina tako vam je kod mene pa me interesuje dali tako i treba i sta reba da se radi dalje
hvala i pozdrav
P.S. toliko sam cekao ovu igricu da sam sada blizu da se razocaram i popizdim ako nebudem mogao da je igram

Pa ne treba tako.:trust:

hvala i pozdrav
Stavi novije drivere.

Jel treba poznavati seriju da bi se moglo igrati? Da ne bacam pare bezveze posto seriju nisam gledao, a i necu posto upravo nadoknadjujem propusteno iz Star Treka :D

Ne znaš šta žrtvuješ za mrtvi Star Trek :) Anyway, možeš normalno da igraš i bez gledanja serije, ali ti gomila stvari neće biti jasna.

Kako da predjem onaj dao kada sam u otvoru i nalazim se u sobi sa kompjuterom a sat mi odbrojava na 4 minuta, slikao sam mapu na vratima ali ne znam sta dalje? Help.

Smor serija, smor igra... bas odgovaraju jedno drugome.
Sto rece djwibe, nikad kracu igru nisam video.

Smor serija, smor igra... bas odgovaraju jedno drugome.
Sto rece djwibe, nikad kracu igru nisam video.
kutija sine pa nije serija smor uopste nemoj tako... ili je nisi gledao ili si samo gledao par prvih epizoda koje jesu smor dok ne krene psihojebatrija kasnije...

Igra je losa. Serija je mnogo bolja,ali samo prva sezona, ostale smaraju nevidjeno.
U poslednje vreme je bas u modi da se prave igrice po filmovima,serijama ili suprotno. Pitam se da li cemo mozda jednom dobiti i prison break igricu(mislim da bi cak i bila extra akciona logicka igrica, no vidjecemo).......

Poslednja izmena:
jos bolje. duge igre smaraju, a retko koja igra vredi 20 sati mog vremena! 10-12 sati i milina. hebes igre koje traju vise a nisu nesto posebno ;)

Poslednja izmena:
Ja sam disciplinovano prelazio po jednu epizodu svaki dan :) Konačan utisak nije loš, mada je ovo realno, ipak čist prosek. Pre svega, mnogo dave sa onim zagonetkama sa osiguračima, ali sam za sve osim jedne (i to ne poslednje) sam našao rešenje. Takođe, pištolj gotovo da je bespotreban - da ne kažem neki spoiler, samo ću reći da ni u ludilu ne kupujete municiju. Ja sam se natovario k'o Rambo, kad ono...Opet, novca, tj. robe za razmenu ćete uvek imati i previše, tako da slobodno možete da je razmenjujete za sve što vam iole treba...vodeći jedino računa o prostoru u inventaru.

Kraj je neverovatno ludilo, zbog toga bi svi fanovi trebali da odigraju igru a i priča je generalno solidna.

Serija je vrh a ovu igru moram da probam...ova 4 sezona je jedna od najboljih..

kutija ne siri hejt prema seriji bre :p

btw ova poslednja 4x05 epizoda je najjaca u celoj seriji *** najezio sam se ziv dok sam gledao

svaka sezona je do jaja i ja jos ne videh shit epizodu. nabavio sam igru i cim predjem Timeshift bacam se na nju :)

Amen to that. Nisam gledao bolju seriju u životu.

Jos jedan glas ali samo za seriju posto je igra ocaj zivi. Nisam tacno merio ali ne verujem da sam je igrao vise od 4 sata sa sve onim glupavim razmestanjem osiguraca :( . Ako nista treba odigrati do kraja jer kraj vredi mnogo vise od same igre i ostavlja onaj omiljeni utisak WTF koji samo serija moze da pruzi.

kutija ne siri hejt prema seriji bre :p

btw ova poslednja 4x05 epizoda je najjaca u celoj seriji *** najezio sam se ziv dok sam gledao

Philadelphia experiment rip off. Ja sam još 2005. na forumu sajta lost-tv.com izneo teoriju o tome, koja je za samo dva meseca dostigla preko 1000 (!!!) strana i bila sticky godinu i po dana.

Philadelphia experiment rip off. Ja sam još 2005. na forumu sajta lost-tv.com izneo teoriju o tome, koja je za samo dva meseca dostigla preko 1000 (!!!) strana i bila sticky godinu i po dana.
hhahah maxo pa pitaj ih da nisu mozda napravili ovu epizodu po tvojoj ideji, nisam zagedao credits na kraju mozda i pise "idea by byMax" :)

Nazad
Vrh Dno