Šta je novo?

LOST Via Domus

Jel se desava nekome da mu puca igra na onom delu kada explozivom razneses vrata ka prostoriji sa magnetnim izvorom? Meni vec dva puta puca i to tako da zablokira komp pa mora restart na dugme. Do ovog dela je radila bez ikakvih problema.

Poslednja izmena:
I meni se resetovao komp par puta nebitno od dela igre...inace veliki sam LOST fan ali igrica je stvarno smesna

Igrica je kratka isuvise, i nije neka, ali vredi je odigrati bar zbog kraja :)

Blah,suvise razocaravajuca igra.Imao sam predrasude prema izjavama da je igra losa i hteo sam da se sam uverim u to i dao sam joj sansu ali ipak ste bili u pravu.Bas steta da dobar naslov zavrsi ovako.

Za ovih 5 dana odgledah sve :D
A pocelo je tipa: "stojim mi na HDD, mrzi me nesto...poc'o da gledam kad se vrtela na pinak, da li da je odgledam sad..." I onda sam pustio prvu epizodu i probudio se danas.*** glava mi je prsla :D
Nikad bolja serija.
Hmm...da li da probam igru...

:d

Poslednja izmena:
kako mislis odgledao si sve ? 4-9 je poslednja epizoda znaci 3 pune sezone covece si odgledao za 5 dana ? :D
freak a freak yo !

correction 4x07 je poslednja koja je izasla. BTW i ja sam odgledao prve 3 sezone za nekih 5-6 dana nije to problem znaci 24/7 gledanje

Za ovih 5 dana odgledah sve :D
A pocelo je tipa: "stojim mi na HDD, mrzi me nesto...poc'o da gledam kad se vrtela na pinak, da li da je odgledam sad..." I onda sam pustio prvu epizodu i probudio se danas.*** glava mi je prsla :D
Nikad bolja serija.
Hmm...da li da probam igru...

Svaka cast na izdrzljivosti. Sto se igre tice zaobidji ali ne zaboravi da pogledas kraj na youtube.

:D Bas tako, kazem vam da mi je glava eksplodirala.X-Files sam obozavao, pa su onda dosli Prison Break i Galactica, ali ovo...ovo je *******a serija nacisto.
Dakle poceo sam u utorak valjda, vise se ni ne secam tacno a petak sam zamenio za cetvrtak, totalno sam se bio pogubio LoL... :d
Dakle, freak sam, dude. :D

Stigao do 5 epizode ja mislim,gde me je zesce smorilo ono jurcanje po dzungli sa crnim dimom i kao sto Alex kaze,ne isplati se uopste,odgledao kraj na youtube i pao uninstal

Producenti serije su nagovestili da će se [glavni lik] iz igre pojaviti u seriji.

Ja stvarno ne shvatam kako neko može da se loži na Lost. Serija je čist prosek. Neubedljiva priča, đene-đene glumci, ništa posebno.

Ok, jedno pismo-bomba za tebe.

Poslednja izmena:
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pa ti ocigledno nisi dovoljno gledao seriju, znaci ja sam imao istotakvo misljenje jer nisam dovoljno gledao. Pre mi je Prison Break bio vrh ali Lost ga razbi na komade i Heroes-e takodje.

Sorry za off

Ja stvarno ne shvatam kako neko može da se loži na Lost. Serija je čist prosek. Neubedljiva priča, đene-đene glumci, ništa posebno.

nista ludje i zapetljanije od serija nisam gledao.
Jedino moze dosije x da se mozda upetlja tu i nista vise.

Svaku seriju gledam ko na kasicicu.

:banana:

nadam se samo da ce se sve resiti u finalu za 2 godine. ako ostave otvoren kraj smoricu se...

nista ludje i zapetljanije od serija nisam gledao.
Jedino moze dosije x da se mozda upetlja tu i nista vise.

Svaku seriju gledam ko na kasicicu.

:banana:

Hehe i Twin Peaks je bogami bolestan :D

Inace ontopic, posusah neke od vas i preskocih igru, pogledah kraj na youtube-u i rekoh WTF?
Jesam ogromni fan serije ali ono je jako cudno i drugacije od poimanja stvari u seriji.
Da se nije njegov mind vratio u drugaciju proslost, ili mu je mozda ostrvo ispunilo zelju i vratilo onu ribu?
A mozda je i sanjao :trust:

igra smara zesce... uninstall posle 1h ;)

nije losa igra, ali muku mucim sa onim slikanjem kada treba necega da se setim :(
malo je trapavo odradjeno :S:

Eeeee Lost...Budi secanje.
Secam se jos pre dve god. kada sam svrato do ortaka da mu "pokupim" neke disc-ove i medju njima se nasao i Lost,s'tim sto tada nisam imao predstavu koliko je dobra serija... Na moje pitanje "sta je ovo" ortak mi je odgovorio: ma ne znam, nabavio sam,to je ono sto se pusta na tv-u...i reko uzeh da vidim sta je,i tu je bio kraj :) ni devojka nije mogla da me izvuce iz sobe..gledao sam po 8 epizoda u "dahu" dok nisam odgledao do poslednje epizode koju sam u to vreme imao,a to je bilo kada je Desmond dopusto da istece svih 108 min,a da ne ukucava sifru... I od tada sam svaku novu epizodu iscekivao sa odusevljenjem.

Al dosta vise o seriji jer ovo ipak nije otvorena tema za nju vec za igricu.

Evo mene sta interesuje,da li igra moze da se igra samo na visti il moze i na Xp-u? I da li bi moja "masina" mogla da je podrzi,inace imam 2 GB rama,ATI X1650pro 512Mb,3.0 GH.

Poslednja izmena:
igra je bogami solidno zahtevna, mogu ti reci. radice ti i na XP-u (zasto ne bi?), ali ces morati da smanjujes dobrano detalje ako neces da ti sece...

presao sam igru, ali ima dosta neresenih pitanja! (nisam ni jednu epizodu LOST-a odgledao, pa se mozda zato i osecam tako :S: )
ako moze neko samo da mi kaze (naravno pod spoiler) sta je u igri onaj crni dim koji te napada? ...

Poslednja izmena:
presao sam igru, ali ima dosta neresenih pitanja! (nisam ni jednu epizodu LOST-a odgledao, pa se mozda zato i osecam tako :S: )
ako moze neko samo da mi kaze (naravno pod spoiler) sta je u igri onaj crni dim koji te napada? ...

haha, pa ne mere leba preko pogache :D

Ni u seriji se nije jos otkrilo sta je taj dim zapravo, postoje nagadjanja i spekulacije da je to neka vrsta odbrambenog me'anizma, a u najnovijoj epizodi se saznaje da se moze i kontrolisati...

I odgledaj seriju!Cudi me da je neko i odigrao ovo a da nije gledao seriju :p

Nazad
Vrh Dno