ja je danas instalirao ali cini mi se da imam problem
ajde vi sto ste igrali recite mi kako pocinje igrica pao avion i sta onda oko mene mrkli mrak i u daljini pucina tako vam je kod mene pa me interesuje dali tako i treba i sta reba da se radi dalje
hvala i pozdrav
P.S. toliko sam cekao ovu igricu da sam sada blizu da se razocaram i popizdim ako nebudem mogao da je igram
Pa ne treba tako.:trust:
Stavi novije drivere.ja je danas instalirao ali cini mi se da imam problem
ajde vi sto ste igrali recite mi kako pocinje igrica pao avion i sta onda oko mene mrkli mrak i u daljini pucina tako vam je kod mene pa me interesuje dali tako i treba i sta reba da se radi dalje
hvala i pozdrav
P.S. toliko sam cekao ovu igricu da sam sada blizu da se razocaram i popizdim ako nebudem mogao da je igram
nego kako treba
Jel treba poznavati seriju da bi se moglo igrati? Da ne bacam pare bezveze posto seriju nisam gledao, a i necu posto upravo nadoknadjujem propusteno iz Star Treka![]()
Kako da predjem onaj dao kada sam u otvoru i nalazim se u sobi sa kompjuterom a sat mi odbrojava na 4 minuta, slikao sam mapu na vratima ali ne znam sta dalje? Help.
kutija sine pa nije serija smor uopste nemoj tako... ili je nisi gledao ili si samo gledao par prvih epizoda koje jesu smor dok ne krene psihojebatrija kasnije...Smor serija, smor igra... bas odgovaraju jedno drugome.
Sto rece djwibe, nikad kracu igru nisam video.
Smor serija, smor igra... bas odgovaraju jedno drugome.
Smor serija, smor igra... bas odgovaraju jedno drugome.
Potpuno si upravu:wave:psihojebatrija kasnije...
jos bolje. duge igre smaraju, a retko koja igra vredi 20 sati mog vremena! 10-12 sati i milina. hebes igre koje traju vise a nisu nesto posebno![]()
Koliko si odgledao serija kad kazes da je smor, serija je extra.
kutija ne siri hejt prema seriji bre
btw ova poslednja 4x05 epizoda je najjaca u celoj seriji *** najezio sam se ziv dok sam gledao
hhahah maxo pa pitaj ih da nisu mozda napravili ovu epizodu po tvojoj ideji, nisam zagedao credits na kraju mozda i pise "idea by byMax"Philadelphia experiment rip off. Ja sam još 2005. na forumu sajta lost-tv.com izneo teoriju o tome, koja je za samo dva meseca dostigla preko 1000 (!!!) strana i bila sticky godinu i po dana.
ahaha kako nije, zapravo moje ime je Desmond... haha sad sam vas bacio u rebus...@studiovpc
Dobar ti je potpis![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari